Postao/la Ted Mosby dana 08 dec 2010, 18:01
Roma večeras ne gubi
normalna stvar.osim sta se tribamo osigurat,moramo i prolipsat malo sliku od prosla dva kola u serie a..i nakon 2 tjedna razveselit sve navijace..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Postao/la Ted Mosby dana 08 dec 2010, 18:01
Roma večeras ne gubi
naravno da ne gubi, matteo brighi voli clujTed Mosby je napisao/la:Roma večeras ne gubi
Cuj ovog zetona!spielführer_21 je napisao/la: Uzmi brate kalkulator pa računaj, imaš tabelu na početnoj stranici, pobjeda nosi tri boda, remi 1, a poraz 0.. Pa skontajte...
p.s. izgleda da samo ovi bavarci ne kontaju bodovanje u nogometu.. zato još vjeruju u naslov iako su na minus 17...
Ne, ja za Romu navijamforzaaaaromaaa je napisao/la:O cemu pricas ti, rekao sam da moze Sahtar, Salke i Celzi.. To su ti timovi koje bi prosli, sa Arsenalom ne moze igrat jer ce bit 2. i nauci citirati post
ok,al ja tebi govorim da bi prosli i vise njih.samo ne barcu i reala..sta poludujes odma...osin toga mislia san da si neki bavarac dosa se bahatit ode.duboke isprike
ja isto za liverpool,odma iza njega roma ta dva samo..ove god roma ligu prvaka osvaja a liverpool eurpsku ligu...Ne, ja za Romu navijam poslije Liverpoola i Reala, prosli smo, nadam se dobrom protivniku u osmini finala !
Evil Genius je napisao/la:a mogo je komotno da ne svira penal (nije da se bunim), uglavnom, totti katastrofalno izveo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.