nijePrincipatus je napisao/la:Jeste.Sanjin je napisao/la:Mislim da Susic nije duzan nista objasnjavati bilo kome!

nijePrincipatus je napisao/la:Jeste.Sanjin je napisao/la:Mislim da Susic nije duzan nista objasnjavati bilo kome!
Sad ce Susic sazvati press da tebi polozi racunePrincipatus je napisao/la:Jeste.Sanjin je napisao/la:Mislim da Susic nije duzan nista objasnjavati bilo kome!
tuzlak1987 je napisao/la:Na ovaj spisak se samo mogu zaliti Zec i Prcic jer jedan igra dobro u Turskoj, a drugi igra Francusku ligu solidno...
ma šta će igra u Širokom ionako zna da je zavrsio sa reprezentacijom ovo je samo bilo da se nagovori i ispolji kockastu narav..zizu1991 je napisao/la: Sada, kad je ispao iz kombinacija u Gorniku odlučio je jednim takvim potezom sebi zatvoriti vrata reprezentacije.
Ja vas molim da ne postate ovakve komentare. Nema potrebe za ovako nesto. Boris je povrijedjen, pokusajte se staviti na njegovo mjesto. Ipak, vec sam napisao da je ovo vjerovatno u afektu rekao. Nije zasluzio poziv u brazil i to je to.zgembo89 je napisao/la:ma šta će igra u Širokom ionako zna da je zavrsio sa reprezentacijom ovo je samo bilo da se nagovori i ispolji kockastu narav..zizu1991 je napisao/la: Sada, kad je ispao iz kombinacija u Gorniku odlučio je jednim takvim potezom sebi zatvoriti vrata reprezentacije.
a ti izgleda ispoljavaš "orlovsku" narav..zgembo89 je napisao/la:ma šta će igra u Širokom ionako zna da je zavrsio sa reprezentacijom ovo je samo bilo da se nagovori i ispolji kockastu narav..zizu1991 je napisao/la: Sada, kad je ispao iz kombinacija u Gorniku odlučio je jednim takvim potezom sebi zatvoriti vrata reprezentacije.
kao prvo ne igra u širokom..a kao drugo kakve to veze ima...zgembo89 je napisao/la:ma šta će igra u Širokom ionako zna da je zavrsio sa reprezentacijom ovo je samo bilo da se nagovori i ispolji kockastu narav..zizu1991 je napisao/la: Sada, kad je ispao iz kombinacija u Gorniku odlučio je jednim takvim potezom sebi zatvoriti vrata reprezentacije.
Niko ovako nije vrijedao saigrace, savez, selektora i ponasao se kao najveci nacionalista..... Nije dobio poziv zato sto je Hrvat kazesamoposmatram je napisao/la:Cuj zatvorio vrata za sva vremena. Da cuo sam tu pricu i za Begovica, Medunjanina, Hajrovica cak i i Kolasinca. A sad im svima lizete damu.
Neka Boris sad predje za Rangerse, za sezonu udju u premier ligu i eto Pandze opet u reprezentaciji. Kvalitet je jedino mijerilo.
ackeey je napisao/la:Ja vas molim da ne postate ovakve komentare. Nema potrebe za ovako nesto. Boris je povrijedjen, pokusajte se staviti na njegovo mjesto. Ipak, vec sam napisao da je ovo vjerovatno u afektu rekao. Nije zasluzio poziv u brazil i to je to.zgembo89 je napisao/la:ma šta će igra u Širokom ionako zna da je zavrsio sa reprezentacijom ovo je samo bilo da se nagovori i ispolji kockastu narav..zizu1991 je napisao/la: Sada, kad je ispao iz kombinacija u Gorniku odlučio je jednim takvim potezom sebi zatvoriti vrata reprezentacije.
A te "kockaste" stvari i to ostavite na stranu, bezzze je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.