U pravu si, ne volim lazi i ne pravdu. A znam da ovaj laze milion posto jer sam upucen u situaciju. PozzEdincapitano je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:58Sto si tako ljut uvijek kad pises na forumu..bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:18Ermin huro ne lazi ljude ovdje da budes u centru paznje kako te nije stid i ako si poznat po smrdo karakteru. Nikakav man utd nikakve lazi, najkonkretniji je Inter koji mu je dolazio Kuci !!! I Juventus ga je licno kontaktiro, zvao da popricaju i ispricaju se. Bit ce rucak snjima. Ispod 30 milja sassuolo ga nece dat.
Opusti se malo, bit ce ti zivot ljepsi![]()
Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Tarik Muharemovic
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
General505
- Kontakt:
Fanatice slazem se i ja s tobom da onaj ublehas laže i to sam neki dan pisao da uopce nije bila opcija sad za Man utd.
Kako tako i ti stvarno imas nekih insajderskih dosta istinitih za igrace iz Austrije za razliku od nekih muljatora koji se pojave i zajebavaju ovdje forumase a ovi slijepo vjeruju naivci.
Ali ne slazem se za Tarika, loš je i amaterski izgleda protiv Juvea, interaa..nadam se da ce popraviti te nedostatke.
I nekad pretjerujes u psovanju a ne treba ti to jer mozes biti jako koristan forumas.
Kako tako i ti stvarno imas nekih insajderskih dosta istinitih za igrace iz Austrije za razliku od nekih muljatora koji se pojave i zajebavaju ovdje forumase a ovi slijepo vjeruju naivci.
Ali ne slazem se za Tarika, loš je i amaterski izgleda protiv Juvea, interaa..nadam se da ce popraviti te nedostatke.
I nekad pretjerujes u psovanju a ne treba ti to jer mozes biti jako koristan forumas.
Hurem nikada, ali nikada ne laže, za razliku od nekih dokazanih lažova.
Niti se bavim insajderstvom. Kao sto sam rekao, istim kanalima preko kojih sam znao za Dedica i Marsej (kada niko od novinara u domovini i svijetu nije imao pojma o tome pa ni forumski insajderi u pokušaju), tako sam istim putem čuo za mogućnost ozbiljnijeg angazovanja Uniteda u posljednjim danima prijelaznog roka oko Muharemovica. Nije do toga došlo i doviđenja.
Niti se bavim insajderstvom. Kao sto sam rekao, istim kanalima preko kojih sam znao za Dedica i Marsej (kada niko od novinara u domovini i svijetu nije imao pojma o tome pa ni forumski insajderi u pokušaju), tako sam istim putem čuo za mogućnost ozbiljnijeg angazovanja Uniteda u posljednjim danima prijelaznog roka oko Muharemovica. Nije do toga došlo i doviđenja.