Respect.
Mont0
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mani se cackanja mecke.fleX 387 je napisao/la:Jesam fan, a što to nebi Fiorentina imala topic kad ima neki Hoffenheim koji je prije par godina bio 5 liga???Mont0 je napisao/la:Cuj tema o Fiorentini LOL..Ali dobro, kad moze West Ham, moze vala svak![]()
Flex, si neki fan Viola ili .. ?
Viole su uvjek tu negdje, Liga Prvaka, Europa Liga, a sad još pobjedile Liverpool, nije to mali klub, kume!
Ma ima brate, nebrini se, nemoj se zacuditi kad vidis trans na tekmama "Viole Rudo"Mont0 je napisao/la:Sve OK bratacMoj ti nik kaze o meni
Drago mi je da ima neko jos u BiH takav..
Respect.
Mont0
Hehe, brate, zar nije lakse napisat braVoMadafaka je napisao/la:Oderali ste liverpool, bra'o.
Dobar,dobar.fleX 387 je napisao/la:Hehe, brate, zar nije lakse napisat braVoMadafaka je napisao/la:Oderali ste liverpool, bra'o.![]()
Ja neznam ni gdje je ovaj znak
Gerrard je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/match_pix/fir ... erpool.JPG
Svaka cast Fiorentini i njihovim navijacima !
Slažem se s tobom, Fiorentina zaslužuje temu jer je već zadnjih nekoliko godina u vrhu Serie A, stalno izbori Ligu Prvaka. Nadam se da će ove godine proći skupine i ući u nock-aut fazuWolverine je napisao/la:pocelo se pretjerivat sa temama ovdje. jos malo pa ce za svaku pobjedu u ligi prvaka neki tim dobit temu.
ne kazem da je fiorentina ne zasluzuje. ima tema o milvalu, west hamu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.