Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Albanija - BiH
ma sta pljujete koji racku po papetu ba, nije on kriv sto su mravac i hasagic retardi, sto dzeko hoda 90 minuta, itd... ma nek ne dolaze vise da igraju, bolje gledati neke slabije igrace ali da se bore, pun mi je k vise manekena,

akad je miske pogodio protiv norveske jao ko da je odma prica bila da samo on izvodi slobodne a sad .............
da je srece i sami bi zvizdali onakvoj himniZenga je napisao/la:Tek mi je sad drago sto mi je mali namlatio siptara neki dan u skoli, jeste li vidjeli koja je to stoka, zvizde himnoj - ma treba ih sviju pobiti smradove smrdljive, njih i smrdljivu albaniju i kosovo smrdljivo!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
I imali bi 9 bodova, 100%Bosnier je napisao/la:Da je Ciro tu sad bi bili prvi na tabeli vjerujte mi...
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ne kontaš. BiH pod (ne)vodstvom Sušića, 0 od trenera, NEMA IGRE. Dvije prečke su majstorstvo Pjanića a ne neki plod "dobre igre"Dado je napisao/la:Hajde ohladite se malo majke vam. Nismo imali srece i gotova prica. Dvije precke su ucinile svoje. S druge strane momci su igrali dobro. Primili smo zicer bez veze, Pape je ispravno kaznio krivce. Albanci su igrali na horuk prvih 20 minuta drugog poluvremena i onda fizicke riknuli. Pape je to trebao vidjeti oko 70. minute i napraviti izmjenu ali dobro.
Svi su vec kiksali u nasoj grupi tako da nista jos nije gotovo a sa ovakvom igrom jos je sve moguce.

Sa Ćirom smo imali šuplju odbranu i dobar napad. Sa Sušićem imamo šuplju odbranu i loš napad.
Nagradno pitanje: do koga je ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Cuj Misimovic igrac
Vidio ga kad su himne se intonirale i cuo kad se sastavi citali. Nemoze lik vise igrat ni za Veselu Svesku. A ni Dzeko nije nista bolji. Ibisevic u duelu ko pile. Pjanic klasa. Pokusava,trudi se slobodnjake suta ko veliki. Al kad vidjoh Misimovica da uzima loptu kod onog slobodnjaka smucilo mi se. Nemoze sa penala da dobaci a hoce sa 25 metara. I kao slag na kraju Grande Sajo. Kakav strucnjak. Nemam rijeci.

Hajde ljudi,dobro je.Susic je rekao da idemo pokusati otkinuti taj bod mocnoj Albaniji u cemu smo i uspjeli.
p.s. Ja mislim da se selektor Luxemburga jos pita kako je njegova ekipa od nas primila u 15 minuta tri gola na foru.
p.s. Ja mislim da se selektor Luxemburga jos pita kako je njegova ekipa od nas primila u 15 minuta tri gola na foru.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma jedini problem je u selektoru....reprezentativci kad su nervozni i nemotivirani ne mogu i nece da igraju, nisu placeni za to i ako ih se pravilno ne motivira eto katastrofe koliko god da imas dobre igrace..najbolji primjer je Francuska a PapeK sve vise lici na "bosanskog Domeneka" , evidentno je da su odnosi u reprezentaciji debelo naruseni i da igraci nisu ni blizu motivisani na pravi nacin....a kad nema pravog pristupa igri ,prave zelje i dobrih odnosa u ekipi onda je ovo sto oni pruzaju ocekivano.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pape takticaru, nemoj vise majketi !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- bayern4ever
- Kontakt:
[
Mravac ce pokazati da nije dovoljno cijenjen kao igrac i mislim da ce veceras definitivno izbaciti Nadarevica iz prvih 11.

Mravac ce pokazati da nije dovoljno cijenjen kao igrac i mislim da ce veceras definitivno izbaciti Nadarevica iz prvih 11.

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Eh sad jedva cekam objasnjenje Mourinha zasto je ceko do 89. minute da napravi onu izmjenu.
A drago mi je jedino sto je neko Hasagicu konacno stao u kraj. Zajebaje se 10 godina. Ko je on da izlazi i igra se u svetom dresu i stavlja pobjedu u pitanje? Neka ga je stid. To radi otkad igra za repku, a sa godinama je sve gori i gori. Pa koji normalan lik ce trzat Davida Villu? Mravac je limitiran igrac, to svi znamo. Tu je Susic kriv.
Pjanic sjajan. Mujdza dobar u prvom, u drugom nije preso polovicu. Medunjanin isto tako dobar u prvom, vrlo los u drugom. Ostali su svi tu negdje. Miske najvise podbacio.
A drago mi je jedino sto je neko Hasagicu konacno stao u kraj. Zajebaje se 10 godina. Ko je on da izlazi i igra se u svetom dresu i stavlja pobjedu u pitanje? Neka ga je stid. To radi otkad igra za repku, a sa godinama je sve gori i gori. Pa koji normalan lik ce trzat Davida Villu? Mravac je limitiran igrac, to svi znamo. Tu je Susic kriv.
Pjanic sjajan. Mujdza dobar u prvom, u drugom nije preso polovicu. Medunjanin isto tako dobar u prvom, vrlo los u drugom. Ostali su svi tu negdje. Miske najvise podbacio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
PROBLEM je Safet Susic a ne nasi igraci.
Mi kao da igramo bez selektora jer nemamo nikakvu taktiku ni plan plus prije tekme govori Susic kako bi bio zadovoljan bodom.
Ej ko to kaze osim selektor San Marina i Andore i evo selektor BiH.
Nije ni cudo sto je zamjenio Dzeku u 90. minuta sa Ibricicem jer maromo braniti taj bod.
Mi kao da igramo bez selektora jer nemamo nikakvu taktiku ni plan plus prije tekme govori Susic kako bi bio zadovoljan bodom.
Ej ko to kaze osim selektor San Marina i Andore i evo selektor BiH.

Nije ni cudo sto je zamjenio Dzeku u 90. minuta sa Ibricicem jer maromo braniti taj bod.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Cuj ovog gore nije kriv Susic,pa ko je ??? Sad svi krivi osim njega i njegove nesposobnosti kao selektora.. hahahha sta sve neces procitat majko draga
CIRO VRATI SE !!!

CIRO VRATI SE !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
edotm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Je li ovo Pape na poluvremenu

Vodi ga kuci hebo te on...harry_90 je napisao/la:Cuj ovog gore nije kriv Susic,pa ko je ??? Sad svi krivi osim njega i njegove nesposobnosti kao selektora.. hahahha sta sve neces procitat majko draga![]()
![]()
![]()
![]()
CIRO VRATI SE !!!
Džeko i je za wolfsburga,kakav Juventus,Real....
jedno pitanje sa ...jeli neko zna sta je bilo u albaniji cuo sam bazalo se kamenja baklje etc.....
molim sa odgovor
molim sa odgovor
- eliminator
- Kontakt:
Supka od komentatora treba za muda i objesiti kod vjecne vatre jer je k.... od komentatora.
Mujdza odigrao doboro, Pjanic isto, Spahic standardno dobar, Rahimic i Medunjanin dobri, Ibisevic solidan ostalo KATASTROFA.
Susic imao danas dva plusa i jedan veliki minus. Plus jedan sto je napokon pokazao emocije, plus dva sto je izbacio ona dva kretena na poluvremenu, jer zbog jednog od njih citava drzava dobija sum na srcu svaku utakmicu. A minus je kasna izmjena veoma loseg Dzeke.
Mujdza odigrao doboro, Pjanic isto, Spahic standardno dobar, Rahimic i Medunjanin dobri, Ibisevic solidan ostalo KATASTROFA.
Susic imao danas dva plusa i jedan veliki minus. Plus jedan sto je napokon pokazao emocije, plus dva sto je izbacio ona dva kretena na poluvremenu, jer zbog jednog od njih citava drzava dobija sum na srcu svaku utakmicu. A minus je kasna izmjena veoma loseg Dzeke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.