FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma Željo mora da padne u BL ... !!! 

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma to je kec, sta vam je. Samo, mislim da nece biti tolika razlika kao sa Zrinjskim.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:Ma to je kec, sta vam je. Samo, mislim da nece biti tolika razlika kao sa Zrinjskim.
Ma Željo će da dobije 4 komada ...

Mislim da nam je odbrana jaci dio tima,a nadam se konacno i jednom losem danu borca.Ali opet ruku na srce mislim da bi se mnogo stvari trebalo poklopiti da bi uradili nesto u banja luci,ja jedino sto ocekujem je borba i zalaganje.
AMAR OSIM!!!
A vidis ja ocekujem da se navijacima borca obije o glavu ovolika samouvjerenost pogotovo jer imamo recept za ove utakmice na strani omjer od cetri utakmice jedna pobjeda dvije nerjesene i jedan poraz al o tom potom za sada je nabitnije pobjediti rudara kuci.csh je napisao/la:Mislim da nam je odbrana jaci dio tima,a nadam se konacno i jednom losem danu borca.Ali opet ruku na srce mislim da bi se mnogo stvari trebalo poklopiti da bi uradili nesto u banja luci,ja jedino sto ocekujem je borba i zalaganje.
JoinUnion je napisao/la:A vidis ja ocekujem da se navijacima borca obije o glavu ovolika samouvjerenost pogotovo jer imamo recept za ove utakmice na strani omjer od cetri utakmice jedna pobjeda dvije nerjesene i jedan poraz al o tom potom za sada je nabitnije pobjediti rudara kuci.csh je napisao/la:Mislim da nam je odbrana jaci dio tima,a nadam se konacno i jednom losem danu borca.Ali opet ruku na srce mislim da bi se mnogo stvari trebalo poklopiti da bi uradili nesto u banja luci,ja jedino sto ocekujem je borba i zalaganje.
AMAR OSIM!!!
Imamo i mi omjer , 6 kola 5 pobjeda i jedan nerešena ... Tako da ako Borac bude igrao ovako , kao što je igrao u prvih 6 kola , željo će da ode kući praznih ruku ...JoinUnion je napisao/la:A vidis ja ocekujem da se navijacima borca obije o glavu ovolika samouvjerenost pogotovo jer imamo recept za ove utakmice na strani omjer od cetri utakmice jedna pobjeda dvije nerjesene i jedan poraz al o tom potom za sada je nabitnije pobjediti rudara kuci.csh je napisao/la:Mislim da nam je odbrana jaci dio tima,a nadam se konacno i jednom losem danu borca.Ali opet ruku na srce mislim da bi se mnogo stvari trebalo poklopiti da bi uradili nesto u banja luci,ja jedino sto ocekujem je borba i zalaganje.

vidi da dopunim @banjaluka, ako cemo o omjerima stvari stoje ovako :JoinUnion je napisao/la:A vidis ja ocekujem da se navijacima borca obije o glavu ovolika samouvjerenost pogotovo jer imamo recept za ove utakmice na strani omjer od cetri utakmice jedna pobjeda dvije nerjesene i jedan poraz al o tom potom za sada je nabitnije pobjediti rudara kuci.csh je napisao/la:Mislim da nam je odbrana jaci dio tima,a nadam se konacno i jednom losem danu borca.Ali opet ruku na srce mislim da bi se mnogo stvari trebalo poklopiti da bi uradili nesto u banja luci,ja jedino sto ocekujem je borba i zalaganje.
Borac nije izgubio nijednu od posljednjih 12 prvenstvenih utakmica (racunajuci ovu i proslu sezonu) odnosno ima 10 pobjeda i dva remija uz gol-razliku 22:5.
U 11 prijateljskih utakmica, Borac je izgubio samo jednu i to onu protiv Crvene zvezde.
prema tome kad vec govoris o statistici, i to ide u prilog borcu.
Navijaci, neko rece doce manijaci u velikom broju i navijati, **** da budemo iskreni, to nesto znaci kad dolaze u travnik, gradacac, siroki brijeg ili slicno ( ne potcjenjujem ja nikoga, ali **** cinjenica je da su to mali gradici) ali nema nikakv znacaj kad dodjuu banjaluku , na 11000 ili vise navijaca borca, prema tome, nisam bas siguran da navijaci mogu biti karta na koju zeljo moze da racuna u tom susretu.
[youtube][/youtube]
Evo malo atmosfere sa Zrinjskog, a protiv Zelje ce tek biti spektakl
Evo malo atmosfere sa Zrinjskog, a protiv Zelje ce tek biti spektakl
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ali ce da da 3 ..? je napisao/la:Ma Željo će da dobije 4 komada ...Stole iz Bora je napisao/la:Ma to je kec, sta vam je. Samo, mislim da nece biti tolika razlika kao sa Zrinjskim.![]()

AMAR OSIM
Sta ste ovo oslabljeni ovako danas?Ljubojevic,Sakan i Gagula nece nikako igrati a nece poceti ni Bilbija,Vranjes i Maksimovic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tuborg-green
- Kontakt:
a boje se da im regoje sve ne pošuta, a uostalom možemo očekivati danas revanš za ono u bl zadnji putDevil je napisao/la:Sta ste ovo oslabljeni ovako danas?Ljubojevic,Sakan i Gagula nece nikako igrati a nece poceti ni Bilbija,Vranjes i Maksimovic.
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
Oslabljeni jesmo, ali nekad i rezerve odigraju veoma dobro, a i trener Stojnic je rekao da Borac ima skoro dva podjednaka tima...hmm mada cisto sumljam, ali ne sumljam da oni koji budu mjenjali povrijedjene dati maximum.tuborg-green je napisao/la:Devil je napisao/la:Sta ste ovo oslabljeni ovako danas?Ljubojevic,Sakan i Gagula nece nikako igrati a nece poceti ni Bilbija,Vranjes i Maksimovic.
A Bilbija i Vranjes bi trebali igrati, ne znam odkud ti to...
Banja Luka cijela ponosi se s njim...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- tuborg-green
- Kontakt:
malo si pomješo ekavicu i ijekavicu, odluči se višenasborik je napisao/la:Oslabljeni jesmo, ali nekad i rezerve odigraju veoma dobro, a i trener Stojnic je rekao da Borac ima skoro dva podjednaka tima...hmm mada cisto sumljam, ali ne sumljam da oni koji budu mjenjali povrijedjene dati maximum.tuborg-green je napisao/la:Devil je napisao/la:Sta ste ovo oslabljeni ovako danas?Ljubojevic,Sakan i Gagula nece nikako igrati a nece poceti ni Bilbija,Vranjes i Maksimovic.
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
Kakvih sve bolida ima na ovom forumu....nepismeni clan koji pise "pomješo",nalazi za shodno da nekoga ispravlja u necemu...
Schlager je napisao/la:Kakvih sve bolida ima na ovom forumu....nepismeni clan koji pise "pomješo",nalazi za shodno da nekoga ispravlja u necemu...
...hahahaha...dobar!!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
nasborik je napisao/la:Oslabljeni jesmo, ali nekad i rezerve odigraju veoma dobro, a i trener Stojnic je rekao da Borac ima skoro dva podjednaka tima...hmm mada cisto sumljam, ali ne sumljam da oni koji budu mjenjali povrijedjene dati maximum.tuborg-green je napisao/la:Devil je napisao/la:Sta ste ovo oslabljeni ovako danas?Ljubojevic,Sakan i Gagula nece nikako igrati a nece poceti ni Bilbija,Vranjes i Maksimovic.
Za Bilbiju i Vranjesa sam procitao u danasjim novinama da nece igrati od prve minute jer su roviti i da ce ih sacuvati za mec Kupa RS i za tekmu sa Zeljom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil,ako je to tacno,onda je dogovoreno tri za tri....
stavi kucu na 1/1...i onda ako ti Borac izvuce bod isjeci se tupi ziletom...

Mario Yepes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.