Safet Sušić - Pape

biskitt
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la biskitt » 26 jan 2010, 21:06

felipe-s je napisao/la:Jel iko od vas vidio da je taj Turski drzavljanin i mladi reprezentativac bolji igrac od jahica, nadarevica i pandze... Jel iko to vidio
Nije niko vidio, ali umiremo od zelje da vidimo je li bolji..

A sto mi mozemo naglabati, frajko ce nas odbiti k'o s nokta :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2010, 21:40

Je li to opet o patriotizmu diskusija? I to bez tarika! :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 jan 2010, 22:10

Koji ce nam k.urac ovaj oglu-oglu? :shock: :roll: :roll: :twisted:
Je.bali ga Turci ,nije on njihov trener. :twisted: :shock:
Ako je imalo pametan,otisao bi smjesta u Svicu i tamo pricao sa Seferovicem,pa onda direkt za London(mali Hajrovic=jako kvalitetan stoper za buducnost),pa imamo mi jos hrpu i talenata i dokazanih igraca sirom evropskih liga koji mogu popuniti tu poziciju.Bolje da Boris Pandza igra neg ovaj,nit je dokazan nit je toliko mlad,nit ima bog zna kakvu karijeru.
Sto se tice Papeta,mislim da je odlicna stvar njegova posjeta utakmicama VFL i Hoffenheima,te Lyona i Monpelliea samo ne kuzim kako to da nije razgovarao sa igracima.Sta ima ici u NJemacku ako nece pricati sa Misketom,Dzekom,Ibisevice,Salihovicem i to uzivo,a ne preko telefona.Tek onda je to prava "vizita".Ali,i ovako je dobro s obzirom da je isao o svom trosku i da je to pocetak.Svaka mu cast,makar za trud! 8-)
Samo ga nemojte dizati,on je obican trener,daleko od onog kakav je bio igrac. ;) To cete vidjeti na nasoj igri u frinedly-tekmama. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 jan 2010, 22:22

Jah, da hoce ovaj Hajrovic da igra za nas. Ode mali za parama, kao sto neko napisa nedavno. I ko je sad bolje da igra, ovaj "ogulu" ili ova bjeda sto bi dala guze za pare?? :evil:

Zasto nije pricao sa nasim "njemcima"???

Hmmmm, pa valjda zato sto nije to cirkus i saban liga kao sto kod nas. Zna se sve. Diciplina jarane. Sam ti je Dzeko rekao, da nije imao vremena jer igraci odma iz svalcionice idu u autobuse. Nema se vremena da slikanja i poziranja kao kod nas na Ilidzi.

Nebrini ti za Papeta, on je vec odradio vise nego svi bivsi treneri. "Iskopat" ce Pape jos kojeg igraca.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 22:25

Mogao bi pape i do albanije... Ima jedno selo kazu stanovnici da je njihov kaljimi najbolji igrac... Valja i tog pogurat pa onda prodat kroz repku

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 jan 2010, 22:27

Nidje veze :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 22:27

felipe-s je napisao/la:Mogao bi pape i do albanije... Ima jedno selo kazu stanovnici da je njihov kaljimi najbolji igrac... Valja i tog pogurat pa onda prodat kroz repku
Ti Kaljimiji su iz Lisabona otisli neporazeni pa ti gledaj odakle vedri. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 26 jan 2010, 22:28

Johnyx95 je napisao/la:Koji ce nam k.urac ovaj oglu-oglu? :shock: :roll: :roll: :twisted:
Ako je imalo pametan,otisao bi smjesta u Svicu i tamo pricao sa Seferovicem,pa onda direkt za London(mali Hajrovic=jako kvalitetan stoper za buducnost),pa imamo mi jos hrpu i talenata i dokazanih igraca sirom evropskih liga koji mogu popuniti tu poziciju.Bolje da Boris Pandza igra neg ovaj,nit je dokazan nit je toliko mlad,nit ima bog zna kakvu karijeru.
Sto se tice Papeta,mislim da je odlicna stvar njegova posjeta utakmicama VFL i Hoffenheima,te Lyona i Monpelliea samo ne kuzim kako to da nije razgovarao sa igracima.Sta ima ici u NJemacku ako nece pricati sa Misketom,Dzekom,Ibisevice,Salihovicem i to uzivo,a ne preko telefona.Tek onda je to prava "vizita".Ali,i ovako je dobro s obzirom da je isao o svom trosku i da je to pocetak.Svaka mu cast,makar za trud! 8-)
Samo ga nemojte dizati,on je obican trener,daleko od onog kakav je bio igrac. ;) To cete vidjeti na nasoj igri u frinedly-tekmama. ;)
Po cemu si to zakljucio,na transfer marketu si vidio gdje je sve igrao pa zakljucio da nam ne treba...Tako onda Spahic,Nadarevic nisu nikakvi igraci ako cemo gledat gdje su igrali!A kad se vidi kakav je ovaj Bahtijaroglu,onda ce se zakljucit kakav je igrac,samo znam da ga Pape nebi bezze spominjao da ne poznaje njegove kvalitete....
Rotor Volgograd...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2010, 22:28

Adinjo je napisao/la:Nidje veze :roll:
ma pusti lika, pun je kompleksa

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 22:29

Adinjo je napisao/la:Nidje veze :roll:
To i ja citav dan govorim za tog bayazida iz Turske

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jan 2010, 22:30

sutra u 18:30 ili 19:30 nisam siguran tacno ima prenos turskog kupa izmedju ankaragucua i galatasaraja...na TVSA...eto prilike da vidimo o kavom igracu je rijec,posto taj momak igra za ankarugucu...vidjecemo ga na djelu...kazu da je talenat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2010, 22:31

sarajlija89 je napisao/la:sutra u 18:30 ili 19:30 nisam siguran tacno ima prenos turskog kupa izmedju ankaragucua i galatasaraja...na TVSA...eto prilike da vidimo o kavom igracu je rijec,posto taj momak igra za ankarugucu...vidjecemo ga na djelu...kazu da je talenat...

eh pogledaću tekmu naravno ako bude igrao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 22:34

[quote="sarajlija89"]sutra u 18:30 ili 19:30 nisam siguran tacno ima prenos turskog kupa izmedju ankaragucua i galatasaraja...na TVSA...eto prilike da vidimo o kavom igracu je rijec,posto taj momak igra za ankarugucu...vidjecemo ga na djelu...kazu da je talenat...[/quote
Nema vise talenata sa 24 godine... Nije fudbal golf

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jan 2010, 22:40

ma mi smo deficitarni na stoperskim i bekovskim pozicijama...svaki iole dobar igrac bi nam znacio....a ne razumijem ove sto spominju ove talente...uzecemo seferovica za primjer....rezerva u grasshopersu i vi bi da ga pape zove.....kakva je to logika jbt....ko garantuje da ce bit dobar igrac,znam desilo nam se to sa zllatanom....al valjda je logicno da prvo za mladu repku zaigra i dokaze se u klubu pa tek onda da konkurise za prvi tim....ko je ba on ili neki drugi da mora odmah igrat za A repku.... zna se kako to ide....Ako hoce igrat.. nece ga trebat moliti ,jer logicno da ne moze odmah u prvi tim i prihvatice to... a ne gurat ga u prvi tim jer on kao ima i drugu opciju pa moze birat....ma moze k...dok se ne dokaze ne treba nikog zvat,jedan je zlatan :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 jan 2010, 22:46

demir44 je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:Koji ce nam k.urac ovaj oglu-oglu? :shock: :roll: :roll: :twisted:
Po cemu si to zakljucio,na transfer marketu si vidio gdje je sve igrao pa zakljucio da nam ne treba...Tako onda Spahic,Nadarevic nisu nikakvi igraci ako cemo gledat gdje su igrali!A kad se vidi kakav je ovaj Bahtijaroglu,onda ce se zakljucit kakav je igrac,samo znam da ga Pape nebi bezze spominjao da ne poznaje njegove kvalitete....
To je moje misljenje,onako od oka sto se kaze.Nisam ga nikad gledao priznam,al Ankaragucu i ostali :| .Ipak,i klubovi su nekakvo mjerilo.A porediti njega i Saju Nadarevica nije ok,ipak Sajo gine za repku vise od sve i jednog drugog igraca... ;) Ja nisam od "onih koji se hvataju za patriotizam".Naprotiv,ja sam suprotno od toga.ALi,mislim da nam on ne treba.Daj Boze da je on kakav Vidic,Alves ili u krajnjoj liniji Papac :D .

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 jan 2010, 22:48

Ne znam samo kako bi neko od vas mogao dozivljavati tog turcina kao bosanca. JA NE, NIKAKO ! Kao ni Hrgovica i Radeljica. Draze mi je nase pa kakvo god da je, nego tudje najbolje. I zelim da u buducnosti nastavim navijati za svoju repku sa punim zarom i da je dozivljavam kao BOSANSKO-HERCEGOVACKU, naglasavam BOSANSKO-HERCEGOVACKU.

Poredite druge reprezentacije. Nidje veze. Asamoa je igrao za Njemacku, oni su ga i stvorili. Eduarda su stvorili Hrvati. Deca Portugalci. I svi ti igraci govore jezike tih drzava i dozivljavaju tu repku kao svoju. A uostalom da nije tako, da su ih KUPILI da igraju, opet ne bi pristao na ovog turcina. JER JEDNOSTAVNO TO NE VOLIM, bilo da se radi o nasoj reprezentaciji ili o Bangladesu.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 26 jan 2010, 22:53

Johny ja ga ne poredim ni sa kim,jer ne sudim o igracima kao vi na osnovu kluba gdje igra,jer ga nisam ni vidio!U tome i jest problem vi se protivite a neznate ni kakav je igrac,samo eto znate da nezna nas jezik,nidje veze...
Rotor Volgograd...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 jan 2010, 22:58

demir44 je napisao/la:Johny ja ga ne poredim ni sa kim,jer ne sudim o igracima kao vi na osnovu kluba gdje igra,jer ga nisam ni vidio!U tome i jest problem vi se protivite a neznate ni kakav je igrac,samo eto znate da nezna nas jezik,nidje veze...
U redu,tvoje misljenje.Respect. :D Nisam ga ni ja vidio,pa ne mogu reci kakav je. ;) A da nam treba,ne!
Eto toliko o tome... :lol: :lol:

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 22:59

Johnyx95 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Johny ja ga ne poredim ni sa kim,jer ne sudim o igracima kao vi na osnovu kluba gdje igra,jer ga nisam ni vidio!U tome i jest problem vi se protivite a neznate ni kakav je igrac,samo eto znate da nezna nas jezik,nidje veze...
U redu,tvoje misljenje.Respect. :D Nisam ga ni ja vidio,pa ne mogu reci kakav je. ;) A da nam treba,ne!
Eto toliko o tome... :lol: :lol:
Slazem se... Mozes naci nasih hejbet igraca a da ni o njima nista jos ne znamo..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 23:04

A to ko biva Pape pita forumase koga ce zvati ili nece.
Aha malo morgen 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.