Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

CAGarfia
Kontakt:

Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)

Post Postao/la CAGarfia » 05 jun 2024, 14:28

Hadžikić je bolji golman od Husarine ojebine. :zviz:

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 05 jun 2024, 14:42

Horoz je napisao/la:
05 jun 2024, 11:12

Sada su na EURO-u Ruminija, Slovenija, Slovačka, Gruzija, Albanija, redom reprezentacije koje imaju isti ili slabiji igrački kadar.
Naš napadački potencijal su Demirović, Džeko, Tabaković. Za velike reprezentacije prilično slabo, ali recimo ni jedna Hrvatska nije jača konkretno u napadu.
Mnoge slabije reprezentacije su skidale skalp velikima, upravo uz borbenost i organizaciju. Makedonci su mlatnuli Švabe u Njemačkoj i to u kvalifikacionoj tekmi mislim.
Hrvati vidu svog napada ko naj losiju kariku u ekipi.
A tu dera jedan kramaric s 15 golova u Bundesligi, jedan Budimir s 18 golova u PDu i zajebani Petkovic .

Tabakovic je cvajtas, dzeko klasa ali stariji , demirovic dobar.

Mislim da je hrvatski napad jaci posto nema tabakovica .

Ali eto, ako njima glavobolja zbog tog napada, kako BiH onda tek??
Zadnja izmjena: KoloDD, dana/u 05 jun 2024, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 05 jun 2024, 14:44

KoloDD je napisao/la:
05 jun 2024, 14:42
Horoz je napisao/la:

Sada su na EURO-u Ruminija, Slovenija, Slovačka, Gruzija, Albanija, redom reprezentacije koje imaju isti ili slabiji igrački kadar.
Naš napadački potencijal su Demirović, Džeko, Tabaković. Za velike reprezentacije prilično slabo, ali recimo ni jedna Hrvatska nije jača konkretno u napadu.
Mnoge slabije reprezentacije su skidale skalp velikima, upravo uz borbenost i organizaciju. Makedonci su mlatnuli Švabe u Njemačkoj i to u kvalifikacionoj tekmi mislim.
Hrvati vidu svog napada jo naj losiju kariku u ekipi.
A tu dera jedan kramaric s 15 golova u Bundesligi, jedan Budimir s 18 golova u PDu i zajebani Petkovic .

Ali eto, ako njima glabobolja zbog tog napada, kako BiH onda tek??
Pričaš sa idiotima

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 jun 2024, 15:00

Horoz je napisao/la:
05 jun 2024, 14:02
Cartman je napisao/la:
05 jun 2024, 12:53
Ova utakmica protiv Italije je velika prilika za nerijesen rezultat koji bi bio veliki vjetar u ledja. Lako je pricat o strpljenju, ali je u situaciji da vrlo lako Barbarez moze proc prvih 8 utakmica bez pobjede, mozda cak 8 poraza. Talijani su sila, ali ni blizu nivo Engleske i znamo da ih tradicionalno boli qurac za prijateljeske, jedva ih kvalifikacije motivisu.
Ova utakmica s Italijom je bitna, bilo bi dobro izvući remi.
Uz svo povjerenje i toleranciju prema stručnom štabu, pripreme javnosti da je narednih osam utakmica uigravanje za EURO, teško se mogu tolerisati porazi u kontinuitetu.
Nema tog autoriteta i kredita, koji može izdražati kontinirane poraze od 2+ gola razlike. Moraće se dobro stisnuti i barem negdje izvući bod ili pobjedu. Moraće jer će pritisak javnosti rasti do tačke kada će ovi ljudi, za koje sam siguran da imaju obraza, sami reći - ne ide, odlazimo.
Vidjeli smo da od samog starta ima ekipa koja podapinje i ruši Barbareza, to će se sigurno nastaviti ako im se pruže argumenti.
Neće biti lako kako neki misle, ali sam opet siguran da će se izvući pozitivan sveukupni dojam.
Slažem se sa tvojim upisima, ali mislim da ovdje griješiš misleći da će Barbarez i ekipa otići ako ne pobjede nikog od protivnika Italija/Mađarska/Njemačka/Holandija.. Realno, trenutno su tri od ove četiri ekipe 3 koplja iznad nas, a Mađarska je jedan nivo iznad što bi značilo da samo s njima realne šanse imamo.. Ono što je dobro za nas jeste da će Njemci i Holanđani sigurno rotirati dosta u ligi nacija jer će plasman na svjetsko tražiti kroz kvalifikacije.. Vidim našu šansu da završimo na nekih 5 bodova (pobjeda i 2 remija) na kraju što bi bilo sigurno zadovoljavajuće i pozitivno. Eh sad ako se ovo i ne desi, mislim da oni neće otići i da će kvalifikacije za svjetsko odraditi do kraja.

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 05 jun 2024, 15:16

da ja vama odmah nesto kazem, nista se ovdje krucijalno nece promijeniti. daj boze da se varam.

igra je prvih 5 min bila na noz i srcana, ostalo je bilo kao da si moju ekipu sa termina izveo protiv engleske. rezultat 3:0 je objektivan i realan iako smo dobili glupe golove, a spasili puno bolje sanse engleza.

takodjer prica o nekom autoritetu, k-palcu pada u vodu kada neko ode sa okupljanja. pa i ako je povrijedjen, gdje je ta prica zajednistva da ostane do kraja. nema je. kupe se koferi i ide se na maldive. ne moze se strpiti ni 5 dana. a u tih 5 dana se dize timski duh, prenose iskustva…

formacija 5-4-1 mi se ne cini dobrom, mislim da bi bolja bila 4-5-1 sa dva DM-a, al haj…

ugl, ja sam za sve ovo vrijeme, medijske istupe, igru, odnos dobio 35% od ocekivanog.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 05 jun 2024, 15:47

Ja ne znam jel toliki problem i toliko tesko da se repka okuplja,boravi i priprema za utakmice u trening kampu u Zenici,koji je i napravljen za te stvari, a ne po sarajevskim izletistima.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 05 jun 2024, 15:48

Ja ne znam niti jednu ozbiljnu ekipu da igra 5-4-1 formaciju. Mozda je u Karlsruheu tako jer je sigurno Bajramovic smisljao taktiku. Nadam se da je ovo bilo samo jer su Englezi prejaki i da ce vec protiv Talijana izgledati drugacije.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 05 jun 2024, 16:02

Igrao totalno defanzivno da bi ga rasuli 3:0

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 05 jun 2024, 16:45

CAGarfia je napisao/la:
05 jun 2024, 14:28
Hadžikić je bolji golman od Husarine ojebine. :zviz:
Ako Hadzikic zaigra od prve, treba hitnu pripremit za Husaru :rol: infrakt ce ga strefit…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jun 2024, 16:57

Chevalier je napisao/la:
05 jun 2024, 15:16
ugl, ja sam za sve ovo vrijeme, medijske istupe, igru, odnos dobio 35% od ocekivanog.
yebote dan ko da lik vodi 2 godine i ima 30 meceva a ne jedan protiv yebene engleske gdje su svi igraci izasli zasiljenog kr.ca da se dokazu selektoru pred EP, a nama falilo par kljucnih igraca i imali 5-6 debitanata :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 05 jun 2024, 16:59

Ima ovde pojedinaca kao da nisu pratili utakmice zadnje dvije godine i traze egal sa Englezima. Da smo igrali sa cetiri u odbrani bila bi porcija cevapa u mrezi. U zadnjih deset godina je fudbal ekstremno uznapredovao i svi su to primjetili i reagovali umjesto nas, jer smo od 2014 samo palamudili i gladii m.uda,misleci da ce se sve samo posloziti. Sad ovo sto se radi je trebalo odmah posle plasmana. Mi bi trenutno imali problema sa ekipama iz Lige C, koje nebi dobili, a kamo li iz Liga A. Nismo ni svjesni koliko smo grohnuli zadnju deceniju.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 05 jun 2024, 17:13

Treba umjesto Hajradinovica igrati Tabakovic, a Demirovic iza njega protiv Italije.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 05 jun 2024, 17:36

Cartman je napisao/la:
05 jun 2024, 12:53
Ova utakmica protiv Italije je velika prilika za nerijesen rezultat koji bi bio veliki vjetar u ledja. Lako je pricat o strpljenju, ali je u situaciji da vrlo lako Barbarez moze proc prvih 8 utakmica bez pobjede, mozda cak 8 poraza. Talijani su sila, ali ni blizu nivo Engleske i znamo da ih tradicionalno boli qurac za prijateljeske, jedva ih kvalifikacije motivisu.
Opet se stvara lažna nada ponižavanjem i umanjivanjem kvalitete drugim repkama. Prvaci Evrope nisu na blizu nivoa Engleske koju su dobili u finalu. Zanimljiva opservacija.

Nemojte stvarati lažne nade protiv velikih reprezentacija jer ako se sjećate od koga smo gubili u prošlim kvalifikacijama. Ne znam otkud toliki optimizam. Mogu naši trčati i boriti se koliko hoće, ali treba ubaciti loptu u mrežu, a tu smo debelo inferiorni. Pored svega ovoga, napisanog, podrška momcima i selektoru i čekamo Luksemburg, Grčku i slične repke da se odvagamo i vidimo na čemu smo.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 05 jun 2024, 17:38

Brazzzoo123 je napisao/la:
05 jun 2024, 16:59
Ima ovde pojedinaca kao da nisu pratili utakmice zadnje dvije godine i traze egal sa Englezima. Da smo igrali sa cetiri u odbrani bila bi porcija cevapa u mrezi. U zadnjih deset godina je fudbal ekstremno uznapredovao i svi su to primjetili i reagovali umjesto nas, jer smo od 2014 samo palamudili i gladii m.uda,misleci da ce se sve samo posloziti. Sad ovo sto se radi je trebalo odmah posle plasmana. Mi bi trenutno imali problema sa ekipama iz Lige C, koje nebi dobili, a kamo li iz Liga A. Nismo ni svjesni koliko smo grohnuli zadnju deceniju.
Reala

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 jun 2024, 19:47

KoloDD je napisao/la:
05 jun 2024, 14:42
Horoz je napisao/la:

Hrvati vidu svog napada ko naj losiju kariku u ekipi.

Ali eto, ako njima glavobolja zbog tog napada, kako BiH onda tek??
Pitanje da li bi "zajbani" Petkovic zabio 22 gola u zvajti
I bi li "zvajtas" uspio da ima 11 pogotaka u HNL

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jun 2024, 19:51

Hrvatska nikad nije imala jaci napad od nas
Mozda samo onaj dio kad je Suker bio
Uostalom najbolji strijelci liga petice iz Ex Yu su

Evo i sad Budimir Zenicanin im najbolji napadac

Premier League - Dzeko
La Liga - Šuker
Seria A - Dzeko
Bundesliga - Ibisević
Ligue 1 - Alihodzic
I to iza Sukera Kodro odmah u La Ligi
Ali to je i poenta njima nije bitno ko im je u napadu
Hrvatska ima bolji tim, oni bi mogli izgurati i da im je Tabakovic napadac
Jer kod njih se ne ceka hoce li Modric napraviti potez kao kod nas sto se cekalo za Dzeku i Pjanica
Kod njih svaki igrac ima svoj doprinos
Oni su ekipa, mi smo polu ekipa
Kod njih Modric kao je jedan od najboljih ikad nikad nije imao pritisak da mora nesto uraditi kao kod nas sto Dzeki jebu mater
Kod njih pritisak ima tim i nikad ne izuzimaju jednog igraca ispred tima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 jun 2024, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jun 2024, 19:58

Ma najbitnije, ljudi imaju mentalitet. Oni bi nesto napravili i sa igracima samo iz HNL-a. Ne saseru se kad prvi prime gol. A da ne govorim o penalima i pritisku. Kod nas pola igraca mentalni patuljci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 jun 2024, 19:58

:opaopa:
NoDi80 je napisao/la:
05 jun 2024, 19:51
Hrvatska nikad nije imala jaci napad od nas
Mozda samo onaj dio kad je Suker bio
Uostalom najbolji strijelci liga petice iz Ex Yu su

Premier League - Dzeko
La Liga - Šuker
Seria A - Dzeko
Bundesliga - Ibisević
Ligue 1 - Alihodzic
I to iza Sukera Kodro odmah u La Ligi

Hrvatska ima bolje vezne igrace
Tacnije Hrvatska ima bolji tim oni bi mogli izgurati i da im je Tabakovic napadac
Jer kod njih se ne ceka hoce li Modric napraviti potez kao kod nas sto se cekalo za Dzeku i Pjanica
Kod njih svaki igrac ima svoj doprinos
Oni su ekipa, mi smo polu ekipa
Ne bolje nego daleko bolje. Pogotovo prije nekoliko godina.
Modric, Raketa, Kovacic, Perisic i Brozovic. Plus ostali
Dok kod nas igrali Pjana i ostali duhovi

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jun 2024, 20:00

A jbt poredimo tim koji je treci na svijetu sa nasim timom. Daj malo realnosti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jun 2024, 20:01

DamirT je napisao/la:
05 jun 2024, 19:58
Ma najbitnije, ljudi imaju mentalitet. Oni bi nesto napravili i sa igracima samo iz HNL-a. Ne saseru se kad prvi prime gol. A da ne govorim o penalima i pritisku. Kod nas pola igraca mentalni patuljci.
Plus oni imaju svake sezone cetiri pet minimum domacih proizvvoda koji zavrse u Wolfsburg, Leipzig, Lyon…
Dok mi bez dijaspore morali bi Zrinjski staviti da igra koji jedini odskace od ove nase lige
Glavni nam je problem uhljebljenje podobnih tjst nesstrucnih i korupcija gdje se djeci od malena pare traze da igraju
To kad rijesimo uz infrastrukturu, pocet cemo se gore penjati

Soko to je opce poznato, nego sam to ja brzinski srocio
Pa na prvu izgleda kao da umanjujem svjetski vezni koji Hrvatska ima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, CAGarfia i 37 gostiju.