Dosao ozljedjen.supervizor je napisao/la: ↑08 jun 2023, 07:56Vidio sam da je zimus trenirao s Istrom,ne znam što nije potpisao.
Nije valjda da Istri nije valjao a nama valja![]()
Dobro kralju, pusti momka prvo da odigra pa onda sudi njegovu igru... kao prvo treba nam siri roster igraca ako izborimo grupnu fazu nekog europskog natjecanja,a uostalom koji su sve igraci bili ove godine bolje da bude zvone nase dijete nego pojedini igraci sto nisu napravili ama bas nista...SokolPravde je napisao/la: ↑08 jun 2023, 09:39Poluinvalidi nam ne trebaju (Točka).
Da ne misli netko da ja mrzim momka jednostavno gledam sa strateškog interesa za naš klub . Zrinjski od njega apsolutno ništa ne može dobiti ....stalno je ozlijeđen ,nespreman , a nije u nekim najmlađim godinama da bi klub od njega mogao uzeti neku zaradu ...nema apsolutno nikakvog potencijala. Radije bi istrpio Stanića i Prskala i dao im priliku nego da Kožulj zauzima nekome mjesto .
Može, ali opet ne mozes uvijek pogoditi sa nekim igracima, mozda najvece pojacanje bude najvece razocarenje, nikad ne znas. Uostalom uprava radi odlican posao i nije na nama da se metiljamo.SokolPravde je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:38Dobro vidjet ćemo za pola godine tko je bio upravu ...
Pa gdje bola ukuca " Krešimir Kožulj " u tražilicu
Da se bori za startnih 11. Otišao je Bekić, ide Brekalo.supervizor je napisao/la: ↑08 jun 2023, 13:55Dobar igrač,nije mi jasno kakvi su sada planovi s Ismailgeciem.
Luka Marin je sve dogovorio. Idući tjedan, vjerojatno u srijedu dolazi u Mostar.
Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 jun 2023, 21:14Zrinjski kvari planove Chelseaju i Borussiji Dortmund: Plemići se uključili u borbu za Senegalca
Fakto.r ba![]()