NK Vitez
Re: NK Vitez
Sto se tice Viteza kao ekipe moram priznati da imaju kvalitetan igrac kadar, organizacija kluba je na nivou i vidi se da su igraci zadovoljni uslovima.
Ali dajte ljudi budite vec jednom normalni kad su u pitanju simpatizeri i navijaci Viteza. Zar vi zaista mislite da je na ona 4 reda tribine protiv Slobode bilo 2000 ljudi, ne znam u cemu je fazon dizati brojke i pricati kako je Vitez zanimljiv nekome, kad je previse ocigledno da to nije bas tako. Evo danas igrati utakmicu protiv kluba koji ima neki renome, pobjedom osiguravate prvo mjesto, budite realni i pokazite slike tribine iz daljine uslikane. Moje Jedinstvo da kojim slucajem ulazi u Premier ligu na stadionu bi bilo 6-7 hiljada ljudi, a vjerujem da bi stadioni bili puni i u Lukavcu, Bugojnu, Tuzli, e to vam je draz negometa.
Ali dajte ljudi budite vec jednom normalni kad su u pitanju simpatizeri i navijaci Viteza. Zar vi zaista mislite da je na ona 4 reda tribine protiv Slobode bilo 2000 ljudi, ne znam u cemu je fazon dizati brojke i pricati kako je Vitez zanimljiv nekome, kad je previse ocigledno da to nije bas tako. Evo danas igrati utakmicu protiv kluba koji ima neki renome, pobjedom osiguravate prvo mjesto, budite realni i pokazite slike tribine iz daljine uslikane. Moje Jedinstvo da kojim slucajem ulazi u Premier ligu na stadionu bi bilo 6-7 hiljada ljudi, a vjerujem da bi stadioni bili puni i u Lukavcu, Bugojnu, Tuzli, e to vam je draz negometa.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
NeRi_K je napisao/la:Sto se tice Viteza kao ekipe moram priznati da imaju kvalitetan igrac kadar, organizacija kluba je na nivou i vidi se da su igraci zadovoljni uslovima.
Prijatelju ako ja lazem ,lazu svi onda.velik broj portala je tako napisao

Jel baš po svaku cijenu klubovi iz "velikih "gradova moraju igrati PL iako ni za ovu ligu nemaju kvalitet.Ebo fudbal kad Jedinstvo treba ispast iz ove lige pa se savez digne,dodete u GRAČANICU i kupite tekmu a pričate da bi ušli u PL
Sloboda dobije tricu od čapljine,RUDAR ih razvali u TUZLI a igrali bi protiv SARAJEVA,ŽELJE,ŠIROKOG,BORCA
budimo realni.BERLIN HERTHA 70 000 ljudi gleda cvajtu,Keln 55 000 ljudi.Mainz,Hofenheim,Furth,Augsburg,Freiburg su mali gradovi al imaju kvalitet i niko se nepita jesul seljaci i koliko ljudi dođe na tekme.

Ja nikad nisam rekao da klubovi iz velikih gradova moraju igrati Premier ligu, neka igra onaj ko je to zasluzio igrom. Samo zelim reci da je licno meni draze vidjeti u Premier ligi klubove iz vecih sredina, nisu Bihać, Lukavac, Bugojno neke velike sredine, ali budi uvjeren da se jedna od te tri ekipe nalazi na prvom mjestu da bi u tim gradovima bilo puno vise slavlja, tipa program proslave na glavnom gradskom trgu itd. Kamo srece da Vitez izgradi stadion, pa 5000 ljudi doceka gostovanje Zeljeznicara i Sarajeva, ali malo je vjerovatno da cemo to docekati.fan82 je napisao/la:Jel baš po svaku cijenu klubovi iz "velikih "gradova moraju igrati PL iako ni za ovu ligu nemaju kvalitet.Ebo fudbal kad Jedinstvo treba ispast iz ove lige pa se savez digne,dodete u GRAČANICU i kupite tekmu a pričate da bi ušli u PLSloboda dobije tricu od čapljine,RUDAR ih razvali u TUZLI a igrali bi protiv SARAJEVA,ŽELJE,ŠIROKOG,BORCA
budimo realni.BERLIN HERTHA 70 000 ljudi gleda cvajtu,Keln 55 000 ljudi.Mainz,Hofenheim,Furth,Augsburg,Freiburg su mali gradovi al imaju kvalitet i niko se nepita jesul seljaci i koliko ljudi dođe na tekme.
Primjera radi sta smo mi to dobro dobili tim GOSK-om, utakmice im gleda 50. ljudi, nikome nisu zanimljivi ni kad se utakmiva prenosi na televiziji i dalje da ne nabrajam. Ne moze me niko ubijediti da ce u Premier ligi iduce godine biti zanimljivije gledati Mladost iz Velike Obarske nego Slogu iz Doboja.
Netreba druže gledat odakle je ko,Velež je institucija po na tekmu dođe 100-200 ljudi u Travnik također a zašto?Bruka jarane.Sramota, čuj "PREMIJER LIGA" jbt kako zvuči ! A da ne spominjem 1. ligu fbih i kvalitet 

Cijene karti u Vitezu ako takvo nešto kod vas postoji? 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
DRHAUSE je napisao/la:Cijene karti u Vitezu ako takvo nešto kod vas postoji?
ne,ne postoji,prvi put cujem za takvo nesto

Nisam ja protiv malih klubova koji imaju uspjeha na terenu, ali sam protiv toga da ti isti klubovi udju u Premier ligu i svoje utakmice igraju u drugom gradu. Ja bih po tome pitanju bio puno rigorozniji, znaci Premier ligu mozes igrati samo na svom stadionu i nigdje drugo. Nije posteno da neki klub ulaze u infrastrukturu, koliko toliko dovede svoj stadion u red, a drugi klub ulaze u igrace i udje u Premier ligu i mora igrati tako reci na poljani. Da su mozda Tuzla i Kakanj one pare sto su ulozili u izgradnju tribina usmjerili na nogometni kadar sad vjerovatno Vitez ne bi bio prvi.fan82 je napisao/la:Netreba druže gledat odakle je ko,Velež je institucija po na tekmu dođe 100-200 ljudi u Travnik također a zašto?Bruka jarane.Sramota, čuj "PREMIJER LIGA" jbt kako zvuči ! A da ne spominjem 1. ligu fbih i kvalitet
Ja bih bio najsretniji da u Vitezu sutra krene izgradnja stadiona i da imaju do pocetka Premier lige stadion od nekih 5000. sjedecih mjesta, e onda cu im skidati kapu na svakom cosku i recu uspjeli su u svakom pogledu, a budu li oni igrati u Travniku, Zenici nema ni tu kluba. Znam da ce ovo neke nerealne navijace viteza povrijediti, ali to je tako.
+1NeRi_K je napisao/la: Nije posteno da neki klub ulaze u infrastrukturu, koliko toliko dovede svoj stadion u red, a drugi klub ulaze u igrace i udje u Premier ligu
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hahahahha nije pošteno
čuj to...Svaka čast Vitezu na ulaganju u ekipu a gradovima gdje nema interesa za sport i bilo kakvo ulaganje kao što je Cazin neka gledaju Viteza i neka se čude.I ova ekipa Viteza se sastavljala jos prije pola godine da bi doživjela procvat ove sezone.Bilo je tu malo rada,a što se tiče tribina i stolica tu nece trebati mnogo vremena ukoliko bude novca u šta nesumnjam.Kroz 10 dana sve se stolice mogu staviti a Vitezu želim puno sreće u Premijerligi iz razloga sto mi izgledaju "zreli" za PL.

Pa upravo to i jeste pošteno, igrači igraju, ne igra stadion.NeRi_K je napisao/la:Nije posteno da neki klub ulaze u infrastrukturu, koliko toliko dovede svoj stadion u red, a drugi klub ulaze u igrace i udje u Premier ligu i mora igrati tako reci na poljani.
Mi smo imali najbolji stadion (imamo i sada) u državi pa se opet borili za opstanak dugi niz godina. I to nije pošteno jel? Itekako je pošteno kad imaš igrače kao qrac.
Čelik Zenica 1945
Baš. Šta se i ovdje sve neće pročitati...Ljumani_Banovici je napisao/la:![]()
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
dajte sliku stadiona
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ja to nisam rekao za klubove koji imaju infrastrukturu koja zadovoljava uslove igranja u Premier ligi. Dok god vi budete tako razmisljali mi necemo ici naprijed.
Ne znam kako vi razmisljate, ali ja bih radje da moje Jedinstvo u ovoj ligi ostane jos 10. godina, ali da uredi infrastrukturu, stadion, pomocne terene i pruzi nasoj djeci sto bolje uslove.
Rudar Kakanj je napravio najbolji potez, napravio je tribinu i budite uvjereni da ce je zavrsiti, sta je po vama trebao dovesti pet stranaca uci u Premier ligu i onda svoje utakmice igrati u Sarajevu ili Zenici
Zato nam je liga jad i čemer, a vi se i dalje mozete smijati, u citavoj drzavi imamo samo jedan stadion gdje se mogu igrati evropske utakmice, ali nema veze svi cemo mi zajedno sjesti na tri betonska reda tribina i uzivati u igracima, ako nam zatreba kakva kamencina da pogodimo sudiju srecom ima otpalo od tribine.
Ne znam kako vi razmisljate, ali ja bih radje da moje Jedinstvo u ovoj ligi ostane jos 10. godina, ali da uredi infrastrukturu, stadion, pomocne terene i pruzi nasoj djeci sto bolje uslove.
Rudar Kakanj je napravio najbolji potez, napravio je tribinu i budite uvjereni da ce je zavrsiti, sta je po vama trebao dovesti pet stranaca uci u Premier ligu i onda svoje utakmice igrati u Sarajevu ili Zenici

Zato nam je liga jad i čemer, a vi se i dalje mozete smijati, u citavoj drzavi imamo samo jedan stadion gdje se mogu igrati evropske utakmice, ali nema veze svi cemo mi zajedno sjesti na tri betonska reda tribina i uzivati u igracima, ako nam zatreba kakva kamencina da pogodimo sudiju srecom ima otpalo od tribine.
Zadnja izmjena: NeRi_K, dana/u 25 maj 2013, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo se može dvosmisleno protumačiti kao mtelov slogan "budi u frendu"NeRi_K je napisao/la:i uzivati u igracima,

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Pa realno vi i niste u tako losoj situaciji, imate najbolji stadion u drzavi i borite se za igranje u Evropi. Ali ponovo pametno radite i ove godine ulazete u izgradnju tribine, za koju godinu vas stadion ce biti savrsen, iako je i sada u super stanju. E onda se novac moze uloziti u omladinsku skolu i par pojacanja sa strane. Mi samo hocemo rezultate na terenu, a niko ne gleda kakvi su nam ostali rezultati, tipa organizacija u klubu, kvalitet omladinske skole, infrastruktura itd.Nimla_RZ je napisao/la:Pa upravo to i jeste pošteno, igrači igraju, ne igra stadion.NeRi_K je napisao/la:Nije posteno da neki klub ulaze u infrastrukturu, koliko toliko dovede svoj stadion u red, a drugi klub ulaze u igrace i udje u Premier ligu i mora igrati tako reci na poljani.
Mi smo imali najbolji stadion (imamo i sada) u državi pa se opet borili za opstanak dugi niz godina. I to nije pošteno jel? Itekako je pošteno kad imaš igrače kao qrac.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hehe, ajd recemo u igrama igracaZoom088 je napisao/la:Ovo se može dvosmisleno protumačiti kao mtelov slogan "budi u frendu"NeRi_K je napisao/la:i uzivati u igracima,

Šalio sam se malo s ovim komentarom, a u većini se slažem s onim što si napisao 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.