Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la zizu1991 » 21 nov 2013, 20:12

Al opet, igrati za Puškašovu varoš, i očekivati poziv je krajnje neozbiljno. :roll:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 nov 2013, 20:15

zizu1991 je napisao/la:Al opet, igrati za Puškašovu varoš, i očekivati poziv je krajnje neozbiljno. :roll:
ma i nije bitno, ako se procjeni da ima kvalitet. Za njega je ovo bio odličan potez, našao klub i trenera koji mu vjeruje, može da se nastavi razvijati bez pritiska. No ako se već uzima kao kriterij kvalitet lige i kluba, onda bi bilo dobro da je argument na tvojoj strani. varoš čak nije ni ozbiljan kandidat za titulu tamo ba :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 nov 2013, 20:18

Svakako, zayebavao sam se sa nazivom kluba, svakako da kvalitet igrača ne mora da se poklapa sa kvalitetom kluba i obratno. Ako zasluži svojim igrama, igrati će, valjda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 21 nov 2013, 20:18

zizu1991 je napisao/la:Al opet, igrati za Puškašovu varoš, i očekivati poziv je krajnje neozbiljno. :roll:

A sta reci za igrace koji reprezentiraju Jackie Chanovu Varos? Sumnjam da je Madarska nesto Bogzna losija od recimo ukrajinske, druge turske, poljske...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 21 nov 2013, 20:23

ukrajinske???? Hahahaha pa posle liga petice i ruske, uz portugalsku najjaca u evropi

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 nov 2013, 20:28

zizu1991 je napisao/la:Svakako, zayebavao sam se sa nazivom kluba, svakako da kvalitet igrača ne mora da se poklapa sa kvalitetom kluba i obratno. Ako zasluži svojim igrama, igrati će, valjda.
A, naravno. No eto, pogotovo što je on mlad igrač... je, bio bi veliki plus i dodatni dokaz kvaliteta da je on ostao u Hamburgu jel ili našao neki klub u BL. Ali opet, najvažnije je da je našao odgovarajuću sredinu gdje će biti konstantan. Svakako ne vjerujem da će s eon dugo zadržati u Mađarskoj, taman koliko treba
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2013, 20:36

Uopšte se ne brinem za njega i njegove bubice, sve će to doći na svoje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 nov 2013, 20:02

gringobih je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Nije zaboravljeno djelo mladica od 19 godina...I jos jednom tvrdim da mu je prelazak u Madzarsku bio potez karijere...Bio je mali Hajrovic u Arsenalu pa su ga gotovo upropastili ;)
Na kakvim si ti drogama? Skini se dok nije kasno.
Sta je trebao? Ostati u HSV-u kao Hajrovic u Arsenalu pa ne moze sad ni u skakvacima izboriti mjesto, dok je brat Izet lagano gradio sebe u malom klubu, i za koji mjesec ode u Seriu A ;) Na drogama???Jok, samo bilje... ;)
Mislis da onakva igra u Ferencu moze ostati neopazena??? Nikad, ode Besa brzo u lige 5 to je fakt... ;)
Hajrovic je nosio povredu jedno vrijeme i onda je imao operaciju bas kad je presao u Grashopere..
Tek se je sad oporavio.
Da su Besic i Hajrovic bili stoperi protiv Madjara i Austrije ovo bi puno bolje izgledalo u U21.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 nov 2013, 20:15

VanBasten je napisao/la:Feren je slabija ekipa i od Hajduka i Rijeke. Kao i sama mađarska liga u poređenju s HNL-om.
Mislim, ako je već to kriterij :mrgreen:
Sala mala. :)

P.s.
Maki taj avatar, svaki put kad ga vidim, gladan sam. :D

[img]Hajrovic je nosio povredu jedno vrijeme i onda je imao operaciju bas kad je presao u Grashopere..
Tek se je sad oporavio.
Da su Besic i Hajrovic bili stoperi protiv Madjara i Austrije ovo bi puno bolje izgledalo u U21.[/img]
Ili samo da je Besic tu.

Ozbiljno, neznam zasto su raja ovako navalila na Besica da se nije korektno ponasao, itd.

Zaboravili ste da Salihovic nije htjeo igrati za U21 vec samo za A repku, a danas je jedan od najstandardnijih igraca repke.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 nov 2013, 20:15

soko je napisao/la:
Hajrovic je nosio povredu jedno vrijeme i onda je imao operaciju bas kad je presao u Grashopere..
Tek se je sad oporavio.
Da su Besic i Hajrovic bili stoperi protiv Madjara i Austrije ovo bi puno bolje izgledalo u U21.
definitivno...cak bi se i protiv spanije u zenici nadali bodovima...s tim da bi besic igrao na poziciji zadnjeg veznoga, kao sto je to bivalo i u ranijim utakmicama za mladu reprezentaciju...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 nov 2013, 20:18

Pirke je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Feren je slabija ekipa i od Hajduka i Rijeke. Kao i sama mađarska liga u poređenju s HNL-om.
Mislim, ako je već to kriterij :mrgreen:
Sala mala. :)

P.s.
Maki taj avatar, svaki put kad ga vidim, gladan sam. :D

[img]Hajrovic je nosio povredu jedno vrijeme i onda je imao operaciju bas kad je presao u Grashopere..
Tek se je sad oporavio.
Da su Besic i Hajrovic bili stoperi protiv Madjara i Austrije ovo bi puno bolje izgledalo u U21.[/img]
Ili samo da je Besic tu.

Ozbiljno, neznam zasto su raja ovako navalila na Besica da se nije korektno ponasao, itd.

Zaboravili ste da Salihovic nije htjeo igrati za U21 vec samo za A repku, a danas je jedan od najstandardnijih igraca repke.
Ja koliko znam salihovic je igrao za mladu reprezentaciju, zajedno sa Dekom, vedom, ibricicem...kad se sjetim njegovog dalekometnog pogotka protiv ceske u utakmici baraza...kada su nas sudije pokrale...1:1 na kosevu...u ceskoj bilo 0:0... tada je dzeko igrao desno krilo, a ibisevic centralnog spica :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2013, 22:22

Pirke je napisao/la:
Ne mozes zaboraviti nesto sto nikad nije ni bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 nov 2013, 22:38

harishp je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
Kad je Baka pokazivao emailove od Salihovica dok je jos bio u Hertii....
hurem je napisao/la: Ja koliko znam salihovic je igrao za mladu reprezentaciju, zajedno sa Dekom, vedom, ibricicem...kad se sjetim njegovog dalekometnog pogotka protiv ceske u utakmici baraza...kada su nas sudije pokrale...1:1 na kosevu...u ceskoj bilo 0:0... tada je dzeko igrao desno krilo, a ibisevic centralnog spica :D
Bilo je poslije toga. Kad je rekao da ce igrati samo za A Repku.

Sjecam se te tekme, gledao sam je tokom predavanja. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 nov 2013, 22:45

Sta je cudno,momak ne misli da je prevazisao sve to..
Pjanic prije godinu -dvije takodje nije htio..
Tako mlad igrac u A ekipi ,e ode cijena u tacku..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2013, 22:53

Pirke je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
Kad je Baka pokazivao emailove od Salihovica dok je jos bio u Hertii....
hurem je napisao/la: Ja koliko znam salihovic je igrao za mladu reprezentaciju, zajedno sa Dekom, vedom, ibricicem...kad se sjetim njegovog dalekometnog pogotka protiv ceske u utakmici baraza...kada su nas sudije pokrale...1:1 na kosevu...u ceskoj bilo 0:0... tada je dzeko igrao desno krilo, a ibisevic centralnog spica :D
Bilo je poslije toga. Kad je rekao da ce igrati samo za A Repku.
Sjecam se te tekme,gledao sam je tokom predavanja.:)
Gubis se, kao i sto si Francusku neki dan stavio sa nama u potencionalnoj grupi za kvalifikacije Evropskog prvenstva u...Francuskoj :mrgreen:
Pokazivao Baka,gdje,kada,kako,sta?Danas je sve lako naci i predociti.
Drugo ako si gledao tu tekmu U-21 u kojoj je Salihovic bio jedan od boljih,kako onda po tvojoj prici nije htio da igra za mladu repku?Cuj poslije toga,ali to uopste nisi spominjao u prvom postu vec napisao da nije htio igrati.Veze,ali bas nikakve nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 nov 2013, 23:04

Sejo nije htio da igra za mladi tim zato što je nepravedno bio zapostavljen, igrao je za najbolji klub od svih mladih reprezentativaca, moglo bi se reći u tom momentu najbolji igrač naše mlade repke, svi se prekomandovaše u A tim on i dalje u mladoj repci.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 nov 2013, 23:16

I kakve veze ima u kojem klubu nastupa Besic? Pa, njemu su tek 23 godine, ima vremena da se pokaze i zaigra koliko zasluzi. A, i svakako mislim da mu je klub jaci od svakog kluba nase lige, pa i od Hajduka, odakle su igraci vec dobijali poziv.
Ljudi koji ga prate kazu da je jedan od najbljih igraca lige, a i za reprezentaciju je uvijek igrao korektno. S obzirom na situaciju sa tim yebenim zadnjim veznim kod nas, bice grijeh ako malog ne pozovu barem jednom do Brazila.
Ako moze Zahirovic sa tribina Bochuma, moze i Besic.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 nov 2013, 23:17

Bešić ima 21 godinu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 nov 2013, 23:18

bagrcavi je napisao/la:Bešić ima 21 godinu.
Greska u kucanju. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 22 nov 2013, 23:19

klub mu 6. u madjarskoj toliko o tome
bolje salatic nego on u svakom slucaju

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, StevieG8, torbica i 21 gost.