Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ja sam neutralan jer navijam za ital. ekipu, al' ne znam zasto se navijaci barce ljute na sudije kada je u posljednjih nekoliko god Barca bila ta ekipa koja je vise gurana od strane sudija nego li je to Real... Sjetite se samo sudijske sramote protiv Chelsea u LP, sjetite se samo kardinalnih gresaka u Clasicima...
Jednostavno nemate pravo na to...
Real je ove sezone bolji i tu je kraj, a nemojte misliti da je to zahvaljujuci sudijama...
Real>Barca
Real je ove sezone bolji i tu je kraj, a nemojte misliti da je to zahvaljujuci sudijama...
Real>Barca
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
jest, vidjeli smo u direktnim duelima kako je Real "bolji"Arogantni je napisao/la:Ja sam neutralan jer navijam za ital. ekipu, al' ne znam zasto se navijaci barce ljute na sudije kada je u posljednjih nekoliko god Barca bila ta ekipa koja je vise gurana od strane sudija nego li je to Real... Sjetite se samo sudijske sramote protiv Chelsea u LP, sjetite se samo kardinalnih gresaka u Clasicima...
Real>Barca

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pusti se Sissoko duela, mada je u onom zadnjem na Camp Nouu umalo Real naplatio za svaki poraz koji im je Barca nanijela, al' ebena sreca pored sudija prati Barcu...JuveSissoko je napisao/la:jest, vidjeli smo u direktnim duelima kako je Real "bolji"Arogantni je napisao/la:Ja sam neutralan jer navijam za ital. ekipu, al' ne znam zasto se navijaci barce ljute na sudije kada je u posljednjih nekoliko god Barca bila ta ekipa koja je vise gurana od strane sudija nego li je to Real... Sjetite se samo sudijske sramote protiv Chelsea u LP, sjetite se samo kardinalnih gresaka u Clasicima...
Real>Barca
Nego je li ti onaj neki poslao PP u vezi nekog prijateljstva ZELJE sa ital. timovima...
Govorim o ovoj sezoni, jednostavno je Real bez sudija i sa sudijama bolji od Barce...
Najbolji je onaj ko na kraju prvenstva ima najvise poena na tabeli.Direktni dueli,ofo ono ne pije vode.JuveSissoko je napisao/la:jest, vidjeli smo u direktnim duelima kako je Real "bolji"Arogantni je napisao/la:Ja sam neutralan jer navijam za ital. ekipu, al' ne znam zasto se navijaci barce ljute na sudije kada je u posljednjih nekoliko god Barca bila ta ekipa koja je vise gurana od strane sudija nego li je to Real... Sjetite se samo sudijske sramote protiv Chelsea u LP, sjetite se samo kardinalnih gresaka u Clasicima...
Real>Barca
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JuveSissoko
- Kontakt:
mene dugogodisnje iskustvo uci da titule tj.prvo mjesto osvajaju cesto ekipe koje nisu najbolje.Al ako cemo bit bukvalni okayharishp je napisao/la:Najbolji je onaj ko na kraju prvenstva ima najvise poena na tabeli.Direktni dueli,ofo ono ne pije vode.JuveSissoko je napisao/la:jest, vidjeli smo u direktnim duelima kako je Real "bolji"Arogantni je napisao/la:Ja sam neutralan jer navijam za ital. ekipu, al' ne znam zasto se navijaci barce ljute na sudije kada je u posljednjih nekoliko god Barca bila ta ekipa koja je vise gurana od strane sudija nego li je to Real... Sjetite se samo sudijske sramote protiv Chelsea u LP, sjetite se samo kardinalnih gresaka u Clasicima...
Real>Barca
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne znam to za Zelju i ital.klubove, a ovo "umalo... naplatio", pa tesko da se jednom pobijedom moze naplatit onoliki broj poraza i to ne poraza nego ponizenja.Jedna lasta ne cini proljece, isto tako nece ni Realova ovogodisnja titula sve one poraze ucinit da nestanu.Arogantni je napisao/la:Pusti se Sissoko duela, mada je u onom zadnjem na Camp Nouu umalo Real naplatio za svaki poraz koji im je Barca nanijela, al' ebena sreca pored sudija prati Barcu...JuveSissoko je napisao/la:jest, vidjeli smo u direktnim duelima kako je Real "bolji"Arogantni je napisao/la:Ja sam neutralan jer navijam za ital. ekipu, al' ne znam zasto se navijaci barce ljute na sudije kada je u posljednjih nekoliko god Barca bila ta ekipa koja je vise gurana od strane sudija nego li je to Real... Sjetite se samo sudijske sramote protiv Chelsea u LP, sjetite se samo kardinalnih gresaka u Clasicima...
Real>Barca
Nego je li ti onaj neki poslao PP u vezi nekog prijateljstva ZELJE sa ital. timovima...
Govorim o ovoj sezoni, jednostavno je Real bez sudija i sa sudijama bolji od Barce...
to protiv chelsea im se vratilo protiv intera godinu dana kasnijeArogantni je napisao/la:Ja sam neutralan jer navijam za ital. ekipu, al' ne znam zasto se navijaci barce ljute na sudije kada je u posljednjih nekoliko god Barca bila ta ekipa koja je vise gurana od strane sudija nego li je to Real... Sjetite se samo sudijske sramote protiv Chelsea u LP, sjetite se samo kardinalnih gresaka u Clasicima...
Real>Barca
treći gol milita iz ofsajda u prvoj tekmi + poništen čist gol krkiću u 88min za prolaz u drugoj tekmi
p.s real je dobio svog ovreba... ako može ko nek napravi sliku sudije u dresu reala...
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
[youtube][/youtube]
Novi hit u kataloniji

Novi hit u kataloniji

Kako ne moze, Realu donosi jos jednu titulu sa kojom Barci odmicu jos dalje po broju titula, a i nemoj se iznenaditi kada u finalu LP Real pobjedi Barcu jer je sve moguce kada se igra samo 1 utakmica...JuveSissoko je napisao/la:ne znam to za Zelju i ital.klubove, a ovo "umalo... naplatio", pa tesko da se jednom pobijedom moze naplatit onoliki broj poraza i to ne poraza nego ponizenja.Jedna lasta ne cini proljece, isto tako nece ni Realova ovogodisnja titula sve one poraze ucinit da nestanu.Arogantni je napisao/la:Pusti se Sissoko duela, mada je u onom zadnjem na Camp Nouu umalo Real naplatio za svaki poraz koji im je Barca nanijela, al' ebena sreca pored sudija prati Barcu...JuveSissoko je napisao/la: jest, vidjeli smo u direktnim duelima kako je Real "bolji"
Ustvari mogla bi ovo da bude gubitnicka sezona Barce pa da nista ne osvoji...
Znas sta bi znacilo Realu da je tada izbacio Barcu... Narastao bi im moral do neba i dokazali bi sami sebi da je Barca pobjediva i vjerovatno bi nestao i njihov luzerski mentalite, pa bi tek onda vidio sta bi Real radio barci...
- JuveSissoko
- Kontakt:
interesantno je kako svi imaju amneziju kod tog duela Chelsea-Barselona, gdje je prije gresaka u korist Barselone ,dosudjen crveni karton za Barselonu koji nije postojao.Al uvijek je to tako kad si najbolji imas kamaru hejtera.To Barselona dozivljava ovih godina svoje dominacije.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vise i ovi Spanci nisu zanimljivi.
Nekoliko godina Barca ubjedljiva sto se tice titule, ove godine to prelazi na Real i tako sve u krug. Tesko da ce neko iz prikrajka uspjeti dodji do samog trona, mozda Levante.
Ostaje Barci kup kao utjeha.
Nekoliko godina Barca ubjedljiva sto se tice titule, ove godine to prelazi na Real i tako sve u krug. Tesko da ce neko iz prikrajka uspjeti dodji do samog trona, mozda Levante.

Ostaje Barci kup kao utjeha.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JuveSissoko
- Kontakt:
znas sta mi pada na pamet, kad tokom sezone Barselona u dva navrata pobijedi Real, ona ipak time ne dokazuje da je bolji tim, dok recimo da igraju Real-Barselona u LP dva medjusobna duela gdje Real prodje dalje recimo golom u gostima, dakle tad je Real bolji tim jer je prosao dalje?.Ipak medjusobni dueli nesto pokazuju.Arogantni je napisao/la: Kako ne moze, Realu donosi jos jednu titulu sa kojom Barci odmicu jos dalje po broju titula, a i nemoj se iznenaditi kada u finalu LP Real pobjedi Barcu jer je sve moguce kada se igra samo 1 utakmica...
Znas sta bi znacilo Realu da je tada izbacio Barcu... Narastao bi im moral do neba i dokazali bi sami sebi da je Barca pobjediva i vjerovatno bi nestao i njihov luzerski mentalite, pa bi tek onda vidio sta bi Real radio barci...
Pusti se duela, Real ce sigurno bez pobjede u Clasicu osvojiti titulu... Ja ne kazem da je Real gledano nekoliko zadnjih sezona bolja ekipa, ali ove je definitivno bolji i zreliji a zahvaljujuci samo Mourinhu kojem je trebala jedna sezona privikavanja kao u Interu, a tek treba biti spreman na to da ce iduce sezone osvojiti sve moguce jer je ove sezone zavrsio sa akomodiranjem na spanj. fudbal...JuveSissoko je napisao/la:znas sta mi pada na pamet, kad tokom sezone Barselona u dva navrata pobijedi Real, ona ipak time ne dokazuje da je bolji tim, dok recimo da igraju Real-Barselona u LP dva medjusobna duela gdje Real prodje dalje recimo golom u gostima, dakle tad je Real bolji tim jer je prosao dalje?.Ipak medjusobni dueli nesto pokazuju.Arogantni je napisao/la: Kako ne moze, Realu donosi jos jednu titulu sa kojom Barci odmicu jos dalje po broju titula, a i nemoj se iznenaditi kada u finalu LP Real pobjedi Barcu jer je sve moguce kada se igra samo 1 utakmica...
Ja ti kazem da su vazni dueli, al' ne i presudni, al' kad tad ce Real pobjediti Barcu, mozda u finalu LP ove god i onda jadna ti majka, nece ih ovi moci vise zaustaviti...
Uglavnom Real>Barca, al' samo ove sezone...
dobio ne dobio, barsa je kanta, jednostavno su losi, ne moze biti nesreca u 5 utakmica, to je neznanje, a mislim da je greska u precestom rotiranju igraca, svaku tekmu 3,4 nova igraca u prvoj postav, jadnik i messi se izgubio,ne zna ni on vise sta igra nit s kim...Petardaa je napisao/la:to protiv chelsea im se vratilo protiv intera godinu dana kasnijeArogantni je napisao/la:Ja sam neutralan jer navijam za ital. ekipu, al' ne znam zasto se navijaci barce ljute na sudije kada je u posljednjih nekoliko god Barca bila ta ekipa koja je vise gurana od strane sudija nego li je to Real... Sjetite se samo sudijske sramote protiv Chelsea u LP, sjetite se samo kardinalnih gresaka u Clasicima...
Real>Barca
treći gol milita iz ofsajda u prvoj tekmi + poništen čist gol krkiću u 88min za prolaz u drugoj tekmi
p.s real je dobio svog ovreba... ako može ko nek napravi sliku sudije u dresu reala...
A STO SE TICE NAMJESTANJA, SUDIJE VEC DVA MJESECA SVIRAJU PROTIV MAN.CITY-JA PA IM UNITED NIJE POBJEGAO 10 BODOVA...MOLIM TE LIJEPO...KO JE DOBAR SUDIJE MOGU ODMOC,AL NE TOLIKO..
REAL JE JEDNOSTAVNO BOLJI..
A STO SE TICE KLASIKA, POGLEDAJTE HIGHLIGHTSE IZ SUPER KUPA PA CE TE VIDJETI KO JE KOGA PODERO, BILO JE ISTO KO I U OVOJ UZVRATNOJ KUP UTAKMICI, REAL JEDNOSTAVNO NIJE IMAO SRECE, IZUZEV OVE POBJEDE U PRVOJ TEKMI NA BERNABEU KAD JE BARSA VISE NEGO ZASLUZENO POBIJEDILA 2:1...
KO NE VJERUJE NEK POGLEDA SNIMKE PA CE SE UVJERITI...BUDITE MALO REALNI, SAMO PLACETE, ISTO KO MASCERANO,ILI BUSQUETS...
i nek se zna da ne navijam za real..al ih vise volim gledat jer odmah napadaju na gol....dok barsa kruzi na centu i oko 16,i kruzi....i kruzi...i kruzi...dosadno brate..i kruzi...sreca pa mi je interesantno gledat osasunu

- JuveSissoko
- Kontakt:
boldano mi nedozvoljava da te shvatim ozbiljno, ekipa koja svojom igrom pomjera granice fudbala i unijela je nesto novo u moderni fudbal ne moze bit kanta.hurem je napisao/la:dobio ne dobio, barsa je kanta, jednostavno su losi, ne moze biti nesreca u 5 utakmica, to je neznanje, a mislim da je greska u precestom rotiranju igraca, svaku tekmu 3,4 nova igraca u prvoj postav, jadnik i messi se izgubio,ne zna ni on vise sta igra nit s kim...Petardaa je napisao/la:to protiv chelsea im se vratilo protiv intera godinu dana kasnijeArogantni je napisao/la:Ja sam neutralan jer navijam za ital. ekipu, al' ne znam zasto se navijaci barce ljute na sudije kada je u posljednjih nekoliko god Barca bila ta ekipa koja je vise gurana od strane sudija nego li je to Real... Sjetite se samo sudijske sramote protiv Chelsea u LP, sjetite se samo kardinalnih gresaka u Clasicima...
Real>Barca
A STO SE TICE NAMJESTANJA, SUDIJE VEC DVA MJESECA SVIRAJU PROTIV MAN.CITY-JA PA IM UNITED NIJE POBJEGAO 10 BODOVA...MOLIM TE LIJEPO...KO JE DOBAR SUDIJE MOGU ODMOC,AL NE TOLIKO..
A STO SE TICE KLASIKA, POGLEDAJTE HIGHLIGHTSE IZ SUPER KUPA PA CE TE VIDJETI KO JE KOGA PODERO, BILO JE ISTO KO I U OVOJ UZVRATNOJ KUP UTAKMICI, REAL JEDNOSTAVNO NIJE IMAO SRECE, IZUZEV OVE POBJEDE U PRVOJ TEKMI NA BERNABEU KAD JE BARSA VISE NEGO ZASLUZENO POBIJEDILA 2:1...
KO NE VJERUJE NEK POGLEDA SNIMKE PA CE SE UVJERITI...BUDITE MALO REALNI, SAMO PLACETE, ISTO KO MASCERANO,ILI BUSQUETS...
i nek se zna da ne navijam za real..al ih vise volim gledat jer odmah napadaju na gol....dok barsa kruzi na centu i oko 16,i kruzi....i kruzi...i kruzi...dosadno brate..i kruzi...sreca pa mi je interesantno gledat osasunu
p.s real je dobio svog ovreba... ako može ko nek napravi sliku sudije u dresu reala...[/quote]
dobio ne dobio, barsa je kanta, jednostavno su losi, ne moze biti nesreca u 5 utakmica, to je neznanje, a mislim da je greska u precestom rotiranju igraca, svaku tekmu 3,4 nova igraca u prvoj postav, jadnik i messi se izgubio,ne zna ni on vise sta igra nit s kim...
[/quote]
boldano mi nedozvoljava da te shvatim ozbiljno, ekipa koja svojom igrom pomjera granice fudbala i unijela je nesto novo u moderni fudbal ne moze bit kanta.[/quote]
ma dobro, to se tako kaze nakon sto vidis sta ovi ostali pisu..naravno da ne mislim bukvalno da su kanta..ali mislim da real jeste bolji,i to za murinja...sve ostalo stoji
dobio ne dobio, barsa je kanta, jednostavno su losi, ne moze biti nesreca u 5 utakmica, to je neznanje, a mislim da je greska u precestom rotiranju igraca, svaku tekmu 3,4 nova igraca u prvoj postav, jadnik i messi se izgubio,ne zna ni on vise sta igra nit s kim...

boldano mi nedozvoljava da te shvatim ozbiljno, ekipa koja svojom igrom pomjera granice fudbala i unijela je nesto novo u moderni fudbal ne moze bit kanta.[/quote]
ma dobro, to se tako kaze nakon sto vidis sta ovi ostali pisu..naravno da ne mislim bukvalno da su kanta..ali mislim da real jeste bolji,i to za murinja...sve ostalo stoji
Da, bolji smo, u pravu si...
prosao je i inter prosle godine bayerna iako nisu bili bolji niti su kojim slucajem bili to zasluzili...cesto puta neke sitnice odredjuju takve utakmice, crveni kartoni,povrede,nedostatak srece...basel je bolji od man.uniteda...itdJuveSissoko je napisao/la:znas sta mi pada na pamet, kad tokom sezone Barselona u dva navrata pobijedi Real, ona ipak time ne dokazuje da je bolji tim, dok recimo da igraju Real-Barselona u LP dva medjusobna duela gdje Real prodje dalje recimo golom u gostima, dakle tad je Real bolji tim jer je prosao dalje?.Ipak medjusobni dueli nesto pokazuju.Arogantni je napisao/la: Kako ne moze, Realu donosi jos jednu titulu sa kojom Barci odmicu jos dalje po broju titula, a i nemoj se iznenaditi kada u finalu LP Real pobjedi Barcu jer je sve moguce kada se igra samo 1 utakmica...

samo pisite..kucajte..
- JuveSissoko
- Kontakt:
pa upravo ti ja i pokusavam ukazat na dvostruke standarde, u ligi kad Barselona pobijedi dva puta Reala nije bolja a ako uspije u Lp u dvomecu proci dalje onda ce bit bolja? ili nece.hajd kako god i nije mi nesto bitno.hurem je napisao/la:prosao je i inter prosle godine bayerna iako nisu bili bolji niti su kojim slucajem bili to zasluzili...cesto puta neke sitnice odredjuju takve utakmice, crveni kartoni,povrede,nedostatak srece...basel je bolji od man.uniteda...itdJuveSissoko je napisao/la:znas sta mi pada na pamet, kad tokom sezone Barselona u dva navrata pobijedi Real, ona ipak time ne dokazuje da je bolji tim, dok recimo da igraju Real-Barselona u LP dva medjusobna duela gdje Real prodje dalje recimo golom u gostima, dakle tad je Real bolji tim jer je prosao dalje?.Ipak medjusobni dueli nesto pokazuju.Arogantni je napisao/la: Kako ne moze, Realu donosi jos jednu titulu sa kojom Barci odmicu jos dalje po broju titula, a i nemoj se iznenaditi kada u finalu LP Real pobjedi Barcu jer je sve moguce kada se igra samo 1 utakmica...
Znas sta bi znacilo Realu da je tada izbacio Barcu... Narastao bi im moral do neba i dokazali bi sami sebi da je Barca pobjediva i vjerovatno bi nestao i njihov luzerski mentalite, pa bi tek onda vidio sta bi Real radio barci...![]()
samo pisite..kucajte..
Evo kako bi tabela izgledala bez sudiski gresaka

Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.