Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ronweasley
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la ronweasley » 15 sep 2013, 22:35

Je li ono danas on promašio loptu kod Nurnbergovog gola?
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 sep 2013, 01:04

Bicakcic je odlican igrac, realno gledajuci od tri ozbiljna stopera sa Spahom, Bicakcic i Vranjes su se najbolje pokazali. Zukan je odigrao dvije utakmice na stoperu i obje bio kriminalno los, protiv SAD i Slovenije. Odigrao je jednu fantasticnu na beku i mislim da ga tu treba forsirat do odlaska Kolasinca, Bicakcic i Vranjes su po meni najbolja rjesenja uz Spahu, pa treba im dat priliku, u zavisnosti od forme ili povreda, ma da mislim da je Bicakcic sebi obezbjedio mjesto uz Spahu. Bicakcic je spor igrac, zamislite tek sta bi bilo da je Zukan, za kojeg je Bico Asafa Powell igrao protiv Vajsa. Prema tome, po meni Spaha No.1, Bico No.2, Ogi No.3, a kad se Spaha umirovi Ogi i Bico mogu drzat odbranu desetak godina.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 16 sep 2013, 09:29

Nakon sto ste ga pljuvali onoliko i govorili kako je smijesno da ga hoce neki klubovi cudi me da se ogi dize u nebesa ali tako je koad naseg naroda. I meni on nije nista kriticno ali boljih puno i nemamo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 sep 2013, 12:02

Juce je odlican bio imam osjecaj da je nakon rep. utakmica dobio jos vise samopouzdanja,treci je najbolji igrac Bundeslige po broju tacnih uklizavanja 48,9% po utakmici,odlicno skace glavom iako nekad im odbrana Braunschweige ispadne kompletna ali imaju taj pritisak Bundeslige...Uglavnom BIcakcic trenutno nas najbolji drugi stoper

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 16 sep 2013, 12:14

Sigurno da bi sa boljim saigračima i on bio bolji.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 sep 2013, 12:21

Nadam se da će Solomon, nakon što Braunschweig ispadne ove sezone, otići u neki bolji klub u Bundeski, bar da je stabilan i da je sigurica sredina tabele.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 16 sep 2013, 12:37

Ma otici ce on vec na polusezoni....
Bratstvo do groba....

Iago
Kontakt:

Post Postao/la Iago » 16 sep 2013, 13:29

Mozambik je napisao/la:Bicakcic je odlican igrac, realno gledajuci od tri ozbiljna stopera sa Spahom, Bicakcic i Vranjes su se najbolje pokazali. Zukan je odigrao dvije utakmice na stoperu i obje bio kriminalno los, protiv SAD i Slovenije. Odigrao je jednu fantasticnu na beku i mislim da ga tu treba forsirat do odlaska Kolasinca, Bicakcic i Vranjes su po meni najbolja rjesenja uz Spahu, pa treba im dat priliku, u zavisnosti od forme ili povreda, ma da mislim da je Bicakcic sebi obezbjedio mjesto uz Spahu. Bicakcic je spor igrac, zamislite tek sta bi bilo da je Zukan, za kojeg je Bico Asafa Powell igrao protiv Vajsa. Prema tome, po meni Spaha No.1, Bico No.2, Ogi No.3, a kad se Spaha umirovi Ogi i Bico mogu drzat odbranu desetak godina.
Odlaska? Gdje će, nije još nije došao... :mrgreen:

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 16 sep 2013, 13:44

Spor igrač ne može nikako biti treći najbolji odbrambeni igrač pretprošle, a najbolji prošle sezone u Cvajti.
Ako je on spor,onda ste vi ćoravi.I još nešto,Vranješ mu nije do koljena.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 sep 2013, 14:00

Pa nije ni Spaha brzi,cak sta vise i sporiji je..

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 sep 2013, 15:28

imperator10 je napisao/la:Spor igrač ne može nikako biti treći najbolji odbrambeni igrač pretprošle, a najbolji prošle sezone u Cvajti.
Da nije mozda Subotic brzi od njega? Inace i Vidic je prebrz,neki ljudi samo da lupe nesto ostalo je nebitno!

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 16 sep 2013, 15:52

bacelonafan je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:Spor igrač ne može nikako biti treći najbolji odbrambeni igrač pretprošle, a najbolji prošle sezone u Cvajti.
Da nije mozda Subotic brzi od njega? Inace i Vidic je prebrz,neki ljudi samo da lupe nesto ostalo je nebitno!
Jesi ti glup il sta ? Ako ti nisi glup onda priznajem da ja jesam...
14/88

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 16 sep 2013, 17:05

Selektore,ja nisam rekao da je brz,ja sam rekao da nije spor. Uostalom, i tu grijesis, Vidić i Subotić uopste nisu spori igrači, ne bi se svrstavali medju vrhunske na svojoj poziciji da to jesu. Ne nalazite mahane covjeku koje uopste nema.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 sep 2013, 17:34

Iago je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Bicakcic je odlican igrac, realno gledajuci od tri ozbiljna stopera sa Spahom, Bicakcic i Vranjes su se najbolje pokazali. Zukan je odigrao dvije utakmice na stoperu i obje bio kriminalno los, protiv SAD i Slovenije. Odigrao je jednu fantasticnu na beku i mislim da ga tu treba forsirat do odlaska Kolasinca, Bicakcic i Vranjes su po meni najbolja rjesenja uz Spahu, pa treba im dat priliku, u zavisnosti od forme ili povreda, ma da mislim da je Bicakcic sebi obezbjedio mjesto uz Spahu. Bicakcic je spor igrac, zamislite tek sta bi bilo da je Zukan, za kojeg je Bico Asafa Powell igrao protiv Vajsa. Prema tome, po meni Spaha No.1, Bico No.2, Ogi No.3, a kad se Spaha umirovi Ogi i Bico mogu drzat odbranu desetak godina.
Odlaska? Gdje će, nije još nije došao... :mrgreen:
Do mene je, :mrgreen: greska u koracima.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 sep 2013, 17:43

imperator10 je napisao/la:Selektore,ja nisam rekao da je brz,ja sam rekao da nije spor. Uostalom, i tu grijesis, Vidić i Subotić uopste nisu spori igrači, ne bi se svrstavali medju vrhunske na svojoj poziciji da to jesu. Ne nalazite mahane covjeku koje uopste nema.
Ja sam pratio pisanja poslije prve utakmice sa Slovackom i bilo mi je nevjerovatno da se cak i izmisljaju greske njemu, meni je licno najdrazi igrac u repki, i jedva sam cekao da dodje i da nam pomogne, i isplatilo se cekanje.
Sto se tice njegove brzine, nije on spor, kao Zukan npr. al nije ni nesto pretjerano brz, dobra je u duelima, jak, cvrst, beskompromisan, i sto je odlicno, nevjerovatno smiren, iako mu je ovo bio haman debitantski nastup, prema tome apsolutno najbolji par su on i Spaha

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 sep 2013, 17:52

dadnan je napisao/la:Nakon sto ste ga pljuvali onoliko i govorili kako je smijesno da ga hoce neki klubovi cudi me da se ogi dize u nebesa ali tako je koad naseg naroda. I meni on nije nista kriticno ali boljih puno i nemamo.
Pljuje se u Bosni i po Dzeki, a kamoli po nekom Vranjesu. Ogija su pljuvali u debitantskom nastupu, jer mu je Samaras dva puta pobjegao, pljuvali su ga oni koji ne znaju, sta znaci biti stoper. Da je to najodgovornija uloga na terenu, da je za stopera najbitnije da prva dva, tri duela dobije, radi samopouzdanja, al u nas jel jednu pogrijesis odmah na lomacu. Jedini koji se neopravdano dize u nebesa od svih stopera je Zukanovic, koji jue dva puta bio stoper, i dva puta bio kriminalno los. a neki ga vide cak i ispred Bicakcica, koje je u debitantskim nastupima u kvalifikacijama izgledao nevjerovatno dobar, kao sto rekoh, Bico 1, Ogi 2, Zuka 3.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 16 sep 2013, 18:06

Bit će nešto od Bičakčića, mislim da će on u jači klub, pogotovo ako se plasiramo u Brazil!

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 17 sep 2013, 00:37

Mozambik, potpuno se slažem s tobom, i mene su uzasno iznervirali ovi qrcosvirači koji još od utakmice sa USA iznose svoje bogato fudbalsko znanje na ovoj temi.Te je li on pogriješio za gol Braunschweiga, te spor je, te ovo, te ono.Treba biti sretan što smo dobili igrača za kojeg znas da će dati sve od sebe svaku utakmicu, koji je svakako podigao kvalitet na veći nivo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 sep 2013, 00:51

ja od prve tekme podrzavam Bicu, nije on npr. nista losiji od Subotica ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 sep 2013, 00:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:ja od prve tekme podrzavam Bicu, nije on npr. nista losiji od Subotica ;)
odvadi malo :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Confiance, Google [Bot], Sheyi i 30 gostiju.