Donnie Darko je napisao/la:Da se hoce Sunsi nekako docepat Lamba. Ajmo Rocketsi, uzmite Zellera
uzimamo mi Lamba ili Hensona
osim ako Morey ne iznenadi
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Donnie Darko je napisao/la:Da se hoce Sunsi nekako docepat Lamba. Ajmo Rocketsi, uzmite Zellera
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Houston will pick Jeremy Lamb, **** tells Y!
to cemo i uzeti 16-im pickomNEZALAGANJE je napisao/la:Svidja mi se ovo,ostaje dosta visokih igraca
Probudi se negdje oko 4,jer tek tad cemo birati...Unknown Genius je napisao/la:Ima li neko link da pratim koga će moji Spursi uzeti? Hvala unaprijed.
Unknown Genius je napisao/la:Ima li neko link da pratim koga će moji Spursi uzeti? Hvala unaprijed.
http://extreme6sports.****/p/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Unknown Genius je napisao/la:Ima li neko link da pratim koga će moji Spursi uzeti? Hvala unaprijed.
Ma nije problem, i onako ću sjediti, da pratim i ove ostale maloNEZALAGANJE je napisao/la:Probudi se negdje oko 4,jer tek tad cemo birati...Unknown Genius je napisao/la:Ima li neko link da pratim koga će moji Spursi uzeti? Hvala unaprijed.![]()
![]()
Ja se nadam da cemo imati pik u prvoj rundi nekim trejdom..
Trenutno korisnika/ca: filip13, guillermo, Kaunas, L-Train, NEZALAGANJE, Proximic, Semrush [Bot], Shategabri i 21 gost.