nece ni ova, a ni slijedeca.... gleda se uefina lista.... procitaj par postova prije svog....adn_sah je napisao/la:Koja ce se FIFA rang lista gledat prilikom izvlacenja parova za baraz? Ono ko je nosioc i to! Jel ova ili naredna? Ako je ova, nesto gledat samo 1 ili 2 reprezentacije imaju bolje od nas, a pitanje je hocel one proc u baraz!
Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne cini ti se, savrseno vidis.hamlet je napisao/la:
Jel se meni čini il smo mi dobili najviše poena?

Ali, imas li ostatak ove liste, malo mi nesto ovih 50-ak selekcija?

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 21 sep 2011, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hamlet je napisao/la:
Jel se meni čini il smo mi dobili najviše poena?
Najvise

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Armenija i madjarska su dobili vise 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
BiH 22. opa opa napreduje se samo naprijed, cilj e biti konstanta u top20.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
-
- Kontakt:
poeni prijatelju a ne mjesta..123456 je napisao/la:Armenija i madjarska su dobili vise

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
OK do mene jejasko_juve je napisao/la:poeni prijatelju a ne mjesta..123456 je napisao/la:Armenija i madjarska su dobili vise![]()

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
ma to ti je isto,em fifina em uefina...samo maknes vanevropske reprezentacije i dobijes uefinu rang listu...amho je napisao/la:nece ni ova, a ni slijedeca.... gleda se uefina lista.... procitaj par postova prije svog....adn_sah je napisao/la:Koja ce se FIFA rang lista gledat prilikom izvlacenja parova za baraz? Ono ko je nosioc i to! Jel ova ili naredna? Ako je ova, nesto gledat samo 1 ili 2 reprezentacije imaju bolje od nas, a pitanje je hocel one proc u baraz!
ISTI VRAG U VRAGA
DOVRAGA

-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-centr ... ariz/64752
Oovo stvarno nije puno ni za bosanskohercegovački standard.
jer cemo mi kad se bude igrao baraz igrat prijateljske utakmice,a francuzi play offhurem je napisao/la:ma to ti je isto,em fifina em uefina...samo maknes vanevropske reprezentacije i dobijes uefinu rang listu...amho je napisao/la:nece ni ova, a ni slijedeca.... gleda se uefina lista.... procitaj par postova prije svog....adn_sah je napisao/la:Koja ce se FIFA rang lista gledat prilikom izvlacenja parova za baraz? Ono ko je nosioc i to! Jel ova ili naredna? Ako je ova, nesto gledat samo 1 ili 2 reprezentacije imaju bolje od nas, a pitanje je hocel one proc u baraz!
ISTI VRAG U VRAGA
DOVRAGA
- Principatus
- Kontakt:
Nasim momcima mora biti cilj, da ovo:
[youtube][/youtube]
postane naredni veliki hit u Francuskoj.
[youtube][/youtube]
postane naredni veliki hit u Francuskoj.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ovdje mnogi lupaju. Kao ne gleda se fifina lista gleda se uefina. Kao da ima razlike. Izbacis vanevropske reprezentacije i onda si 14. u evropi. Nista se drugacije ne racuna u evropi ovo je sve ista lista.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
aaa haj dobro je sto ako francuska odnas izgubi moze da bude najbolja drugoplasirana ha ja pa nek nam puste i svi zadovoljeni cak i dodik
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja neznam sto vi dzabe kalkulisete i probijate glavu o tome koja ce lista biti uracunata, kad cemo ionako direktno na EP. 

Neki dan bilo 315 KM + PZO 10 KM.Chelsea_CBH je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-centr ... ariz/64752

Valjda vidjeli da raja masovno ide, pa lole povecale cijenu.
adnan_hzsa je napisao/la:Ovdje mnogi lupaju. Kao ne gleda se fifina lista gleda se uefina. Kao da ima razlike. Izbacis vanevropske reprezentacije i onda si 14. u evropi. Nista se drugacije ne racuna u evropi ovo je sve ista lista.
zato su norveska, izrael, madjarska, irska, turska, češka, slovačka i švedska na fifinoj iza nas, a na uefinoj ispred nas... na fifinoj smo 14. (gledano samo zemlje uefe, a na uefinoj 22. logicno bi bilo da smo na istoj poziciji... ali nismo..
coca cola ranking za evropu i uefa team ranking nisu isti...
vec sam ti replicir'o na ovo tvoje... ti i dalje u svom neznanju... steta...
Mislim da je 315Km sa jednim nocenjem.Ima bez nocenja isto a to je negdje oko 260KM.ribery je napisao/la:Neki dan bilo 315 KM + PZO 10 KM.Chelsea_CBH je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-centr ... ariz/64752
Oovo stvarno nije puno ni za bosanskohercegovački standard.![]()
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Vidim ja nesto meni cudno. Upravu si. Sa onim aranzmanom od 315 KM se krece tek u ponedjeljak.123456 je napisao/la:Mislim da je 315Km sa jednim nocenjem.Ima bez nocenja isto a to je negdje oko 260KM.ribery je napisao/la:Neki dan bilo 315 KM + PZO 10 KM.Chelsea_CBH je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-centr ... ariz/64752

imaju tu 3 razlicita aranzmana kod centrotoursa... 4,5 i 6 dana... najjeftiniji je 315KM + pzo + karta za tekmu...123456 je napisao/la:Mislim da je 315Km sa jednim nocenjem.Ima bez nocenja isto a to je negdje oko 260KM.ribery je napisao/la:Neki dan bilo 315 KM + PZO 10 KM.Chelsea_CBH je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-centr ... ariz/64752
http://centrotours.ba/loc/franbihbus.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false;
sol azur nudi i arnzman bez nocenja 215 KM + pzo
http://www.****.ba/sport/fra-bih3.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.