NK GOŠK Gabela
Re: NK GOŠK Gabela
Ma snage nemate i to je to,u drugom kad su nasli stisli 15-20 minuta vasi vec krepali nisu loptu u stanju bili izbiti,fino ste usli u utakmicu prvih 20-tak minuta bili u 5 deka s nama,vremenom ste fizicki pali a i uglavnom smjesne golove primili,na kraju i dobro prosli...vidi se da je mlada i neiskusna ekipa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
za sva 4 gola golman krivLG97DM je napisao/la:Za vezni red znam, a tko je igrao bocnog Jelavic ili Bekic?payton je napisao/la:ma niste vi ni losi ali realno je trebalo biti 6-2
vezni red vam je nidze veze kao i onaj lijevi bocni

- HannahMontana
- Kontakt:
Gdje ti ta 2 nadje Bgti??????payton je napisao/la:ma niste vi ni losi ali realno je trebalo biti 6-2
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
hahahahahahah cuj 6:2 payton buraz jesi ti sta konzumirao prije ili poslije tekmeHannahMontana je napisao/la:Gdje ti ta 2 nadje Bgti??????payton je napisao/la:ma niste vi ni losi ali realno je trebalo biti 6-2

Do sljedeceg susreta

- HannahMontana
- Kontakt:
Pa zato mi je cudno sta lik napisa....Mislim bez ljutnje al ako si prisustvovao utakmici druze ne znam kako nadje ta 2Colorado je napisao/la:hahahahahahah cuj 6:2 payton buraz jesi ti sta konzumirao prije ili poslije tekmeHannahMontana je napisao/la:Gdje ti ta 2 nadje Bgti??????payton je napisao/la:ma niste vi ni losi ali realno je trebalo biti 6-2
vezni red vam je nidze veze kao i onaj lijevi bocni![]()
realno Sarajevo puno bolji protivnik danas , gosti moraju biti zadovoljni sa 4 komada u mrezi .
Do sljedeceg susreta![]()

Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Izgubili, no idemo dalje imali smo dvije nezgodne utakmice Željezničar pa Sarajevo.
Treba sad dobiti ove druge sarajevske Premierligaše koji nam slijede u prvenstvu, jer su oni realno slabiji od Željezničara i Sarajeva.
Treba sad dobiti ove druge sarajevske Premierligaše koji nam slijede u prvenstvu, jer su oni realno slabiji od Željezničara i Sarajeva.
ZAšto Andrija nije bio jučer sa ekipom?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Imao je 3 žuta kartona, to je razlog izostanka napadača Andrije Milinkovića.VanBasten je napisao/la:ZAšto Andrija nije bio jučer sa ekipom?
- franklampard8
- Kontakt:
Hoce li biti problem da ga pozdravite ?Skaut1 je napisao/la:Imao je 3 žuta kartona, to je razlog izostanka napadača Andrije Milinkovića.VanBasten je napisao/la:ZAšto Andrija nije bio jučer sa ekipom?
1946
Obavezno. Nedaj se Andrija, i Koler je bio dvometraš pa je postao odličan napadač. Samo radi momčino!franklampard8 je napisao/la:Hoce li biti problem da ga pozdravite ?Skaut1 je napisao/la:Imao je 3 žuta kartona, to je razlog izostanka napadača Andrije Milinkovića.VanBasten je napisao/la:ZAšto Andrija nije bio jučer sa ekipom?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Kate trener, vrhunski, jedan od najboljih , sigurno.
Svaka čast.
Svaka čast.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Lavovi su odradili 2 pripremne tekme, u Gabeli je pao Gusar iz Komina 4-0 (hattrick Milinkovic i 1 gol Bibic), dok je Cim poražen sa 8-1. Nadam se da ce tu igru pokazati i u PL
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
U nedjelju u 16:30h u pohod na Slaviju. Samo pobjeda dolazi u obzir
Sta je ovo nigdje nikog na temi? Sutra svi na Podavalu da podrzimo Gošk u novoj pobjedi.
Gledao sam danas utakmicu uzivo i mogu reci da je ono bila sramota sta su suci danas uradili GOSK-u, i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu.Izgleda da su se dobro nekome u Sarajevu zamjerili,jer je ono bilo neobjasnjivo.Cist gol im je linijski sudac (koji je uz glavnog bio glavni krvnik GOSK-a) ponistio.Mada su i neki igraci podbacili,narocito Bosnjak koji je svako loptu ocarinio,covjek stvarno nije normalan vodi loptu koda ju je on kupio pa neda nikome "fucu" sto no se kaze,stvarno je usporavao igru.Imali su par odlicnih prilika nije ih ni sreca mazila.Vidi se da Katalinic jos uvijek ne poznaje dobro svoje igrace.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
GOŠK - Slavija velika O, skoro ne gledljivo.....kakva je ovo liga, o čemu ovi treneri pričaju...pa da imaju igdje raditi ne bi bili u ovoj vukojebini

Gošk je jucer bio katastrofa, jedino su se dobro pokazali Jelavić, Kojić, Helvida i Bekić. Ni Soldo nije lis, bolji je od Backa. A Grgić i Milinkovic nek se vrate odakle su i došli.
bod jbga,bolje ista nego nista,malo smo pali,treba vremena ad akte ovo sve poslozi,ne sumnjam da cemo biti pravi uskoro
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
-
- Kontakt:
Utakmica ravna nuli,dobar vam je onaj napadač visoki,dao bi se on uraditi kada bi bio kod nekog malo boljeg trenera.Što se tiče stadiona prvi put sam na njemu i svidio mi kao baš fin stadion za manje mjesto,čak šta više lijepa tribina sa stolicama i kao što se da primjetiti travnjak je dobro sređen za utakmicu.LG97DM je napisao/la:Gošk je jucer bio katastrofa, jedino su se dobro pokazali Jelavić, Kojić, Helvida i Bekić. Ni Soldo nije lis, bolji je od Backa. A Grgić i Milinkovic nek se vrate odakle su i došli.
$ ? $ ? ? " " ".
1/16 finala kupa BiH --- Travnik 1-3 GOŠK (strijelci Jusufbasic, Bekić i Perić)