Bordeaux je poražen kod St. Etiennea, tako da je Lyon novi lider na tabeli sa jednim bodom prednosti u odnosu na drugoplasirani Bordeaux. Montpellier se nalazi na trećem mjestu sa 17 bodova, dva manje od Bordeauxa i tri od Lyona. Samo tako nastavite dijamanti
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
Mire je odigrao čitav meč na gostovanju kod Lensa. Pobijedili su rezultatom 2-0.
Bordeaux je poražen kod St. Etiennea, tako da je Lyon novi lider na tabeli sa jednim bodom prednosti u odnosu na drugoplasirani Bordeaux. Montpellier se nalazi na trećem mjestu sa 17 bodova, dva manje od Bordeauxa i tri od Lyona. Samo tako nastavite dijamanti
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja a Mesa se ,,pojacao,,sa Ljubojom cerokijemVirtu4l je napisao/la:Mire je odigrao čitav meč na gostovanju kod Lensa. Pobijedili su rezultatom 2-0.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanić se ustalio u prvu postavu, to me najviše raduje. Mislim da je njemu potrebno iskustvo, i ne znam kako se nosi sa pritiskom, mlad je da bi tek tako na nogama nosio jedan Lyon, jednu BiH...Ali, godine su pred njim/nama, vrijeme tek dolazi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
L'eqipe
H.Lloris 5
A.Cissokho 6
F.Clerc 5
A.Réveillère 5
Cris 6
K.Kallstrom 7
M.Gonalons 6
M.Pjanic 4
J.Toulalan 5
S.Govou (c.) 7
B.Gomis 4
H.Lloris 5
A.Cissokho 6
F.Clerc 5
A.Réveillère 5
Cris 6
K.Kallstrom 7
M.Gonalons 6
M.Pjanic 4
J.Toulalan 5
S.Govou (c.) 7
B.Gomis 4
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
opet ove Francuske novine seru nešto...dobro očekivanja su velika ako ga nezabije ili neasistira nevaljaŽeljovac je napisao/la:L'eqipe
H.Lloris 5
A.Cissokho 6
F.Clerc 5
A.Réveillère 5
Cris 6
K.Kallstrom 7
M.Gonalons 6
M.Pjanic 4
J.Toulalan 5
S.Govou (c.) 7
B.Gomis 4
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovo i nije tako loše:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news
- majestic24
- Kontakt:
City je sitna riba...kupit ce njega neki trofejni klub,poput uniteda,liverpoola ili reala,iako po mom misljenju najbolje mu je da ostane u LYON-u...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
City ce tek da postane "velika riba", bas kao i Pjanic, ali zna Pjanic (a i njegov stari) sta je najbolje za njega.
100% sportski i krajnje opušten potpis
City sitna riba a Liverpoool krupnamajestic24 je napisao/la:City je sitna riba...kupit ce njega neki trofejni klub,poput uniteda,liverpoola ili reala,iako po mom misljenju najbolje mu je da ostane u LYON-u...
Nego ja ga nebih volio u Engleskoj zdrobili bi ga oni medvjedi.Radje u Spaniju tamo bi kao kod kuce.
A to za Lyon si totalno upravu.Konacno su uspanovali ekipu,Pjani trener sad vjeruje(u stvari prosle godine ga je cuvao i pustio da upije sve od Juninja koji je majstor ali njegovo je proslo)ekstra pametno kupovali i o,la.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kakav crni city to ce to ce uvijek biti mali klubic i nikad nece biti velik kao liverpool,manchester united,arsenal , pa i sam lyon je veci klub od citiya ako bude odlazio neka to bude veliki klub to city u svakoim slucaju nije !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
hehe sto smo postali izbirljivi.Haj neka,da i mi dozivimo da se malo silimoCRNI_SA je napisao/la:kakav crni city to ce to ce uvijek biti mali klubic i nikad nece biti velik kao liverpool,manchester united,arsenal , pa i sam lyon je veci klub od citiya ako bude odlazio neka to bude veliki klub to city u svakoim slucaju nije !!
volio bih da pjana zavrsi na otoku pa da i englezi vide kakve dijamante mi imamo
al' nisam siguran da bi za njega bio pravi izbor dubai city FC, bolje bi mu bilo u arsenal, tamo je wenger a svakako im cesc odlazi na ljeto...
Ma u Engleskoj su provjereni mesari.steve-o je napisao/la:volio bih da pjana zavrsi na otoku pa da i englezi vide kakve dijamante mi imamoal' nisam siguran da bi za njega bio pravi izbor dubai city FC, bolje bi mu bilo u arsenal, tamo je wenger a svakako im cesc odlazi na ljeto...
Pa hrvatska nije mogla sastaviti kraj sa krajem radi povrede igraca.
A 90% povrjedjenih dolazi iz te Premier lige.
Konjic onolika momcina pa mu nos slomilo i izguzvalo ko najlon
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Izgleda da omladina previše čita Hrvatske medije, pa im onako podsvjesno ulazi u glavu da je Engleska najkvalitetnija liga. Za Pjanića nije premiership iz razloga što su gore vezni igraci na udaru balvana iz odbrane, gdje se taktika svodi slomi vezni red i daj loptu preko krila.harishp je napisao/la:Ma u Engleskoj su provjereni mesari.steve-o je napisao/la:volio bih da pjana zavrsi na otoku pa da i englezi vide kakve dijamante mi imamoal' nisam siguran da bi za njega bio pravi izbor dubai city FC, bolje bi mu bilo u arsenal, tamo je wenger a svakako im cesc odlazi na ljeto...
Za Pjanića je Španska liga, i mislim da bi tu pokazao najviše. A da ne govorim o trenutnim Pjanićevim fizičkim predispozicijama za Engleske lige. Opet mediji kake, i mislim imaju pravo al´ sigurno neće u Englesku.
Kahva, Kava, Kafa!
Ne znam zasto mu svi namecete druge klubove kad vec igra u velikom klubu gdje postaje prvotimac !
12.9.2009.
harishp je napisao/la:Ma u Engleskoj su provjereni mesari.steve-o je napisao/la:volio bih da pjana zavrsi na otoku pa da i englezi vide kakve dijamante mi imamoal' nisam siguran da bi za njega bio pravi izbor dubai city FC, bolje bi mu bilo u arsenal, tamo je wenger a svakako im cesc odlazi na ljeto...

mislim da trenutno ne treba ici iz lyona, bar jos godinu-dvije,a posebno ne u manchester city... jer oni ce sad kupovati dosta igraca..pa mozda cak bude i na klupi...u lyonu igra u prvoj postavi,lyon igra u ligi prvaka a miralem ima samo 19 godina ...sta mu jos treba??? iako bude prelazio negdje spanska liga je idealna za njega...
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Miralem, je ko saliven za Spanske lige.
mada vidim da ce ovaj trener da vise paznje posveti njegovoj fizickoj gradji. pa je tako neki dan izjavio "da miralem ima svu tehniku, ali da mu fali misica". pa pretpostavljam da ce sa njim da posebno radi na tome.. pa mozda i on u buducnosti postane fizicki rabusniji. sa ovakvom gradjom bi ga slomili tamo. pa uzmite Robinho-nja. od kad je dosao u Man. C. vise povredjen, nego zdrav.
mada vidim da ce ovaj trener da vise paznje posveti njegovoj fizickoj gradji. pa je tako neki dan izjavio "da miralem ima svu tehniku, ali da mu fali misica". pa pretpostavljam da ce sa njim da posebno radi na tome.. pa mozda i on u buducnosti postane fizicki rabusniji. sa ovakvom gradjom bi ga slomili tamo. pa uzmite Robinho-nja. od kad je dosao u Man. C. vise povredjen, nego zdrav.
Postovanje treba zaraditi.
Ma ako Bog da ode on u Real ili Barcu, to mu od srca želim.
Potpis.Rz88 je napisao/la:Ma ako Bog da ode on u Real ili Barcu, to mu od srca želim.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], CAGarfia, dzemil, General505 i 35 gostiju.