Ja koji lik u pm...citam te evo ima odavno na ovoj temi pa ti si smor...cuj ocekivat da idu u ligu 4 a nismo do samog pocetka ni pripremali se za ovu ligu nego onu nize ove ...nismo spremali ekipu za velike domete..to sti mi navijaci smo potajno se nadali necemu velikom to je drugo...na godinu ako bog da polahkoNikolaPekovic je napisao/la:Ljudi, kakav sastav imate, skoro svaku utakmcu preko 5.000 ljudi, i opet necete uci u Ligu 4. Od ove ekipe niko nije ni ocekivao odmah ABA ligu i ne treba jos, ali bar su mogli ici u Ligu 4, da nagrade tu publiku sto ih podrzava. Sledece kolo gostujete i tu ce sigurno biti jos jedan poraz, a ja sam od ove ekipe ocekivao vise bar u ovoj Ligi12. Ali izgleda to sto kuci dobijete (Bog zna kakvo je i sudjenje u takvoj atmosferi, a ja pretpostavljam kakvo je) dobijete, na strani toplo hladno i to je to. Ove sezone se moglo mnogo vise bar u ovoj ligi kakva jeste. Pozdrav
OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: OKK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
joj a steta sto se nece uspjeti plasirati u ligu 4 jer ce siroki najvjerovatnije ispasti iz aba lige i bila je to velika sansa da se upadne iduce godine mjestoo njih i onda bi tek mejdan gorio joj kako bi to volio sloboda u aba lizi
Samo Sarajevo
ako siroki ispadne a igokea ne nastavi pobjedzivati i slovenacki klubovi gubiti onda ce BiH imati samo jedno mjesto koje ce na kraju uzeti igokeakanarinac je napisao/la:joj a steta sto se nece uspjeti plasirati u ligu 4 jer ce siroki najvjerovatnije ispasti iz aba lige i bila je to velika sansa da se upadne iduce godine mjestoo njih i onda bi tek mejdan gorio joj kako bi to volio sloboda u aba lizi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
hehe ma ako igokea bude pobjedzivala hehe to bi bila sansa koja se nece zadugo vise pruzitinerminh74 je napisao/la:ako siroki ispadne a igokea ne nastavi pobjedzivati i slovenacki klubovi gubiti onda ce BiH imati samo jedno mjesto koje ce na kraju uzeti igokeakanarinac je napisao/la:joj a steta sto se nece uspjeti plasirati u ligu 4 jer ce siroki najvjerovatnije ispasti iz aba lige i bila je to velika sansa da se upadne iduce godine mjestoo njih i onda bi tek mejdan gorio joj kako bi to volio sloboda u aba lizi
Samo Sarajevo
Nad tobom sunce najljepše sja
19-0 za sada treca cetvrtina za nas 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
trpajjjj ubise ih momci
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Šteta za poraze od Zrinjskog kod kuće,i Čapljine.Eh da smo to dobili..

Zrinjski manje-vise, ali Radnik i Posusje u gostimapinoglavi je napisao/la:Šteta za poraze od Zrinjskog kod kuće,i Čapljine.Eh da smo to dobili..![]()

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Protiv Zrinjskog kao da nismo htjeli pobjediti,par puta je protivniku i tehnička svirana,previše zicera smo fulali.. baš pogubljeno. A Zrinjski je daleko od slabe ekipe,al eto u onakvom Mejdanu se ne bi trebalo gubit.
NikolaPekovic je napisao/la:Ljudi, kakav sastav imate, skoro svaku utakmcu preko 5.000 ljudi, i opet necete uci u Ligu 4. Od ove ekipe niko nije ni ocekivao odmah ABA ligu i ne treba jos, ali bar su mogli ici u Ligu 4, da nagrade tu publiku sto ih podrzava. Sledece kolo gostujete i tu ce sigurno biti jos jedan poraz, a ja sam od ove ekipe ocekivao vise bar u ovoj Ligi12. Ali izgleda to sto kuci dobijete (Bog zna kakvo je i sudjenje u takvoj atmosferi, a ja pretpostavljam kakvo je) dobijete, na strani toplo hladno i to je to. Ove sezone se moglo mnogo vise bar u ovoj ligi kakva jeste. Pozdrav

Svaka cast, kosarkaski profesore.
Slika za tvoju dusu @NikolaPekovic i slobodno navrati opet i baci neki neofirni hate

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lagano samo, vazno je da se pobjedjuje i da ima publike u dvorani te da nema dugova. Ostalo ce sve lagano doci kako se bude novac obezbjedjivao ..
Kad se sjetim onih prica kako ce publika ohladiti nakon 2-3 utakmice, a evo, iako igra nije bajna jos uvijek se drzi prosjek sa publikom. Pa samo u Mejdanu bude koliko u svim ostalim dvoranama za jedno kolo 

Jedan grad, jedna ljubav!
Ako vas interesuje, ako na kraju tj na diobi druge pozicije budete imali isto bodova kao Sparsi onda ste vi drugi. Ako se na kraju stvori trougao Varda, Spars i Sloboda za drugu poziciju, onda će Slobodi u toj zadnjoj utakmici sa Vardom biti potrebna pobjeda od 18 razlike za 2 mjesto ako bude manje onda su Sparsi na drugom mjestu.
Ako Sparsi pobjede u sljedecem kolu kuci onda ce Sparsi vjerovatno biti drugi.
Preostala kola:Chstal je napisao/la:Ako vas interesuje, ako na kraju tj na diobi druge pozicije budete imali isto bodova kao Sparsi onda ste vi drugi. Ako se na kraju stvori trougao Varda, Spars i Sloboda za drugu poziciju, onda će Slobodi u toj zadnjoj utakmici sa Vardom biti potrebna pobjeda od 18 razlike za 2 mjesto ako bude manje onda su Sparsi na drugom mjestu.
Sloboda:
Sloboda-Kakanj(7.)
Leotar(9)-Sloboda
Sloboda-Varda(3.)
Spars:
Spars-Gradjanski(5.)
Radnik(10.)-Spars
Spars-Bosna(8.)
Varda:
Radnik(10)-Varda
Varda-Čapljina(12)
Sloboda-Varda
Teško,ali nada zadnja umire.18 razlike nije nemoguće pred onakvim Mejdanom u slučaju tog scenarija.
Mislim da ce Varda u preostale 3 utakmice sve izgubit jer bi ih Capljina mogla natrpat kod kuce za opstanak u ligi, sto se tice Slobode mislim da mogu do sve 3 pobjede, sto se tice Sparsa oni bi mogli u ove 3 utakmice ostvarit samo jednu pobjedu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
na fb stranici slobode izbacise snimak utakmice pa ev i ovdje koga interesuje
[youtube][/youtube]
nisam ni znao za ovaj youtube kanal ,ima bas puno snimaka utakmica iz ove lige

[youtube][/youtube]
nisam ni znao za ovaj youtube kanal ,ima bas puno snimaka utakmica iz ove lige
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nije bas puno, nego sve. Svaka utakmica nase Lige se snima i uploaduje..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nadam se da ćemo uspjeti zadržati igrače,pogotovo Perišića i sljedeće sezone.
.
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 19 nov 2016, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.