aleksandar_veliki je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Opet izvrces Dubrovnik. Robi se nije dokazao, a da li zna ili ne zna, to jos uvijek niko sa sigurnoscu ne moze reci. Cinjenica je da je, samo na osnovu svog imena ili da budemo iskreni igrackog pedigrea imao priliku da se dokaze, to jos nije uspio. Cak 90 posto navijaca je i Mesu docekalo rasirenih ruku, a sada ga ti isti tjeraju. S pravom. Koga ce navijaci docekati radirenih ruku je ponajmanje bitno, ovaj put moramo znati sta hocemo i sta zelimo i nemamo pravo na krivi korak.
Ne izvrcem nista jer ja samo tvrdim da u ovom izboru kojeg nude i novcima o kojim pricaju Prosinecki je najbolji izbor. Po svemu. Veliki je nogometas, karizmatican je lik, ima iskustvo tranzicije u reprezentaciji(podmladjivanju ekipe), radio je u osrednjim klubovima i vodio jednu doduse losu reprezentaciju, samo njegovo ime na klupi bi podiglo interes za nasu ekipu, prihvatljiv svima ...
Sto se tice ponudjenih kandidata kod njega je najmanje upitnika. Ja za reprezentaciju volim a moj klub je Hajduk i nemam nikakav interes da drukam za Robija. Kod vecine vas koji podrzavate Osima to se ne bi moglo rec. Sa ovim zavrsavam diskusiju sa tobom na ovoj temi jer si jako pristrasan. Ja sam prijatelj sa Emirom ali nikad bas nikad nisam ovako pisao na njegovoj temi. Bez ikakvih standarda, ignorirao sve cinjenice.
Ovo ti je Amarov tata porucio!
"Još mi je pokojni Vlatko Marković govorio da Prosinečki od svih igrača iz vaše sjajne generacije ima najnogometnije razmišljanje, bilo je to dok je bio pomoćnik Slavenu Biliću", počeo je Osim i nastavio:
"Ako želite naučiti nešto o nogometu, onda teško da postoji bolji učitelj od Žutog. On je čovjek koji sjajno razumije nogomet. S njime momčad može uspostaviti dobru igru."
Ti se gubis u diskusiji, a to sam i dokazao, a ponovo sada dokazujes isto sa zavrsetkom posta. Dakle, sad je mjerodavno sta Osim stariji kaze, a ako se igrom slucaja izabere Osim mladji bice stara konjina. Zbog toga se tebi ne diskutuju. Posto su Amar i Meho u prici, uvijek prije Roberta, ali ne samo njih dvojica nego i Baka, Jovic, Husref...
niko nije u priči osim Amara...Kodro zadovoljan u švici, Robi maltene rekao da neće, ove ostale niko ne spominje...čekaju da vide kakva će grupa bit pa ako ne bude preteška stavit će Amara, jer neće šatro da se blamira....

ako bude hebena , dat će nekom drugom...pa će nakon otkaza Amar uletit da gasi požar i izjavljuje kako je sad kasno i teško...
dubrovnik je napisao/la:
inače sve u pravu čoek

Zadnja izmjena:
DenchiNL, dana/u 26 okt 2017, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače