100 %Mostarac45 je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:25Sose je ljudina u velezu,ima veliki krug poznavalaca i za velez ce uradit sve sto moze i smatram da je najbolji direktor u novijoj historiji velezamozak je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:12Sose je posten, radan i voli velez. Meni je to bolje od fudbalskog strucnjaka koji je sumnjivog morala i ljubavi.
Sose nije taj koji bira koga dovesti.
Npr, fedja ima odrijesene ruke da preporuci igraca, a sose je taj koji ce ponuditi uslove, racunajuci da klub moze sve to ispuniti.
Sto su kalezic i neki dovedeni, krivi su rahimici.
Ipak, ibro je disao za velez, imao je vise dobrih nego losih odluka.
Nije sve idealno..neznam samo otkud prica da sose nevalja.
Vrijeme je cudno, korona, neizvjesnost, sponzori..sve to utice na dovodjenje igraca..
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Sve istina .Potpisujem sve od rijeci do rijecimozak je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:39100 %Mostarac45 je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:25Sose je ljudina u velezu,ima veliki krug poznavalaca i za velez ce uradit sve sto moze i smatram da je najbolji direktor u novijoj historiji velezamozak je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:12Sose je posten, radan i voli velez. Meni je to bolje od fudbalskog strucnjaka koji je sumnjivog morala i ljubavi.
Sose nije taj koji bira koga dovesti.
Npr, fedja ima odrijesene ruke da preporuci igraca, a sose je taj koji ce ponuditi uslove, racunajuci da klub moze sve to ispuniti.
Sto su kalezic i neki dovedeni, krivi su rahimici.
Ipak, ibro je disao za velez, imao je vise dobrih nego losih odluka.
Nije sve idealno..neznam samo otkud prica da sose nevalja.
Vrijeme je cudno, korona, neizvjesnost, sponzori..sve to utice na dovodjenje igraca..

I DA ŽIVI JEDAN DAN NJEMU MOSTAR OSTA SAN DA GA VIDI SLOBODNOG HUJKA KOMADANT!!!
30.06.1993.
30.06.1993.
"Sose je posten, radan i voli velez"...sve to stoji, ali nema pojma o dovodenju igraca....ovde je kao sveta krava koju niko ne smije pomenuti, a najlakse je optuziti ibru da je on za sve kriv, sto nije tacno, a iz prve ruke znam kako su i zasto dovodeni ti igraci....znaci fudbalska neznalica kome razni menadzeri dovode i predlazu sumnjive igrace. sve cete vidjeti kada krene sezona, jer niko nece doci od kvalitetnih igraca da se velez bori za europu. nagomilalo se veznih igraca, a zanja linija prazna....bez lijevog beka i stopera....napadac fali cijelu proslu sezonu...slabo prati trziste i propusta dobre igrace....to je nesposobnost, a velez finasijski stolji bolje od pola lige, cak i onaj mali iz celika otisao u **** mladost, nije ga mogao dovesti u velez koji je institucija za njih po svemu.....o tome da je manevu morao biti produzen ugovor pod svaku cijenu do toga.....ma nije ni bitno vise
-
- Kontakt:
Vidim ja da nisi ti u tok sa sosetom i sta je sve uradio za velez,bice Pojacanja i to strasni,zivi bili pa vidilidoox je napisao/la: ↑27 jun 2020, 18:36"Sose je posten, radan i voli velez"...sve to stoji, ali nema pojma o dovodenju igraca....ovde je kao sveta krava koju niko ne smije pomenuti, a najlakse je optuziti ibru da je on za sve kriv, sto nije tacno, a iz prve ruke znam kako su i zasto dovodeni ti igraci....znaci fudbalska neznalica kome razni menadzeri dovode i predlazu sumnjive igrace. sve cete vidjeti kada krene sezona, jer niko nece doci od kvalitetnih igraca da se velez bori za europu. nagomilalo se veznih igraca, a zanja linija prazna....bez lijevog beka i stopera....napadac fali cijelu proslu sezonu...slabo prati trziste i propusta dobre igrace....to je nesposobnost, a velez finasijski stolji bolje od pola lige, cak i onaj mali iz celika otisao u **** mladost, nije ga mogao dovesti u velez koji je institucija za njih po svemu.....o tome da je manevu morao biti produzen ugovor pod svaku cijenu do toga.....ma nije ni bitno vise
Druze mozes li svatiti da Sose nema nikakvog veze sa odabirom igraca to radi trener prije je radio Ibro sada Radi Feđa.doox je napisao/la: ↑27 jun 2020, 18:36"Sose je posten, radan i voli velez"...sve to stoji, ali nema pojma o dovodenju igraca....ovde je kao sveta krava koju niko ne smije pomenuti, a najlakse je optuziti ibru da je on za sve kriv, sto nije tacno, a iz prve ruke znam kako su i zasto dovodeni ti igraci....znaci fudbalska neznalica kome razni menadzeri dovode i predlazu sumnjive igrace. sve cete vidjeti kada krene sezona, jer niko nece doci od kvalitetnih igraca da se velez bori za europu. nagomilalo se veznih igraca, a zanja linija prazna....bez lijevog beka i stopera....napadac fali cijelu proslu sezonu...slabo prati trziste i propusta dobre igrace....to je nesposobnost, a velez finasijski stolji bolje od pola lige, cak i onaj mali iz celika otisao u **** mladost, nije ga mogao dovesti u velez koji je institucija za njih po svemu.....o tome da je manevu morao biti produzen ugovor pod svaku cijenu do toga.....ma nije ni bitno vise
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ključ u bravu i osnivaj drugi klub. Ne može ovo ovako.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Ovog je ocigledno sunce udarilo u glavu , nije dobar sekunde
Bit ce pojacanja, ali strasnih daaaj. Bit ce ono sto ne zanimalo zelju sarajevo i jos par klubova, trebat ce godina, a mozda i ne docekamo, da Velez bude izbor broj jedan.Mostarac45 je napisao/la: ↑27 jun 2020, 18:52Vidim ja da nisi ti u tok sa sosetom i sta je sve uradio za velez,bice Pojacanja i to strasni,zivi bili pa vidilidoox je napisao/la: ↑27 jun 2020, 18:36"Sose je posten, radan i voli velez"...sve to stoji, ali nema pojma o dovodenju igraca....ovde je kao sveta krava koju niko ne smije pomenuti, a najlakse je optuziti ibru da je on za sve kriv, sto nije tacno, a iz prve ruke znam kako su i zasto dovodeni ti igraci....znaci fudbalska neznalica kome razni menadzeri dovode i predlazu sumnjive igrace. sve cete vidjeti kada krene sezona, jer niko nece doci od kvalitetnih igraca da se velez bori za europu. nagomilalo se veznih igraca, a zanja linija prazna....bez lijevog beka i stopera....napadac fali cijelu proslu sezonu...slabo prati trziste i propusta dobre igrace....to je nesposobnost, a velez finasijski stolji bolje od pola lige, cak i onaj mali iz celika otisao u **** mladost, nije ga mogao dovesti u velez koji je institucija za njih po svemu.....o tome da je manevu morao biti produzen ugovor pod svaku cijenu do toga.....ma nije ni bitno vise
Eto vi cete iza anonimnih i laznih imena sudit o nekome ko je od ujutru do navecer u sluzbi Veleza. Nemam nista sa Dzemilom, cao za cao, kao i 90% raje sto ga pozdravi iz nekog postovanja. Kalezica i ala Kalezice su dovodili Rahimici, Sose je tu bio ispred kluba, potpis, slika i slicne administrativne stvari za koje bi mogao biti zaduzen. Fedjin spisak pojacanja koje je zelio je bio vrhunski, ali se nije dalo iz kojekakvih razloga. Sad ide plan B, a mozda bude bolji nego plan A. To sto nije vasa masta ispunjena i ego nahranjen sa vec 2-3 potpisana igraca je druga stvar.
-
- Kontakt:
Mislim da nema potrebe da pisemo o kvaliteti bilo koga iz uprave Veleza. Uradili su bas bas mnogo toga i jos ce tek da urade. Sose je maksimalno posvecen Velezu i nastoji u tome da klub bude sto bolji iz dana u dan. Pojacanja ce doci samo strpljenja, na nama je da nastavimo da budemo uz klub kao do sada...
MOSTAR U SRCU, VELEZ DO GROBA
MOSTAR U SRCU, VELEZ DO GROBA
Borba nam je za opstanak ako se niko ne dovede,to je jasno ko dan. Prijeko su nam potrebna 3-4 igraca sada,kako bi pokusali uigrati tim u nastavku,jer smo i vise nego deficitarni na odredjenim pozicijama
lezVe do bagro
Propo i ovaj kiklop iz Sandzaka.
Jeli bio na probi, ili je otkazao?
Koliko je vazno dovesti na vrijeme sva ova pojacanja, jos je vaznije dovesti prava pojacanja.
Bolje se malo strpiti..ima jos do pocetka prvenstva.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Sutra dolazi na svoj prvi trening u dresu Veleža
Mostar u srcu Velež do groba !
-
- Kontakt:
Opet kasnimo...
Raspali željkan bez marke dovodi igrače( kakvi god oni bili tržište je jako malo ), mi ništa...
Raspali željkan bez marke dovodi igrače( kakvi god oni bili tržište je jako malo ), mi ništa...
-
- Kontakt:
Kralju dosadan si namrtvo. Sta bola vise kudis, de spusti malo loptu na zemlju. Zadrzi za sebe sto mislis. Blatis svoj klub. Svoj?!? Ne kenjaj puno, ima 32 dana prelaznog roka, a jos ce se prolongirati kako stvari stoje. Nigdje ne kaskamo i ne kasnimo. Zadrzi za sebe nekad misljenje, ne moras sasipat klub javno, ovdje svak ziv ima pristup i cita kojekakve gluposti kao tvoje pa se prenose netacne i glupe informacijejolejolemusamusa je napisao/la: ↑29 jun 2020, 07:18Opet kasnimo...
Mostar u srcu Velež do groba !
-
- Kontakt:
trziste je jako malo, e za ovo bi volio da cujem objasnjenjejolejolemusamusa je napisao/la: ↑29 jun 2020, 07:18Opet kasnimo...

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.