Čist start, igrač Briža čak i ustaje nakon čisto odnešene lopte. Po meni, a vjerovatno će se i Van Basten složiti da je ovo više penal, nego faul u napadu, no dobro. Nije da nismo navikli.
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Re: Re: Champions League 2025/26
Ne treba ni komentirati male ekipe poput Barke i Arsenala. Kad tad ce se okliznuti i grohnuti kao i uvijek. Jedni nisu bitan faktor u Evropi vec 10 godina, drugi nisu nikad ni bili niti ce ikad biti. Treba vise obratiti pozornost na Real, Bayern, PSG, City itd.
bio je naravno čist gol, ali sudije su jednostavno grupa ljudi bez mozga i logike
Opet Bayern ima najviše glasova na ovoj anketi za osvajanje

- Shategabri
- Kontakt:
Vidi, možemo civilizovano komunicirati, a možemo i drugačije ako želiš, nije problem.Rodju je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:44Rekao sam neću, ali ti moram pomoći.Shategabri je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:09Rodju je napisao/la: ↑06 nov 2025, 13:15
Oprosti, ali ti očito ne znaš šta je to opseg iliti obim tijela ili se praviš malo lud, vjerovatno je riječ o kombinaciji. Svi snimci i slike, a i ova koju je objavio kolega Mukebir pokazuju da ruke nisu ispred tijela francuskog rukometaša, nego su obje ruke sa strane, podignute i savijene pod 90 stupnjeva, dakle proširuju rečeni obim, što će reći da ti ne govoriš istinu. Ako su ruke ispred tijela, onda one štite abdomen ili predio ispod inclusive muški ud, testise, itd.......ruke Francuza sigurno nisu pokrile navedene dijelove tijela, a štite jedino eventualno postizanje gola i ništa više.
Neću se složiti, jer zaletanje napadača u WS apsolutno postoji, a neposredno prijetog tog čina taj isti Vermant, čini mi se da se zove, u različitim akcijama se u svega pet minuta zaleće i bezobrazno faulira 3 igrača Barcelone ( Eric čak morao izaći, Kounde i trećeg se ne mogu sjetiti, morao bih pogledati ). Dakle, očito mu nije strana prljava igra. Ukoliko ne vjeruješ, odgledaj još jednom zadnjih 15 minuta utakmice.
Imati dvojbu na onaj faul Forbsa nad Baldeom i misliti da je to penal, a sam igrač Briža rekao da je ispravna odluka sudije i svi snimci to potvrđuju, sorry, to može tvrditi samo izuzetno pokvarena i bezobrazna osoba.
Dakle, završavam ovdje komunikaciju sa tobom, jer se bojim da bih ti mogao reći i koju goru riječ.
A za situaciju sa Sčešnim ni riječ, ma ja![]()
Ili je tebi i tu sve čisto, pa se nisi ni osvrtao na to?!
Moraš čitati sa razumijevanjem, shvati pozitivno. Ima sve, ponovi vježbu, zaista počinjem sumnjati u tvoje mentalne sposobnosti i to ti sad moram reći. Prije nisam, ali sad moram. Da ti olakšam, na tvoje "........složićeš se?", ja ti odgovaram "Neću se složiti, jer.........................". Sve piše.
Sad zaista bye, bye......................nemam više vremena za tebe.
Da konstatujemo - tebi je sudac sinoć bio uredan?!
Koševo Zapad
Pokušaj skretanja pažnje sa očite sudijske kradje na Anfieldu. Sreća pa ga zabi Mekalister.
Govoreći o sudijskim greškama
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ja necu od sudijskim odlukama nego bi se osvrnuo da dosadasnji dio tkamicenja generalno...
Bayern i Arsenal djeluju kao najozbiljnije ekipe i ne samo zbog pozicije na tabeli nego i uopce ove sezone u svim takmicenjima s tim sto Bayern igra mnogo ljepsi i interesantniji fudbal. Odlicna forma cijele ekipe, sigurno i efikasno i moram priznati da uopce nisam ocekivao Kompanya da ce raditi ovako dobar posao. Kad je stigao u Bayern nisam mogao vjerovati da je struka tamo dovela upravo njega na mjesto trenera ali se ispostavilo da su ljudi uradili odlicno domaci zadatak pri tom odabiru. Pep je skolovao dosta solidnih i dobrih trenera.
Arsenal nije na oko nesto sto ce te privuci ali radi odlican posao, sigurno, stabilno i cvrsto, mozda najjaci roster i balans iako mozda fali jos magije naprijed, kazem mozda ali za sad djeluju odlicno. Imaju jasan plan i cilj i iako svi znaju sta ih sljeduje protiv njih opet nalaze nacine da lagano rjesvaju ekipe.
Sto se tie Realan i Barce nekako Real djeluje kao da je izgubio neki X faktor koji je imao dosta godina uzanad, moze se protiv njih igrati i pogotovo ekipe s jaki intenzitetom i presingom mogu da ih nadigraju kao sto su Atleti i Liverpool ove sezone. Barca je tim s dva lica, napad odlican, opasni i mogu da strpaju gol-dva-tri uvijek ali ce primiti isto toliko i vise jer im je odbrana jako tanka i pri tom ne mislim samo na zadnju liniju nego odbrana u smislu cijele ekipe od napada prema nazad, jako tanko, nema kohezije i izgledaju kao da ne znaju da se brane ukoliko to situacija od nji zahtjeva, nemaju balans ukratko receno.
PSG pati ove sezone i zrtve su vlastitog upsjeha jer broj utakmica prosle sezone, sva finala i visok intenzitet utakmica ih je kostao povreda ove sezone, imaju i manjak srece tako da od njih ocekujem dosta manje uspjeha i blagi pad u odnosu na proslu sezonu.
Liverpool ove sezone dosta promjena u ekipi 5-6 igraca otislo, 5-6 doslo, imali su krizu rezultata i igre iz koje su ocigledno izasli ali trebat ce jos vremena da se uigraju i kliknu, a mislim da to kad se desi mogu da budu dosta opasna ekipa jer kvalitet je ocigledan mislim na igrace. Nada sa fanove redsa moze da bude i neka slicnosts proslogodisnjim PSGom jer su takodjer krenuli lose u sezonu, a onda polovinom iste pa do kraja pomeli konkurenciju kad je kliknulo. Vidjet cemo..
City mi djeluje da je jos u proesu tranzicije s novi igracima od prosle sezone koja je bila uzasna, jos to nije blizu punog potencijala i za razliku od Liverpoola mislim da je City vise one-man team jer bez Haalanda je ta ekipa u pola jos slabija, mislim da nemaju taj kvalitet potreban da idu do kraja i izgubili su X faktor nesto poput Reala iako nije isljuceno da ce biti bolji kako sezoa bude odmicala, ne sumnjam.
Italijanski klubovi mi ne djeluju dovoljno zrelo da ih komentarisem nesto vise osim Intera ali i taj Inter nije onaj od prije par sezona i tu ne vidim neku priliku da se nadju ni blitu top 4 ekipe, da ne pricam o necemu vecem.
Bayern i Arsenal djeluju kao najozbiljnije ekipe i ne samo zbog pozicije na tabeli nego i uopce ove sezone u svim takmicenjima s tim sto Bayern igra mnogo ljepsi i interesantniji fudbal. Odlicna forma cijele ekipe, sigurno i efikasno i moram priznati da uopce nisam ocekivao Kompanya da ce raditi ovako dobar posao. Kad je stigao u Bayern nisam mogao vjerovati da je struka tamo dovela upravo njega na mjesto trenera ali se ispostavilo da su ljudi uradili odlicno domaci zadatak pri tom odabiru. Pep je skolovao dosta solidnih i dobrih trenera.
Arsenal nije na oko nesto sto ce te privuci ali radi odlican posao, sigurno, stabilno i cvrsto, mozda najjaci roster i balans iako mozda fali jos magije naprijed, kazem mozda ali za sad djeluju odlicno. Imaju jasan plan i cilj i iako svi znaju sta ih sljeduje protiv njih opet nalaze nacine da lagano rjesvaju ekipe.
Sto se tie Realan i Barce nekako Real djeluje kao da je izgubio neki X faktor koji je imao dosta godina uzanad, moze se protiv njih igrati i pogotovo ekipe s jaki intenzitetom i presingom mogu da ih nadigraju kao sto su Atleti i Liverpool ove sezone. Barca je tim s dva lica, napad odlican, opasni i mogu da strpaju gol-dva-tri uvijek ali ce primiti isto toliko i vise jer im je odbrana jako tanka i pri tom ne mislim samo na zadnju liniju nego odbrana u smislu cijele ekipe od napada prema nazad, jako tanko, nema kohezije i izgledaju kao da ne znaju da se brane ukoliko to situacija od nji zahtjeva, nemaju balans ukratko receno.
PSG pati ove sezone i zrtve su vlastitog upsjeha jer broj utakmica prosle sezone, sva finala i visok intenzitet utakmica ih je kostao povreda ove sezone, imaju i manjak srece tako da od njih ocekujem dosta manje uspjeha i blagi pad u odnosu na proslu sezonu.
Liverpool ove sezone dosta promjena u ekipi 5-6 igraca otislo, 5-6 doslo, imali su krizu rezultata i igre iz koje su ocigledno izasli ali trebat ce jos vremena da se uigraju i kliknu, a mislim da to kad se desi mogu da budu dosta opasna ekipa jer kvalitet je ocigledan mislim na igrace. Nada sa fanove redsa moze da bude i neka slicnosts proslogodisnjim PSGom jer su takodjer krenuli lose u sezonu, a onda polovinom iste pa do kraja pomeli konkurenciju kad je kliknulo. Vidjet cemo..
City mi djeluje da je jos u proesu tranzicije s novi igracima od prosle sezone koja je bila uzasna, jos to nije blizu punog potencijala i za razliku od Liverpoola mislim da je City vise one-man team jer bez Haalanda je ta ekipa u pola jos slabija, mislim da nemaju taj kvalitet potreban da idu do kraja i izgubili su X faktor nesto poput Reala iako nije isljuceno da ce biti bolji kako sezoa bude odmicala, ne sumnjam.
Italijanski klubovi mi ne djeluju dovoljno zrelo da ih komentarisem nesto vise osim Intera ali i taj Inter nije onaj od prije par sezona i tu ne vidim neku priliku da se nadju ni blitu top 4 ekipe, da ne pricam o necemu vecem.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.