Ermin Zec

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DRHAUSE
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la DRHAUSE » 14 okt 2011, 14:46

AllAbout je napisao/la:mislim da trebamo kvalitetniju opciju od ovog momka..
Pridružujem se apelima za skidanje Zeca iz reprezentacije.Jednostavno nema taj kvalitet.U klubu ne igra previše i kad igra rijetko zabija golove.Uostalom mislim da i u našoj premijer ligi ima napadača njegovih kvaliteta.Da ne govorim u inostranstvu. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 okt 2011, 14:57

DRHAUSE je napisao/la:
Pridružujem se apelima za skidanje Zeca iz reprezentacije.Jednostavno nema taj kvalitet.U klubu ne igra previše i kad igra rijetko zabija golove.Uostalom mislim da i u našoj premijer ligi ima napadača njegovih kvaliteta.Da ne govorim u inostranstvu. 8-)
Cuj nema kvalitet a u nasoj ligi ima takvih napadaca. A u inostranstvo, koji? svasta :roll:
@BH Patriot
jarane nemam ja nista protiv toga da se Ajdin pozove ali po onom sto sam ja vidio Zec je ispred njega. Ajdin ima brzinu a to ima i Zec. Kontrola lopte Zec bolji. Ajdina sam gledao par puta, svasta je masio. Sto se tice golova Zec koje je postigao prosle sezone bili su vecinom euro-golovi a ovi od Ajdina vecinom tap-ins..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 okt 2011, 15:02

Zec nije u formi, al' mi nemamo neke napadače (moramo biti realni). U svakom slučaju, on je (tek) treći izbor. A @DRHAUSE je nakon Zahirovića pronašao novog člana reprezentacije koji bi morao ( :lol: ) dobiti nogu. Ih, baš me zanima koji su to njegovi prijedlozi za njihove zamjene. :mrgreen: Mah, i ne zanima me da budem iskren. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 okt 2011, 15:07

Monolog je napisao/la:Zec nije u formi, al' mi nemamo neke napadače (moramo biti realni). U svakom slučaju, on je (tek) treći izbor. A @DRHAUSE je nakon Zahirovića pronašao novog člana reprezentacije koji bi morao ( :lol: ) dobiti nogu. Ih, baš me zanima koji su to njegovi prijedlozi za njihove zamjene. :mrgreen: Mah, i ne zanima me da budem iskren. :D
Ne bi li ti kao moderator trebao biti malo više neutralan.A kad več spominješ Zahirovića odo odmah na njegovu temu da kažem kakva je krampa. :arrow:

Dr. Gregory House

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 okt 2011, 15:12

:lol:

Hm, dakle kao moderator ne bih smio imati vlastito mišljenje? :mrgreen: U pravu si, moram priznati. :lol: Od ovog trenutka ću biti neutralan i ako neko kaže da Zahirović ne zaslužuje biti član reprezentacije (što je oprečno mom mišljenju), samo ću klimnuti glavom i čestitati mu/tebi. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 okt 2011, 21:29

I ovaj Zekonja grohno pravo.

Malo je zablistao nakon odlaska u Tursku, kasnije se izgubio i evo kako vidim i dalje se trazi.
Mozda bi bilo dobro pokusati sa nekim drugim igracem, dok se Ermin malo ne prisabere i ne udje u pravu formu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 21:59

DRHAUSE je napisao/la:
Koga bi ti stavio,Obada :lol: :lol: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 okt 2011, 22:24

harishp je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
Koga bi ti stavio,Obada :lol: :lol: :lol:
Naturalizovao bih Lazara Popovića ili vratio iz penzije Alena Avdića. 8-)

Dr. Gregory House

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 22:25

Znam da bi :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2011, 21:56

Mislim da je Zec i veceras pokazao da nije kalibar za reprezentacije......DEFINITIVNO!

Potraziti neku alternativu sirom Evrope ili mozda cak u mladoj reprezentaciji......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 08 nov 2011, 22:04

sekula je napisao/la:Mislim da je Zec i veceras pokazao da nije kalibar za reprezentacije......DEFINITIVNO!

Potraziti neku alternativu sirom Evrope ili mozda cak u mladoj reprezentaciji......
npr. Visca..
Volim te Bosno!!!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2011, 22:07

xavi26 je napisao/la:
sekula je napisao/la:Mislim da je Zec i veceras pokazao da nije kalibar za reprezentacije......DEFINITIVNO!

npr. Visca..
Ma kakav Visca.....on jos mora da se dokazuje, da ojaca i da izbaci neke bubice iz glave.....talenat definitivno jeste, ali je prerano za reprezentaciju.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 nov 2011, 22:12

Branio sam Zeca, ali lik igra na vrlo losem nivou za repku. Dao je onaj gol protiv Svedske, i to je to. Ne moze se sastavit sa loptom. Mozda jest brz, ali kakva mu korist kad ne zna to iskoristit. Pa nijednom da potrci iza ledja odbrane i da im pobjegne. I ne cudi me sto nije standardan u Turskoj. Mahmutovic i Dialiba definitivno moraju bit blizu spiska. Za Muslimovica nema potrebe nista govorit, lik je od maja bez kluba a jos igra za repku. Nevidjeno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 08 nov 2011, 23:33

Loš u Genceru, loš u reprezentaciji.... Još igra kao napadač :roll:

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 09 nov 2011, 01:07

Cartman je napisao/la:Branio sam Zeca, ali lik igra na vrlo losem nivou za repku. Dao je onaj gol protiv Svedske, i to je to. Ne moze se sastavit sa loptom. Mozda jest brz, ali kakva mu korist kad ne zna to iskoristit. Pa nijednom da potrci iza ledja odbrane i da im pobjegne. I ne cudi me sto nije standardan u Turskoj. Mahmutovic i Dialiba definitivno moraju bit blizu spiska. Za Muslimovica nema potrebe nista govorit, lik je od maja bez kluba a jos igra za repku. Nevidjeno.
Vjeruj mi da je za mene Muslimovic, bez obzira sto je vec pola godine izvan redovnog trenaznog procesa, opet opasniji, korisniji i potrebniji ovoj reprezentaciji od Zeca......

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 nov 2011, 08:40

Drag mi je Zeko, poznajem ga lično, ok je momak, sve je to udure ali očito da se nije mogao sastaviti sa formom do te mjere da napreduje.
Napredovao nije otkako je otišao iz HNL-a, samo je nazadovao, žao mi je ali to trenutno nije kalibar za nastupa na velikoj smotri fudbala.
Inače mu želim da popravi formu, da poboljša kretanje jer ovako će samo padati.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 nov 2011, 10:30

Ma zaboraviti Zeca dok nebude igrao u kakvom boljem klubu!!!
I to da igra vaznu ulogu u tom klubu!!!
Zec,Muslimovic,Ibricic,Mravac,Maletic,Avdukic,Stilic trebaju biti prekrizeni a na njihova mjesta zvati maldje igrace tipa ,Visca,Stevanovic,Zakaric,Zukanovic,Buric pa i Cocalic,Mahmutovic...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 nov 2011, 10:45

Za_raju je napisao/la:Ma zaboraviti Zeca dok nebude igrao u kakvom boljem klubu!!!
I to da igra vaznu ulogu u tom klubu!!!
Zec,Muslimovic,Ibricic,Mravac,Maletic,Avdukic,Stilic trebaju biti prekrizeni a na njihova mjesta zvati maldje igrace tipa ,Visca,Stevanovic,Zakaric,Zukanovic,Buric pa i Cocalic,Mahmutovic...
zakaric se jos nije dokazao na "evropskom" nivou, dok ostali nabrojani koliko toliko jesu, dodao bih jos ljevakovica, čajića(kad moze bešić, moze valjda i on, nema veze sto je mlad) i jos pogledati sudić-a iz malme-a i to je to za naredni spisak :)
Za zivot cijeli!

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 nov 2011, 10:50

ljudi ba to su sve losiji igraci i od zeca i od muslimovica i ibricica i stilica...

stilic ce ove godine naci jak klub...

kakav vista igra u nekom slabom turskom klubu, nije vidio vece utakmice, stevanovic u srpskoj ligi gdje imaju dva kluba, a ostalo rasulo, zakaric, zukanovic,buric, cocalic----sve su to igraci koji vidjeli nisu vece utakmice, a za stevanovica se samo slazem da ima neki veci potencijal

najbolje bi sad bilo zvati sudica, za njega se slazem, vranjesa zvati i to su dva igraca koja zasluzuju igati u odbrani...

za ostale pozicije mozda hadzica i seferovica...

od njih ce nesto i biti...a za te nez odakle ih uopste izvlacite :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 nov 2011, 10:58

Juve-TZ je napisao/la:ljudi ba to su sve losiji igraci i od zeca i od muslimovica i ibricica i stilica...

stilic ce ove godine naci jak klub...

kakav vista igra u nekom slabom turskom klubu, nije vidio vece utakmice, stevanovic u srpskoj ligi gdje imaju dva kluba, a ostalo rasulo, zakaric, zukanovic,buric, cocalic----sve su to igraci koji vidjeli nisu vece utakmice, a za stevanovica se samo slazem da ima neki veci potencijal

najbolje bi sad bilo zvati sudica, za njega se slazem, vranjesa zvati i to su dva igraca koja zasluzuju igati u odbrani...

za ostale pozicije mozda hadzica i seferovica...

od njih ce nesto i biti...a za te nez odakle ih uopste izvlacite :D
cocalic igra standardno u panioniosu i par puta je bio izabran u tim kola u jakoj grckoj ligi, dok ljevakovic, mahmutovic i cajic nastupaju u teplicama i sva trojica imaju zavidnu minutazu, ljevakovic je zadnji vezni, mahmutovic napadac i najbolji strijelac ekipe, a cajic je playmaker, hsv je bio zainteresovan za njegove usluge ja mislim, nisam siguran jel u pitanju bio hsv ili neko drugi, ali sam siguran da je neki svabski tim bio zainteresovan za njega, i da naravno vranjesa sam bio zaboravio napomenuti koji bi nam sad nakon ovih suspenzija dosao k'o kec na desetku :mrgreen:
hadzic se izjasnio da bi zelio igrati za bih, nadam se da mu se nece promjeniti misljenje, dok seferovic je igrao za svicarce mlade i na dodjeli onih nagrada je rekao(obecao) da ce igrati za bih, na njemu je da vidimo hoce li to obecanje ispuniti :)
Za zivot cijeli!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.