Boris Pandža

bordobijeli
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la bordobijeli » 28 maj 2014, 09:13

Principatus je napisao/la:
Sanjin je napisao/la:Mislim da Susic nije duzan nista objasnjavati bilo kome!
Jeste.
nije :salut:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 maj 2014, 09:20

Boris je dobar covjek, ne znam sto mu ovo treba, posebno jer je krivo vrijeme.
Realno je sam kriv za svoju situaciju, povreda, pa los klub, pa i tamo jedno vrijeme igra i ne igra, vadi se na poluvremenu.
Opet, realno je Sunjic losiji od njega, ali igra konstantno u boljolj ligi.
Realno su Bico i Zuka trenutno bolji od njega.
A da se moglo napraviti mjesta za naseg Kung fua, moglo je.
Vranjes alternativa za beka, a Pandza mjesto Vrsketa, ali helem nejse. Pape odlucio, i kraj price.

Dosta je ogorcenih ali ovo pricati 15-tak dana pred svjetsko je bezobrazno pa makar dolazilo i od Borisa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 maj 2014, 11:03

a ja igraca majko moja nema ni klub a hoce za brazil pa kako ga nije stid

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 maj 2014, 11:16

Boris je puno toga dao reprezentaciji. Uvijek je igrao srcem, kada kazem srcem mislim na maksimalnu pozrtvovanost, cime je nadoknadjivao manjak kvaliteta. To je cinjenica. Hvala mu za sve. Mislim da se ovim istupom "ispisao" iz reprezentacije za sva vremena.
Ipak, ne treba ga sada blatiti, nije zasluzio. Pa kad se zakacis sa jaranom, i nesto ti nije "sjelo" kazes stvari koje inace ne bi.
Mislim da je ovo receno u afektu, ali to ga ne opravdava.
Trenutno, pored Ogija, Spahe, Bicakcica, Zukanovica, Kolasinca, Sunjica zaista nema mjesta za njega.
I da se on zove Alija Izetbegovic ne bi imao mjesta, tako da je nepotrebno uvukao nacionalnu pripadnost u ovu pricu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

pama
Kontakt:

Post Postao/la pama » 28 maj 2014, 12:02

Vidim vecina ga pravda.Ja do jucer nisam ni znao da je Pandza hrvat,mislim nisam se niti u jednom trenutku zapitao koje je nacionalnosti i onda lik izvali ovakvu nebolozu,blati repku i saigrace koji su do jucer bili prijatelji.Realno lik nije zasluzio da bude pozvan u ovom trenutku,pa ne vadi vade Borisa dzaba iz igru u nekoj levatskoj ligi.Levat se povalio se da valja i vjerujem zacementiro si je poziciju igranja u levatskim timovima za sva vremena al hajd vjerujem da ce samo mali dio zatucanih ovu izjavu uzeti zdravo za gotovo! :crazy:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 28 maj 2014, 12:15

ma ko ga j*be........nikakav igrac.....da je nesta posebno, igrao bi u boljem klubu.....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 maj 2014, 12:27

Principatus je napisao/la:
Sanjin je napisao/la:Mislim da Susic nije duzan nista objasnjavati bilo kome!
Jeste.
Sad ce Susic sazvati press da tebi polozi racune :salut:
1946

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 28 maj 2014, 12:29

Djaba se obruko,bolje da se borio da zaigra u boljem klubu, pa on nije u prvoj postavi bio ni u ovom njegovom gorniku (wtf gornik):-S

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 maj 2014, 12:37

Uvijek sam ga cijenio kao igrača koji je požrtvovanošću nadoknađivao manjak kvaliteta. Njegove igre sa Spahićem prošle kvalifikacije se ne zaboravljaju. Čak smo bili veoma blizu u onom nesretnoj pariškoj utakmici. Ipak, okolnosti su se promjenile od onog ciklusa. Konkurencija je mnogo veća nego što je onda bila. Dobili smo mnogo igrača na koje selektor može računati, i na koje računa.

Na drugoj strani, imao je tu nesretnu povrijedu koja ga je udaljila sa zelenih terena. Pape ga je zvao dok je bio bez kluba. To je zaboravio izgleda. Sada, kad je ispao iz kombinacija u Gorniku odlučio je jednim takvim potezom sebi zatvoriti vrata reprezentacije.

Ovo mu nije trebalo, stvarno nije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 maj 2014, 12:38

tuzlak1987 je napisao/la:Na ovaj spisak se samo mogu zaliti Zec i Prcic jer jedan igra dobro u Turskoj, a drugi igra Francusku ligu solidno...
:thumbup: ali eto našao se i jedan Pandza koji je kaze kvalitetniji od Mađarske i Austrijske lige vjerovatno misli na Bešića i Hadžića koji su na DMF..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 maj 2014, 12:41

zizu1991 je napisao/la: Sada, kad je ispao iz kombinacija u Gorniku odlučio je jednim takvim potezom sebi zatvoriti vrata reprezentacije.
ma šta će igra u Širokom ionako zna da je zavrsio sa reprezentacijom ovo je samo bilo da se nagovori i ispolji kockastu narav..

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 maj 2014, 12:47

Je li on zvanično potpisao za ŠB?

Što se novonastale situacije tiče, smatram da je došla u pogrešno vrijeme i na pogrešan način. Trebao je Boris mnogo bolje izaći iz reprezentacije, baš zbog te uloge i dugogodišnjeg iskustva kojeg spominje, a ovako je sebi zatvorio vrata.
Što veli jedan:"Sam je sebi skočio u stomak...."
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 maj 2014, 12:50

zgembo89 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la: Sada, kad je ispao iz kombinacija u Gorniku odlučio je jednim takvim potezom sebi zatvoriti vrata reprezentacije.
ma šta će igra u Širokom ionako zna da je zavrsio sa reprezentacijom ovo je samo bilo da se nagovori i ispolji kockastu narav..
Ja vas molim da ne postate ovakve komentare. Nema potrebe za ovako nesto. Boris je povrijedjen, pokusajte se staviti na njegovo mjesto. Ipak, vec sam napisao da je ovo vjerovatno u afektu rekao. Nije zasluzio poziv u brazil i to je to.
A te "kockaste" stvari i to ostavite na stranu, bezzze je.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 28 maj 2014, 12:51

zgembo89 je napisao/la:
a ti izgleda ispoljavaš "orlovsku" narav..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 maj 2014, 13:09

zgembo89 je napisao/la:
kao prvo ne igra u širokom..a kao drugo kakve to veze ima...

upamti jedno, bilo koji igrač, bilo kojeg kluba iz BiH bi ujutro potpisao za široki..
znam da vam to smeta nekima ali takvo je stanje :thumbup: :zviz:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 maj 2014, 13:11

Cuj zatvorio vrata za sva vremena. Da cuo sam tu pricu i za Begovica, Medunjanina, Hajrovica cak i i Kolasinca. A sad im svima lizete damu.

Neka Boris sad predje za Rangerse, za sezonu udju u premier ligu i eto Pandze opet u reprezentaciji. Kvalitet je jedino mijerilo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 maj 2014, 13:16

samoposmatram je napisao/la:Cuj zatvorio vrata za sva vremena. Da cuo sam tu pricu i za Begovica, Medunjanina, Hajrovica cak i i Kolasinca. A sad im svima lizete damu.

Neka Boris sad predje za Rangerse, za sezonu udju u premier ligu i eto Pandze opet u reprezentaciji. Kvalitet je jedino mijerilo.
Niko ovako nije vrijedao saigrace, savez, selektora i ponasao se kao najveci nacionalista..... Nije dobio poziv zato sto je Hrvat kaze :lol: , dakle on je tip koji broji krvan zrnca, vjeruje u tu pricu da zbog toga nije pozvan, dakle nacionalista da ne moze veci biti i sto dalje od bilokakavog kontakta sa repkom da ima.....Ne treba nam neko ko moze unijeti nacionalisticke i politicke probleme u sport..

Mjesas banane i Ananas inace, ne kontam kako mozes pominjati Begovica i ostale koji nikada nacionalnu pripadnost u usta nisu uzeli...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 maj 2014, 13:17

Kvalitet čega ? Kluba u kojem igra ?
I ne vjerujem da se preko nekih stvari može preći.
Ova izjava koju je dao sigurno će biti jedna velika nepremostiva prepreka u njegovom ponovnom pozivanju u reprezentaciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 maj 2014, 13:22

Ako dodje to vrijeme da bude opet dobio poziv Zizu i Batko uzmite se za ruke i napravite zivi zid ispred Pandze.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 28 maj 2014, 13:23

ackeey je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
Ja vas molim da ne postate ovakve komentare. Nema potrebe za ovako nesto. Boris je povrijedjen, pokusajte se staviti na njegovo mjesto. Ipak, vec sam napisao da je ovo vjerovatno u afektu rekao. Nije zasluzio poziv u brazil i to je to.
A te "kockaste" stvari i to ostavite na stranu, bezzze je.

@ackeey.....pa kad si to VOLIM TE ZELJO napisao naopako na tvom profilu, moga si barem i "ET" umjesto "TE" stavit, onda bi dobro izgledalo, ovako izgleda kao da si se zbunio kad si to sastavljo.....samo jedan tip od mene ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.