BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bh hrvat
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la bh hrvat » 06 jul 2009, 22:49

upravo to, ne mogu igraci iz inostranstva voljeti reprezentaciju kao oni koji su prve nogometne korake napravili u bih, cast rijetkim izuzetcima. nije samo domoljublje okacit amblen drzavnoga grba na skupocjeni automobil. ipak bi trebali vise gurati nase mlade djecake koji se tusiraju hladnom vodom, koji nose poderane kopačke, kojima se autobus pokvari u pola puta. koji imaju pet maraka za cevape na nekom kiosku. a nisu nimalo manje talentirani od razvikanih novih bh maradona po evropi. ti nasi rastrkani talenti po evropi ako imaju domoljublja docekace svoj poziv, naravno ako nesto vrijede

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 22:50

u zadnjim danima najviše se pričalo o golmanima talentima :D :D pa ne može imati 16 golmana :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 06 jul 2009, 22:55

bh hrvat je napisao/la:upravo to, ne mogu igraci iz inostranstva voljeti reprezentaciju kao oni koji su prve nogometne korake napravili u bih, cast rijetkim izuzetcima. nije samo domoljublje okacit amblen drzavnoga grba na skupocjeni automobil. ipak bi trebali vise gurati nase mlade djecake koji se tusiraju hladnom vodom, koji nose poderane kopačke, kojima se autobus pokvari u pola puta. koji imaju pet maraka za cevape na nekom kiosku. a nisu nimalo manje talentirani od razvikanih novih bh maradona po evropi. ti nasi rastrkani talenti po evropi ako imaju domoljublja docekace svoj poziv, naravno ako nesto vrijede
O ovome ja pricam....bravo legendo ...

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 06 jul 2009, 22:57

Boske je napisao/la:Ma guse me..Ne daju mi da zivim....No trcat ce sportsport.ba da im dajem svoje tekstove..

Mnogi svjetski i ne-svjetski mediji su zainteresovani za mene..Od nardnih dana moji tekstovi ce nicati u medijima ko gljive poslije kise u Perucici....
samo naprijed,uz tebe smo

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 jul 2009, 22:58

bh hrvat je napisao/la:upravo to, ne mogu igraci iz inostranstva voljeti reprezentaciju kao oni koji su prve nogometne korake napravili u bih, cast rijetkim izuzetcima. nije samo domoljublje okacit amblen drzavnoga grba na skupocjeni automobil. ipak bi trebali vise gurati nase mlade djecake koji se tusiraju hladnom vodom, koji nose poderane kopačke, kojima se autobus pokvari u pola puta. koji imaju pet maraka za cevape na nekom kiosku. a nisu nimalo manje talentirani od razvikanih novih bh maradona po evropi. ti nasi rastrkani talenti po evropi ako imaju domoljublja docekace svoj poziv, naravno ako nesto vrijede

Slazem se! ;)

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 07 jul 2009, 08:08

Adin Dzafic mladi rep. BiH i nekadašnji član Čelika iz Zenice, danas brani boje Cibalije iz Vinkovaca, nalazi se pred potpisom ugovora za Karlsruher SC. On je već sa njima na pripremama i kako stvari sada stoje najvjerovatnije da će i ostati u ovome njemačkom klubu.
SAMO ŽELJO

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 07 jul 2009, 08:15

Kako Kicker i Bild prenose potencijalni BH rep. Mario Vrančić mogao bi karijeru nastaviti u RW Ahlen-u, evo malo detaljnije, pa ko ima vremena neka prevede;

Kicker:
Vorne besteht aber weiter Handlungsbedarf, zumal Mario Vrancic bis 2010 an RW Ahlen ausgeliehen wird. Der Name des Profis, mit dem sich Heidel einig ist, aber eben noch nicht mit dem abgebenden Klub, bleibt vorerst ein großes Geheimnis. Dass es sich bei "Mister X" um David Odonkor (Betis Sevilla/Vertrag bis 2011) handelt, verneint Andersen: "Der ist viel zu teuer, kein Thema bei uns."

Bild:
Aufsteiger FSV Mainz 05 hat Mittelfeldspieler Mario Vrancic für eine Saison an den Zweitligisten Rot-Weiß Ahlen ausgeliehen. Der 20 Jahre alte deutsche Junioren-Auswahlspieler hat darüber hinaus seinen im Juni 2010 auslaufenden Vertrag bei den Mainzern vorzeitig um ein Jahr bis 2011 verlängert. Vrancic stammt aus der FSV-Jugend und hat in den vergangenen drei Jahren ein Erstligaspiel sowie acht Zweitligaspiele für die Rheinhessen absolviert.
SAMO ŽELJO

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 07 jul 2009, 08:40

Evo za info. za Maria i sa weba Mainza:

Mario Vrancic für ein Jahr zu Rot-Weiß Ahlen
Mario Vrancic wird vom Bundesliga-Aufsteiger 1. FSV Mainz 05 für ein Jahr an den Zweitligisten Rot-Weiß Ahlen ausgeliehen. Auf diesen Transfer haben sich der Mittelfeldspieler und beide Klubs am Donnerstagabend geeinigt. Der 20-jährige deutsche Junioren-Auswahlspieler hat darüber hinaus seinen im Juni 2010 auslaufenden Vertrag bei den Mainzern um ein Jahr bis 2011 verlängert.

Mario Vrancic stammt aus der Jugendabteilung von Mainz 05 und hat in den vergangenen drei Jahren ein Bundesligaspiel und acht Zweitligaspiele für die 05er absolviert.
SAMO ŽELJO

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 07 jul 2009, 14:07

Doveli su ga u Bochum II.. treba se tu pokazati, a tek onda u prvi tim abd..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2009, 15:12

Haris Bukva: Želim igrati za BiH!

"Volio bih u budućnosti nositi dres reprezentacije BiH. Odmah bih se odazvao selektoru Tuliću. Iako sam prošao sve selekcije u Austriji, BiH jedino osjećam svojom pravom zemljom." - rekao je Haris za Avazov Sport.

Izgleda de se isplatio sav naš trud drugovi, iz provjerenih izvora znam da se još dosta igrača sa ove teme uzelo u razmatranje i da će veliki broj njih biti kontaktiran. Haris je samo jedan od njih...

Najjači smo!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 07 jul 2009, 15:31

Virtu4l je napisao/la:Haris Bukva: Želim igrati za BiH!

"Volio bih u budućnosti nositi dres reprezentacije BiH. Odmah bih se odazvao selektoru Tuliću. Iako sam prošao sve selekcije u Austriji, BiH jedino osjećam svojom pravom zemljom." - rekao je Haris za Avazov Sport.

Izgleda de se isplatio sav naš trud drugovi, iz provjerenih izvora znam da se još dosta igrača sa ove teme uzelo u razmatranje i da će veliki broj njih biti kontaktiran. Haris je samo jedan od njih...

Najjači smo!
Prešao u Sturm Graz ;)

http://transfermarkt.de/de/spieler/4133 ... rofil.html
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 07 jul 2009, 15:34

masala.. zamjena za muratovica? 8-)

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 07 jul 2009, 15:41

alen m je napisao/la:masala.. zamjena za muratovica? 8-)
samo sto ne igraju ni na slicnim pozicijama

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 jul 2009, 20:19

evo ljudi said husejinovic strijelac drugog gola za werder

konacno da i ovaj momak dode pameti..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 jul 2009, 20:29

Bravo Saideeeeee care!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 jul 2009, 21:53

miralem444 je napisao/la:evo ljudi said husejinovic strijelac drugog gola za werder

konacno da i ovaj momak dode pameti..

toooo kralju
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jul 2009, 02:24

Virtu4l je napisao/la:Haris Bukva: Želim igrati za BiH!

Najjači smo!
Valja li ista ovaj Bukva?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jul 2009, 02:35

Ovo su prave vijesti koje želim slušati svaki dan. Sve više mladih talentovanih igrača se jednostavno nudi reprezentaciji BiH u svim uzrastima. Husejnović se počeo dokazivati. Valjda će sada naći mjesto u užem krugu igrača Werdera, a ovog Nurdina Hrustića svakako netreba zaboravit. On igra na poziciji stopera i prešao je u Bochum II. Sada se treba dokazati i poziv u repku neće izostati jer smo na toj poziciji skroz tanki.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 08 jul 2009, 21:39

ibricic strijelac za drugog gola za hajduk
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 jul 2009, 22:26

miralem444 je napisao/la:ibricic strijelac za drugog gola za hajduk

naši samo rešetaju :mrgreen: :mrgreen: svaki dan neko zabije gol :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 15 gostiju.