Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Evo sad 4-3-3?!Da vidimo hocel pasti kakav gol.City danas kao da je zadovoljan sa 0:0 u napad ne furaju nesto previse a u odbrani igraju totalno lezerno,kao na treningu,po mom misljenju dosta neozbiljan ulazak Citya u utakmicu
RIP SALE VILENJAK
- legenda reala
- Kontakt:
ma u ovom Cityu nema nijedan kvalitetan igrač sve gori od goreg , tolike pare uložene
a i trener fuj,ganja rezultat i mjenja napadača sa odbranbenim igračem ,da bog sačuva
a i trener fuj,ganja rezultat i mjenja napadača sa odbranbenim igračem ,da bog sačuva
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Haha ja gledam sta oni vicu "ne to" vise... Ne to u sesnaestercu... kad ono "Neto" 

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Haha,smesni City ponovo na delu,ovaj put su bili gori nego obicno pa su uspeli da stvore 0 akcija i dve poluakcije iz kojih su i imali dve najbolje prilike.
Veliki,evidentan nedostatak krila ponovo dolazi do izrazaja jer nema ko da prodje,po levoj Kolarov mora da ceka po minutu da mu se neko prikljuci za sta ozbiljnije,a po desnoj i nema prodora.Katastrofa.
Danas se video "nedostatak" Teveza.Bio je on na terenu ali nije bio spreman za igru nikako,i to se odmah osetilo na igri,i dogodilo se ono sto sam rekao da kada ne igra Tevez ne igra ni City.Ma koliko god on bio sebican on je najbolji i najvazni igrac Citya trenutno i bez njega ovaj klub je smesni nego obicno.
Citavu tekmu traljavo bez prilika,prvu priliku ukenjao Silva nakon odlicnog pasa Kolarova i lepog izbacivanja Dzeka ali Silva zasmetao i ukenjao stvar.Druga prilika je nakon sjajnog centarsuta Barrya i suta Dzeka ali Sifakis fenomenalno intervenisao.
Sa druge strane Aris tek poceo da igra u drugom delu te pretio preko Neta a zatim i Michela ali prvo sjajni Hart i onda postavljanje Barrya.
Kada se sve sabere City i Mancini mogu da budu prezadovoljni ovim i da na Eastlandsu nesta urade,sada im sledi mec sa Notts Countyem kuci gde Mancini ako ne pobedi mislim da mu je to kraj.
Veliki,evidentan nedostatak krila ponovo dolazi do izrazaja jer nema ko da prodje,po levoj Kolarov mora da ceka po minutu da mu se neko prikljuci za sta ozbiljnije,a po desnoj i nema prodora.Katastrofa.
Danas se video "nedostatak" Teveza.Bio je on na terenu ali nije bio spreman za igru nikako,i to se odmah osetilo na igri,i dogodilo se ono sto sam rekao da kada ne igra Tevez ne igra ni City.Ma koliko god on bio sebican on je najbolji i najvazni igrac Citya trenutno i bez njega ovaj klub je smesni nego obicno.
Citavu tekmu traljavo bez prilika,prvu priliku ukenjao Silva nakon odlicnog pasa Kolarova i lepog izbacivanja Dzeka ali Silva zasmetao i ukenjao stvar.Druga prilika je nakon sjajnog centarsuta Barrya i suta Dzeka ali Sifakis fenomenalno intervenisao.
Sa druge strane Aris tek poceo da igra u drugom delu te pretio preko Neta a zatim i Michela ali prvo sjajni Hart i onda postavljanje Barrya.
Kada se sve sabere City i Mancini mogu da budu prezadovoljni ovim i da na Eastlandsu nesta urade,sada im sledi mec sa Notts Countyem kuci gde Mancini ako ne pobedi mislim da mu je to kraj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- -Paja
- Kontakt:
Uglavnom niko ne valja samo Kolarov valja
jos kad bi znao centrirati i kad mu neki Bentley ne bi probijao stranu koju cuva gdje bi mu kraj bio. Za los rezultat Citya nije kriv toliko ni trener nisu ni igraci vec seljacka igra Grckih mesara gdje se brane i cekaju sansu iz prekida a ni to im ne bi pomoglo da nije bilo beskorisnog Philipsa i terena koji je ocigledno umjetna trava jer onako lopta na pravoj travi ne odskace a takvi tereni apsolutno ne odgovaraju Engleskim ekipama.

Dio Arsenala
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Barry i Džeko su danas bili najbolji igrači City-ja. Što se tiče Teveza, danas je bio totalno indisponiran, te je to značilo da je City cijelu utakmicu igr'o sa igračem manje(Mancini ga ne smije izvest s terena, a to je najžalosnije). Inače, City po običaju katastrofalan; ne zna se ni ko pije, ni ko plaća i vrlo brzo očekujem oštre kritike na račun Roberta Mancinija, jer ovo što City prezentuje nije ni "i" od igre. Kako bi ovo bolje izgledalo da imaju nekog ko može skup egoističnih zvijezda pretvoriti u mašinu za golove. Tipujem da ćemo sljedeće sezone gle'ati nekog drugog na klupi City-ja, možda čak i Moyesa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slazem se da cemo gledati sledece sezoneMonolog je napisao/la:Barry i Džeko su danas bili najbolji igrači City-ja. Što se tiče Teveza, danas je bio totalno indisponiran, te je to značilo da je City cijelu utakmicu igr'o sa igračem manje(Mancini ga ne smije izvest s terena, a to je najžalosnije). Inače, City po običaju katastrofalan; ne zna se ni ko pije, ni ko plaća i vrlo brzo očekujem oštre kritike na račun Roberta Mancinija, jer ovo što City prezentuje nije ni "i" od igre. Kako bi ovo bolje izgledalo da imaju nekog ko može skup egoističnih zvijezda pretvoriti u mašinu za golove. Tipujem da ćemo sljedeće sezone gle'ati nekog drugog na klupi City-ja, možda čak i Moyesa.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Velez bi izvukao bod kod City-a, bas su losi i Dzeko se uklapa u to sivilo. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa koji kloc moraš biti da ti TeLez bude kapiten ekipe??!!
Tip ne spika ni maternji jezik kako treba, a kamoli engleski, a da ne nabrajam ostale osobine koje bi kapiten jednog kluba trebao imati.
Igra im je jedno sveopšte ruglo i tako će biti dok god je Roberto na klupi.
Džeko odigrao dosta dobro i šteta pa ne uđe onaj udarac glavom. Mene je danas najviše razočarao Yaya i evidentno je da je i njegova forma u jednom velikom padu. 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Goalgetter
- Kontakt:
A lik izabran za igraca utakmica po goal.comHare_BvB je napisao/la:Pa koji kloc moraš biti da ti TeLez bude kapiten ekipe??!!Tip ne spika ni maternji jezik kako treba, a kamoli engleski, a da ne nabrajam ostale osobine koje bi kapiten jednog kluba trebao imati.
Igra im je jedno sveopšte ruglo i tako će biti dok god je Roberto na klupi.
Džeko odigrao dosta dobro i šteta pa ne uđe onaj udarac glavom. Mene je danas najviše razočarao Yaya i evidentno je da je i njegova forma u jednom velikom padu.

Neznam koju su oni utakmicu gledali.
Danas 0-0 protiv Arisa
bit će bolje kod kuće-pobjeda

Ovo vise lici na tekmu neke lige sa Balkana nego na City, ja bruke od utakmice i maltretiranja lopte uz vrhunske analize i matematiku Vugdalica, ccc. Najjace kaze ako odigra City nerijeseno vlasnik kluba, iz Katara, bi ga mogao smjeniti Mancinija, hahaha

>Vamos Sevilla<
Ostat će još dugo ti vlasnici City je počeo praviti povijestmaestro< je napisao/la:Ovo vise lici na tekmu neke lige sa Balkana nego na City, ja bruke od utakmice i maltretiranja lopte uz vrhunske analize i matematiku Vugdalica, ccc. Najjace kaze ako odigra City nerijeseno vlasnik kluba, iz Katara, bi ga mogao smjeniti Mancinija, hahaha
![]()

- anonymousHD
- Kontakt:
Bože koje njesra od kluba, da ne povjeruješ. Stvarno su smešni. Žao mi onog Kolarova, onako dobar igrač igra u ovako lošem timu, ako je imalo pametan a jest, odmah na ljeto neka ide dalje. NIje ovo za njega.
Kolarov dobar igrač jesi smiješan to samo govoriš zato što je balkanacanonymousHD je napisao/la:Bože koje njesra od kluba, da ne povjeruješ. Stvarno su smešni. Žao mi onog Kolarova, onako dobar igrač igra u ovako lošem timu, ako je imalo pametan a jest, odmah na ljeto neka ide dalje. NIje ovo za njega.

ovom cityju treba samo jedan igrač tipa Sneider, da se ovo malo poveže, igraju ko muha bez glave bez pravog pleymejkera
-----------Yaya-------Barry-----------
A. Johnson----------------------Silva
-----------Sneider
-----------------Džeko(baloteli)------
Teveza prodati Interu,dati ga u zamjenu za Sneidera, ovako stvarno ne može, nema niko da da pošteno pass...
ili će se šeik totalno naljutiti pa dati Milijardu i dovesti C.ronalda, messija, sneidera i iniestu.. ovo bi mu bilo najpametnije, kad već trošiš troši u stilu...
-----------Yaya-------Barry-----------
A. Johnson----------------------Silva
-----------Sneider
-----------------Džeko(baloteli)------
Teveza prodati Interu,dati ga u zamjenu za Sneidera, ovako stvarno ne može, nema niko da da pošteno pass...
ili će se šeik totalno naljutiti pa dati Milijardu i dovesti C.ronalda, messija, sneidera i iniestu.. ovo bi mu bilo najpametnije, kad već trošiš troši u stilu...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ebe se njima kes ide
Tevez je preskrt igrac, fakat ga zbog toga i Fergy otijero nije imao vise zivaca.
Samo kad se sijetim kakve je zube imao na SP do 19 o 21g
A kaze ostavio one ozuljke oko vrata, jer su dio njega, zasto nije i zube ostavio..Lakse bi golmana i odbranu prepao, a da vrat je ipak osijetljivo tkivo, zube je lako staviti
Sto se tice dzeksona, Dzeko ce pokupiti lovu za 2,3 godine ako ga nebude islo, uvijek moze zavrsiti u Vukojebini o Milanu/Juventusu

Samo kad se sijetim kakve je zube imao na SP do 19 o 21g

Sto se tice dzeksona, Dzeko ce pokupiti lovu za 2,3 godine ako ga nebude islo, uvijek moze zavrsiti u Vukojebini o Milanu/Juventusu

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 16 feb 2011, 02:59, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Bolje da je otisao u City nego ove clown-klubovi iz Italije!!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-