Nikola Vasilj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nikola Vasilj
Austrija u gostima - Losa reakcija kod gola, ali eto nije velika greska.
Vels - Vrlo losa reakcija kod gola.
Italija - Kardinalna greska
SAD - Po meni kriv za oba gola, na ovom slobodnom je izgledao amaterski, ono se uhvati bez problema.
Jednostavno neprihvatljiv nivo. Imao je jos tu mnogo gresaka u ispucavanjima, ali nije bio kaznjen. Jedan od najlosijih golmana na prvenstvu. Imao je ovakvih gresaka amaterskih i u Bundesligi, Tabakovic mu je tako zabio gol.
Vels - Vrlo losa reakcija kod gola.
Italija - Kardinalna greska
SAD - Po meni kriv za oba gola, na ovom slobodnom je izgledao amaterski, ono se uhvati bez problema.
Jednostavno neprihvatljiv nivo. Imao je jos tu mnogo gresaka u ispucavanjima, ali nije bio kaznjen. Jedan od najlosijih golmana na prvenstvu. Imao je ovakvih gresaka amaterskih i u Bundesligi, Tabakovic mu je tako zabio gol.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
mislim da bi se trebalo probati sa Zlomislićem a zašto ne i sa Jurkasom
Šta kae hater central, Nikola Vaseline 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Svjestan je i sam svojih mana, mislim da je opet spomenuo da je imao loše ispucavanje.. Sad' što neki govore da poseban fokus stavi na taj aspekt u treningu, ne znam koliko bi to donijelo, on je već formiran igrač.
Sumnjam da neće biti broj 1 i u kvalifikacijama za EURO, ali za nadati se da ćemo pojačati konkurenciju na golmanskoj poziciji.
Sumnjam da neće biti broj 1 i u kvalifikacijama za EURO, ali za nadati se da ćemo pojačati konkurenciju na golmanskoj poziciji.
Nije mu samo to mana. Ove reakcije kod drugog gola Amerike i protiv Velsa je nesto sto se ne vidja u ozbiljnom nogometu. Ima ponekad tehniku bacanja kao neki amater. Kao usporeni snimak, kao da nije u stanju procijenit putanju lopte. U zadnjem kolu Bundeslige je isto tako primio pacerski gol iz kornera. Ima ogromne mane u svojoj igri, toliko da je jedan od najvecih problema u ekipi. Ukopao nas je evo 4-5 puta u pola godine. Nisam nikad volio Sehica, ali ni on nije imao ovakvih gresaka.HariTz je napisao/la: ↑02 jul 2026, 11:22Svjestan je i sam svojih mana, mislim da je opet spomenuo da je imao loše ispucavanje.. Sad' što neki govore da poseban fokus stavi na taj aspekt u treningu, ne znam koliko bi to donijelo, on je već formiran igrač.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma naravno da ima i drugih mana, nego je ova ta koja se provlači već neko vrijeme i o kojoj diskutujemo.Cartman je napisao/la: ↑02 jul 2026, 11:25Nije mu samo to mana. Ove reakcije kod drugog gola Amerike i protiv Velsa je nesto sto se ne vidja u ozbiljnom nogometu. Ima ponekad tehniku bacanja kao neki amater. Kao usporeni snimak, kao da nije u stanju procijenit putanju lopte. U zadnjem kolu Bundeslige je isto tako primio pacerski gol iz kornera. Ima ogromne mane u svojoj igri, toliko da je jedan od najvecih problema u ekipi. Ukopao nas je evo 4-5 puta u pola godine. Nisam nikad volio Sehica, ali ni on nije imao ovakvih gresaka.HariTz je napisao/la: ↑02 jul 2026, 11:22Svjestan je i sam svojih mana, mislim da je opet spomenuo da je imao loše ispucavanje.. Sad' što neki govore da poseban fokus stavi na taj aspekt u treningu, ne znam koliko bi to donijelo, on je već formiran igrač.
Taj slobodnjak pripisujem i Vasilju a i Radeljiću jer uopšte nije skočio.. Vasilj je mogao dodatni korak napraviti pa onda braniti onu loptu, on je ipak se momentalno bacio i bio kratak..
Ne znam samo koliko može, ako može ikako, ispraviti ili barem donekle popraviti ove segmente igre, jer one situaciju su automatski kontre, polukontre za protivnika ili u najboljem slučaju, gubitak posjeda.
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 02 jul 2026, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Slabo je branio Vasilj. Baš
Golman treba da vadi ekipu a kod nas je to slaba tačka.
Sinoć je drugi go imao na ruci a lopta nije bila brza. Slabo brate.
Golman treba da vadi ekipu a kod nas je to slaba tačka.
Sinoć je drugi go imao na ruci a lopta nije bila brza. Slabo brate.
4-IN-A-ROW
Definitivno bi se trebala dati šansa još nekom golmanu da pokaže da li je za ovog nivoa, da sada ne nabrajamo koga bi trebalo probati. Vasilj maksimalno rezervni golman.
Vidiš nema kome da ide lopta, i samo na njihovu polovinu u aut.
Ovo je ipak neki viši fudbalski nivo i posebna taktika ali fino za sjetiti se...
Ovo je ipak neki viši fudbalski nivo i posebna taktika ali fino za sjetiti se...
Vjerovatno će opet braniti u Bundesligi pa će to biti argument da ostane. Inače , mislim da Jurkas i Karić imaju potencijal da budu trajna rješenja na golu. Za sada neka tu Vasilja i Zlomislića. Vasilj mora raditi sa ispucavanjima i izlijetanjima na centaršuteve, tu nije ni za kantonalne liige.
Glory Glory Man United
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Velike nepravde su ucinjene prema Kovacevicu i Mufticu.Vasilju hvala ali ovo postaje rutina izgleda.U Velsu frajer puca sa 40m,protiv Italije nakon njegove greske primamo,sinoc kod prvog gola iskreno ne znam kako mu je prosla onako lagana lopta kroz noge.Hajde sve se moze prezvakati desi se kiks ali igra nogom je katastrofa.Nisam ja neki fan da se od golmana prave veznjaci i stoperi ali njemu je svako moguce ispucavanje ili aut ili opasnost za nas gol gdje protivniku stvori 4 na 3 situaciju.Provalili su i ovi to
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Svaka cast za sve, ali previse prima amaterske golova
30 utakmica, primio 51 gol
Sehic kojem redovno raja j sve 55 utakmica, a primio 65
Plasman i neke odbrane sve to stoji, ali grijesi stalno od igranja nogom do toga da prima amaterske golove
Ne znam sta da kazem, ne treba ga tjerati, znaci ovoj ekipi od iskustva do kostura, ali definitivno neko drugi treba dobiti sansu
Plasman i neke odbrane sve to stoji, ali grijesi stalno od igranja nogom do toga da prima amaterske golove
Ne znam sta da kazem, ne treba ga tjerati, znaci ovoj ekipi od iskustva do kostura, ali definitivno neko drugi treba dobiti sansu
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- invincible1921
- Kontakt:
Sehic je bio nas najbolji igrac u onoj ligi nacija i kvalifikacijama sa prosineckimNoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:24Svaka cast za sve, ali previse prima amaterske golova
Ne znam sta da kazem, ne treba ga tjerati, ali definitivno neko drugi treba dobiti sansu
Vels - njegov go
Italija - njegov go
Sinoc - njegov go, cak i onaj prvi, losa reakcija....
Ispucavanja - Nerealno losa,,,,covjek ne moze teren da pogodi
=\_1921_/=
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kakva vise nepravda, kad jedan javno kaze kako je prirodni Srbin i radije ce cekati 5 godina a da zaigra za Srbiju, nego da brani za nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:22Velike nepravde su ucinjene prema Kovacevicu i Mufticu.
A drugi je bio igrac kojeg smo u Zeljeznicaru skoro pa najvise kritikovali. Svaki korner, prekid i ubacaj je ogroman rizik da primi gol, jer momak nema visinu za golmana.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Nepravda prema prirodnom srbinu, cuj mene cetniku..hocu rec Vladanu?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:22Velike nepravde su ucinjene prema Kovacevicu i Mufticu.Vasilju hvala ali ovo postaje rutina izgleda.U Velsu frajer puca sa 40m,protiv Italije nakon njegove greske primamo,sinoc kod prvog gola iskreno ne znam kako mu je prosla onako lagana lopta kroz noge.Hajde sve se moze prezvakati desi se kiks ali igra nogom je katastrofa.Nisam ja neki fan da se od golmana prave veznjaci i stoperi ali njemu je svako moguce ispucavanje ili aut ili opasnost za nas gol gdje protivniku stvori 4 na 3 situaciju.Provalili su i ovi to
Muftic...eo ja kao navijac zeljeznicara od srca cu ti se nasmijat
=\_1921_/=
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Necemo se vracati na temu Vladana opet ispricano 100 puta.Najmanje je do njega Bgm vi kako hocete.Te izjave su gluposti jer se covjek odazvao na 3-4 okupljanja i zelio je da brani.I Jovo je isto rekao pa sta sad?Bazdar rekao samo Srbija pa dosao.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:55Kakva vise nepravda, kad jedan javno kaze kako je prirodni Srbin i radije ce cekati 5 godina a da zaigra za Srbiju, nego da brani za nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:22Velike nepravde su ucinjene prema Kovacevicu i Mufticu.
A drugi je bio igrac kojeg smo u Zeljeznicaru skoro pa najvise kritikovali. Svaki korner, prekid i ubacaj je ogroman rizik da primi gol, jer momak nema visinu za golmana.
Muftic iako ima mana zasluzio je barem jednu prijateljsku da brani pa da vidimo.Pratim ligu gledam sve.Njegova greska sto nije ranije otisao vani nego glumio nekog vojnika kluba a vi boljeg golmana necete dovesti.
Nebitno,svakako Vasilj ostaje broj 1 jer nemamo bolje trenutno.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jul 2026, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I kad je bio pozvan odbio poziv jer je dobio obećanje iz Srbije da će u dogledno vrijeme dobiti poziv...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 13:02Necemo se vracati na temu Vladana opet ispricano 100 puta.Najmanje je do njega Bgm vi kako hocete.Te izjave su gluposti jer se covjek odazvao na 3-4 okupljanja i zelio je da brani.I Jovo je isto rekao pa sta sad?Bazdar rekao samo Srbija pa dosao.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:55Kakva vise nepravda, kad jedan javno kaze kako je prirodni Srbin i radije ce cekati 5 godina a da zaigra za Srbiju, nego da brani za nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 12:22Velike nepravde su ucinjene prema Kovacevicu i Mufticu.
Muftic iako ima mana zasluzio je barem jednu prijateljsku da brani pa da vidimo.Njegova greska sto nije ranije otisao vani nego glumio nekog vojnika kluba a vi boljeg golmana necete dovesti.
Nebitno,svakako Vasilj ostaje broj 1 jer nemamo bolje trenutno.
-
rossonero85
- Kontakt:
Vasilj je prosječan golman, rekao bih čak ispodprosječan za ovaj najviši nivo fudbala kao što je Svjetsko prvenstvo. Pogledajte samo golmane na ovom Mundijalu koji prave čudesa, Kurasao, Zelenortska Ostrva, Kongo... a ovaj naš ne samo da nije ništa odbranio nego nas ukopava iz utakmice u utakmicu. Nažalost, mi nemamo ozbiljnog golmana poslije Asmira Begovića.
Kiks golman i to je to. Ili heroj ili tragicar, nema sredine..
Morao se na vrijeme zvati Dinko Horkaš. Čovjek brani odlično za Las Palmas, a sada je prilično izvjesan transfer u Primeru ili neki drugi jači klub (Celtic). Kad transfer bude realizovan, Hrvati će to poklopiti. 4 godine je mlađi od Vasilja. Može Vasilj ostati prva opcija, ali bi ovakva konkurencija dobro došla.
Trenutno korisnika/ca: darker10, Iceplayer, jasmin10, LeCoq, Mocvara1991, napapijri1987, rossonero85, Shevko, Venom i 53 gosta.