Prati, prati Busquetsa, što mu pokazuje gdje je lopta*p!p!t@* je napisao/la: Gdje je,gdje je,gdje je,ah tuuuu siiiii xD![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prati, prati Busquetsa, što mu pokazuje gdje je lopta*p!p!t@* je napisao/la: Gdje je,gdje je,gdje je,ah tuuuu siiiii xD![]()
![]()
![]()
*p!p!t@* je napisao/la:Gdje je,gdje je,gdje je,ah tuuuu siiiii xDanonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
gledao sam ovog lika na mtv-usundancekid je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sacekajte do 1:20...ja se sjebo
najsmjesnije na 3:15 kad onaj Arpaski komentator govori " Ohhoohoohooo, Ya Allah, Ya Selam, Ya Selam "Luís Nazário de Lima je napisao/la:[youtube][/youtube]
od 21 sec do 50 sec samo govori GOL GOL GOL, a onaj do njega OH OH OHrobovi88 je napisao/la:najsmjesnije na 3:15 kad onaj Arpaski komentator govori " Ohhoohoohooo, Ya Allah, Ya Selam, Ya Selam "Luís Nazário de Lima je napisao/la:[youtube][/youtube]
jaaa umro od smijeha
ma danas i ne znas koja je djevojka lijepa, jer je tona sminke na njima.haxonja je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo kako sminka pravi "ljepotu" pogledat clip!![]()
OJ kraljicehaxonja je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo kako sminka pravi "ljepotu" pogledat clip!![]()
Znači jadno...robovi88 je napisao/la:Značii koma !!![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Pregledao sam ovo prije nekad,i stvarno brate strahotaMonolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Ne znam da l' ste ovo gledali, pa...U svakom slučaju, vrijedi izdvojiti 3-4 minutice da se vidi/čuje/ nešto poput ovoga.
Ako je tebi musliman = terorista, onda si upravumandraX je napisao/la:Znači jadno...robovi88 je napisao/la:Značii koma !!![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Čisto ismijavanje muslimana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.