apsolutno sve stoji što si napisao. problem je što je milan klub koji se uglavnom prije financirao iz džepa silvia berlusconija. on nije dao feninga milanu ima već duugi niz godina pa klub faktički od profita koji ostvari dovodi igrače. milan je jedan od rijetkih klubova u europi (od ovih većih) koji posluje u plusu što je za svaku pohvalu. manchester je npr. 750m eura u dugovima. ta će potraživanja kad tad dođi na dnevni red i šta onda? ionako je platini rekao kako će kroz 4-5 godina uvesti odredbu kojom će se regulisati transferi igrača a da će klub moći kupiti igrača samo parama iz kluba a nikako sa parama koje je neko umjetno ubrizgao.drop je napisao/la:Da se razumijemo odmah,meni Milan nije mrzak klub - ipak je to veliki klub i imaju nešto ali nebitno sad to._forzamilan_ je napisao/la:za bekchama si u pravu. također treba milan da se riješi starih igrača, zaboravio si kaladzea. dosta će ovih igrača koji si ti naveo napustiti milan na ljeto. misliš li da jedan džeko i krasić ne bi podigli igru milana na jedan drugi nivo? da su pato, antonini ili huntelaar postigli 2. gol za milan drugačije bi ti i svi ostali pričali zar ne?drop je napisao/la:Buraz o kakvom vrhunskom timu pricas??
2-3 pojacanja i vrhunski tim ce Milan biti,jel![]()
![]()
dom penzionera koji nem daha niti može trcati kao ostali timovi...ovo je 21 vijek,granice fudbala se non-stop podižu,trcanje je osnovno danas a pogledajmo malo roster AC Milana i njihove godine.
Idemo redom:
Dida 36 godina,Nesta 33,Zambrotta 32,Jankulovski 32,Favalli 38,Oddo 33,Gattuso 32,Ambrosini 32,Beckham 34,Inzaghi 36,Seedorf 33.
To je buraz 11 penzionera kojih se treba što prije riješiti i krenuti u obnovu ekipe,ako treba i halaliti sezonu-dvije.
Ne može se na osnovu jedne utakmice govoriti da ekipa ima vrhunske potencijale (samo im ko eto fale 2-3 igraca ili Džeko ili neko treci) ma joook ba....treba njima cistka u klubu.
Dovode Bekana iu L.A. koji je gotov igrac ,ima vec 5 godina, da bi prodali koji dres više...nikakve koristi od njega nemaju na takmicenjima poput LP...one duge lopte može protiv Siene ili Parme,a i to je pitanje hoce li proci...pa nije ovo PS da se pritišče trokut,treba malo i potrcati...dobro je Marjan reko on je svoje najbolje dane dao u periodu 95-98 , ovo ostalo je marketing - **** šminkeraj - nema tu igraca.
Pa Milan je svoju nemoc pokazao protiv Intera,nije cak ni konkurentan ni Seriji A gdje se igra daleko sporiji fudbal (koji odgovara ovim starcima koji su nosioci igre) a da bude konkurentan u LP gdje se igra daleko brži fudbal.
Manchester ih je veceras rutinski pobjedio bez neke kvalitetne igre i to Manchester koji ne igra kako treba vec duži period,koji ima problema sa ozljedama i koji još uvijek hvata pravu formu.
Sve dok gazda na odriješi kesu i ne krene i remont ekipe nema napretka za Milan,bar što se LP tice.
ako mancho prođe ne dajem im mnogo šanse u ostatku lige prvaka sa ovom njihovom jednodimenzionalnom igrom. protiv napadačkog milana to prolazi jer ostavljaju dosta propuha dok će protiv chelsa ili neke druge ekipe to ići mnogo teže. ne do bog da im se roony povrijedi, bili bi bar 30% slabiji.
Normalno da ima tu odlicnih igraca koji su i sad u poznim godinama vrlo dobro,ali šta "sutra"...e o tome se ne vodi racun u Milanu vec godinama...vec nekoliko godina prolongiraju i odgađaju podmlađivanje ekipe...zadovoljavaju se 3 mjestom u Seriji A,maksimalno cetvrtinom finala LP i to je to.
To klub poput Milana ne zaslužuje,moje mišljenje...ja ne znam kakve su im finansije i koliki im je budžet i koliko zapravo mogu trgovati po tom pitanju ali NEMA NAPRETKA to je evidentno vec godinama.
Što je to tako ,to treba pitati Galijanija ili Berlusconija kojem je izgleda prece karati kurave po jahtama i puniti stranice novina svojim seksualnim skandalima nego se posvetiti svom timu.
Leonardo je u ovoj prici najmanji problem,cak mislim da covjek radi odlican posao s obrizom kakav tim i da izvlaci maximum iz njega.
Ima tu solidan kostur oko kojeg se može napraviti dobar tim,tu mislim na ove mlađe igrace (Silva,Antonini,Bonera,Flamini,Abate,Huntelar,Pato,Borriello)...ostaviti Ronaldinha i Pirla,eventualno Nestu zbog iskustva u zadnjoj liniji koji može odigrati još sezonu-dvije kvalitetno...ovo ostalo,zahvaliti im se lijepo...što prije to bolje.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Zasluzena pobjeda Uniteda, ali pohvale Milanu za dobru igru.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- _forzamilan_
- Kontakt:
+1Trasimaco je napisao/la:Zasluzena pobjeda Uniteda, ali pohvale Milanu za dobru igru.
evo i SAF je indirektno priznao da je united imao sreće. ali to je fudbal nema predaje, život ide dalje ostalo je još 90min da se igra.
Ferguson admits result was harsh
16.2 || webmaster
****: Football Italia
Sir Alex Ferguson admits Manchester United “did not deserve to be level at half-time” and won't assume they have already eliminated Milan.
The 3-2 victory at San Siro marked the end of a taboo that meant United had never won here or even scored a goal in their previous four visits.
“The way I saw the game was the goal Milan scored meant we took 20 minutes to get our composure back,” he said of Ronaldinho's early opener.
“It was a good start for them in front of their home fans in a packed stadium and it took a long time for us to get going again.”
When Paul Scholes did make it 1-1 going into the break, it was a very fortunate goal that went in off his trailing leg after missing the shot.
“I don't think we deserved to be level at half-time, but we were, and then we did much better in the second half.”
Wayne Rooney bagged a brace of headers, a rare type of goal for the England star.
“Rooney is improving all the time, his form this season is fantastic and he's one of the best players in the world right now.”
Milan would now have to win at least 2-0 at Old Trafford in order to re-open the tie.
Nonetheless, Ferguson will not hear talk of United already being in the quarter-finals of the Champions League.
“A game of football has always got risks. The important thing is for us to play at our level, we won't think we're through for a minute and we want to win at Old Trafford.”
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
@drop pa pratiš ti milan vidim ja
jer sve si rekao, ti svi što si ti nabrojao + gatuzo i ambrozini još 2 godine će i ostati u milanu, par mladih igrača je već kupljeno, neki su u primaveri neki na posudbama, i kao što forzamilan reče treba dovesti još 3-4 vrhunska igrača ne više, a to što svi forsirate kako vlasnici klubova trebaju samo trošiti i dovoditi je totalno pogrešno, al neću ponovo o tome jer već je bilo par puta riječi o tome(nemoguće je vječno trošiti više nego što se zaradi-i uefa će kad tad tome stati u kraj zato svi klubovi bi trebali početi o tome razmišljati, najlakše je sad dovesti bogataša x u klub y i u njega skršiti milijardu eura i napraviti dream team, ali s takvim razmišljanjem će onda klubovi a,b,c,d,e,f.... propasti a ne vjerujem da je to ikome u cilju, znači recept je poznat, nešto svojih igrača, dovesti nešto mladih talentovanih i kupiti par provjerenih svjetskih klasa-to je najbolje pokazala barsa u zadnjih par sezona

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
- Kontakt:
i kad dodju ovi internet pametnjakovici da uce berlusconija i prave milanove tifoze koga treba prodat a koga kupit ..bola,vi ste samo misevi u poredjenju na prave navijace,nego vi gledajte da vas glava od toga ne zaboli 

- alan_kardec
- Kontakt:
Pretpostavljam da si ti "pravi navijač".Red or Dead je napisao/la:i kad dodju ovi internet pametnjakovici da uce berlusconija i prave milanove tifoze koga treba prodat a koga kupit ..bola,vi ste samo misevi u poredjenju na prave navijace,nego vi gledajte da vas glava od toga ne zaboli

Onako usput, čini mi se da Silvija sve više zaboli ona stvar za klub, u zadnjih godinu-dvije nije doveo nijednu pravu zvijezdu, Abate i Antonini su bekovi koji ne mogu igrati ni u Atalanti, a ne u Milanu. Seedorf, Nesta, Dida, Gattuso, Pirlo... su ostarili. Gdje su mladi? Nigdje nikoga osim Pata i Slive. Premalo vala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- _forzamilan_
- Kontakt:
klub ulaže u mlade igrače ali baš mlade, momke od 15-20 godina. da si pratio ovo ljeto znao bi da su doveli barem 5 potencijalnih zvijezda i talenata od kojih se mnogo očekuje. ako misliš da će milan kupovati igračine ko nekada kada im se prohtije, promisli ponovo. ta su vremena odavno gotova, onda kada je nesta došao u milan 2002. to je zadnji veliki transfer milana. sve ovo ostalo ne može se ni uporediti sa nekadašnjom transfer politikom milana. s vremena na vrijeme berlusconiju se svidi neki igrač i on ga želi dovesti u milan pod svaku cijenu kao što je to slučaj sa ronaldinhom. milan ima dobru školu, trenutno su 1. u primaveri ako se ne varam i ne bojim se ja toliko za budućnost milana. samo se trebalo riješiti nekih igrača davno i ubrzati tu smjenu generacija pa makar 4 sezone ne osvojili ništa.alan_kardec je napisao/la:Pretpostavljam da si ti "pravi navijač".Red or Dead je napisao/la:i kad dodju ovi internet pametnjakovici da uce berlusconija i prave milanove tifoze koga treba prodat a koga kupit ..bola,vi ste samo misevi u poredjenju na prave navijace,nego vi gledajte da vas glava od toga ne zaboli![]()
Onako usput, čini mi se da Silvija sve više zaboli ona stvar za klub, u zadnjih godinu-dvije nije doveo nijednu pravu zvijezdu, Abate i Antonini su bekovi koji ne mogu igrati ni u Atalanti, a ne u Milanu. Seedorf, Nesta, Dida, Gattuso, Pirlo... su ostarili. Gdje su mladi? Nigdje nikoga osim Pata i Slive. Premalo vala.
usput abate nije bek nego krilo i silom prilika igra na desnom beku i to vrlo solidno. o kvaliteti ovoga momka dovoljno govori da su bogati šeici zainteresovani da ga dovedu u city a nakon svjetskog prvenstva igrat će i za italiju.
antonini je večeras pokazao da se odlično snalazi na lijevom beku i do one nesretne povrede radio je dar mar po lijevoj strani odbrane uniteda, nije kvaliteta ko maldini ali sasvim dobar igrač.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ali buraz Barca ima produkciju svojih igraca,svoju školu (u koju ulaže fine pare i kadrove) i zaista izbacuje redovno kvalitetne mlade igrace koji konkurišu za prvi tim - što je za današnji Milan misaona imenica...ali oni su realno procjenili da ni to nije dovoljno da bi bili konkuretni na evropskoj sceni - mislim na LP...zato i Barca non-stop trguje, i to kupuje gotove igrace za one pozicije gdje im trebaju, i placuju ih opasne pare...iako imaju vrhunsku sopstvenu školu,to definitivno nije dovoljno da bi bili dominantni u španiji a kamoli dalje,oni znaci moraju non stop kupovati igrace da bi bili konkurencija Čelziju,Realu,Manchesteru itd.tony-mortale je napisao/la:@drop pa pratiš ti milan vidim jajer sve si rekao, ti svi što si ti nabrojao + gatuzo i ambrozini još 2 godine će i ostati u milanu, par mladih igrača je već kupljeno, neki su u primaveri neki na posudbama, i kao što forzamilan reče treba dovesti još 3-4 vrhunska igrača ne više, a to što svi forsirate kako vlasnici klubova trebaju samo trošiti i dovoditi je totalno pogrešno, al neću ponovo o tome jer već je bilo par puta riječi o tome(nemoguće je vječno trošiti više nego što se zaradi-i uefa će kad tad tome stati u kraj zato svi klubovi bi trebali početi o tome razmišljati, najlakše je sad dovesti bogataša x u klub y i u njega skršiti milijardu eura i napraviti dream team, ali s takvim razmišljanjem će onda klubovi a,b,c,d,e,f.... propasti a ne vjerujem da je to ikome u cilju, znači recept je poznat, nešto svojih igrača, dovesti nešto mladih talentovanih i kupiti par provjerenih svjetskih klasa-to je najbolje pokazala barsa u zadnjih par sezona
Pricamo o Barci koja je vrhunski tim i vrlo mocan stroj.
E sad pogledaj Milan...niti ima svoju školu odakle bi pravili sopstvene igace,niti kupuje igrace (bar ne neke klasne),niti su konkuretni - cak ni Italiji,i tamo Inter dominira godinama (jer Moratti voli odriješiti kesu za razliku od Silvija,i to treba reci pošteno) a o evropi da ne pricamo...u evropi Milan nije konkurentan vec nekoliko godina.
E ako ne zabrinjava same navijace Milana,nece ni mene sigurno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- _forzamilan_
- Kontakt:
uz svo dužno poštovanje ali ti druže nemaš pojma! gore sam ti naveo da imaju jaku školu, možda ne jaku kao ajaxova ili barcelonina ali uz juventus i parmu najjaču u italiji. borriello, antonini, sammarco, brocchi, costacurta najboljeg stopera/libera svih vremena franca baresija, najboljeg lijevog beka ikad paola maldinija, albertini, paloschi. ima tu i mnogo mladin potencijalnih zvijezda kao de vito, strasser, hottor, zigoni itd itd i glupo je upoređivati barcinu školu sa milanovom jer španci nesumnjivo trenutno najviše ulažu u mlade igrače uz arsenal. što nisi uporedio interovu školu, manchesterovu, realovu ili chelseavu sa milanovom pa bi onda vidio da baš to i nije tako kako ti pričaš? komotno možeš i pata staviti pod milanovu školu jer je u milan došao sa 17 godina, messi je bio nešto mlađi kada je iz newell's old boys prešao u barcu. zatim milanello je najopremljeniji i najbolji sportski kompleks na svijetu i nema boljeg mjesta na svijetu za razvoj mladih talenata.drop je napisao/la:Ali buraz Barca ima produkciju svojih igraca,svoju školu (u koju ulaže fine pare i kadrove) i zaista izbacuje redovno kvalitetne mlade igrace koji konkurišu za prvi tim - što je za današnji Milan misaona imenica...ali oni su realno procjenili da ni to nije dovoljno da bi bili konkuretni na evropskoj sceni - mislim na LP...zato i Barca non-stop trguje, i to kupuje gotove igrace za one pozicije gdje im trebaju, i placuju ih opasne pare...iako imaju vrhunsku sopstvenu školu,to definitivno nije dovoljno da bi bili dominantni u španiji a kamoli dalje,oni znaci moraju non stop kupovati igrace da bi bili konkurencija Čelziju,Realu,Manchesteru itd.tony-mortale je napisao/la:@drop pa pratiš ti milan vidim jajer sve si rekao, ti svi što si ti nabrojao + gatuzo i ambrozini još 2 godine će i ostati u milanu, par mladih igrača je već kupljeno, neki su u primaveri neki na posudbama, i kao što forzamilan reče treba dovesti još 3-4 vrhunska igrača ne više, a to što svi forsirate kako vlasnici klubova trebaju samo trošiti i dovoditi je totalno pogrešno, al neću ponovo o tome jer već je bilo par puta riječi o tome(nemoguće je vječno trošiti više nego što se zaradi-i uefa će kad tad tome stati u kraj zato svi klubovi bi trebali početi o tome razmišljati, najlakše je sad dovesti bogataša x u klub y i u njega skršiti milijardu eura i napraviti dream team, ali s takvim razmišljanjem će onda klubovi a,b,c,d,e,f.... propasti a ne vjerujem da je to ikome u cilju, znači recept je poznat, nešto svojih igrača, dovesti nešto mladih talentovanih i kupiti par provjerenih svjetskih klasa-to je najbolje pokazala barsa u zadnjih par sezona
E sad pogledaj Milan...niti ima svoju školu odakle bi pravili sopstvene igace,niti kupuje igrace (bar ne neke klasne),niti su konkuretni - cak ni Italiji,i tamo Inter dominira godinama (jer Moratti voli odriješiti kesu za razliku od Silvija,i to treba reci pošteno) a o evropi da ne pricamo...u evropi Milan nije konkurentan vec nekoliko godina.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- alan_kardec
- Kontakt:
Diskutabilna neka transfer politika, barem meni. Ali ti si vjerovatno bolje upućen i znaš bolje o situaciji u klubu, pa ću ti vjerovati. Da mi je dočekati i taj dan da u prvom timu Milana zaigra 7-8 igrača mlađih od 25 godina. Svi ti mladi igrači su eto dovedeni (ja znam za onog mladog Ganca što se dobropokazao na zadnjem U17 sp), ali nigdje ni jednog u prvom timu. Cesc je prvotimac u Arsenalu bio sa 17-18 godina._forzamilan_ je napisao/la:klub ulaže u mlade igrače ali baš mlade, momke od 15-20 godina. da si pratio ovo ljeto znao bi da su doveli barem 5 potencijalnih zvijezda i talenata od kojih se mnogo očekuje. ako misliš da će milan kupovati igračine ko nekada kada im se prohtije, promisli ponovo. ta su vremena odavno gotova, onda kada je nesta došao u milan 2002. to je zadnji veliki transfer milana. sve ovo ostalo ne može se ni uporediti sa nekadašnjom transfer politikom milana. s vremena na vrijeme berlusconiju se svidi neki igrač i on ga želi dovesti u milan pod svaku cijenu kao što je to slučaj sa ronaldinhom. milan ima dobru školu, trenutno su 1. u primaveri ako se ne varam i ne bojim se ja toliko za budućnost milana. samo se trebalo riješiti nekih igrača davno i ubrzati tu smjenu generacija pa makar 4 sezone ne osvojili ništa.alan_kardec je napisao/la:Pretpostavljam da si ti "pravi navijač".Red or Dead je napisao/la:i kad dodju ovi internet pametnjakovici da uce berlusconija i prave milanove tifoze koga treba prodat a koga kupit ..bola,vi ste samo misevi u poredjenju na prave navijace,nego vi gledajte da vas glava od toga ne zaboli![]()
usput abate nije bek nego krilo i silom prilika igra na desnom beku i to vrlo solidno. o kvaliteti ovoga momka dovoljno govori da su bogati šeici zainteresovani da ga dovedu u city a nakon svjetskog prvenstva igrat će i za italiju.
antonini je večeras pokazao da se odlično snalazi na lijevom beku i do one nesretne povrede radio je dar mar po lijevoj strani odbrane uniteda, nije kvaliteta ko maldini ali sasvim dobar igrač.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- _forzamilan_
- Kontakt:
vjeruj i ja bi volio da milan pomladi tim ali politika kluba je takva kakva je i ona je ta koja je milanu donijela toliko uspjeha u zadnjih 20 i kusur godina a ne igrači mlađi od 25 godina. usput ganac je bio najbolji igrač na u-20 ne na u-17 i fabregas ti je barcelonin produkt i tamo će nazad ako ne naredno ljeto onda za par sezona. a ja ne bi svu tu arsenalovu dječurliju mijenjao za 1 milanov trofej lige prvaka, arsenal još dugo neće ništa osvojiti a kamoli ligu prvaka. to ti je čisti dokaz da mlada ekipa ne može protiv ozbiljnijih apsolutno ništa, arsenal jeste doduše 2008. dobio milana, ali su isto tako protiv sve i jedne jake ekipe u engleskoj prosipali bodove.alan_kardec je napisao/la:
Diskutabilna neka transfer politika, barem meni. Ali ti si vjerovatno bolje upućen i znaš bolje o situaciji u klubu, pa ću ti vjerovati. Da mi je dočekati i taj dan da u prvom timu Milana zaigra 7-8 igrača mlađih od 25 godina. Svi ti mladi igrači su eto dovedeni 8ja znam za onog mladog Ganca što se dobropokazao na zadnjem U17 sp), ali nigdje ni jednog u prvom timu. Cesc je prvotimac u Arsenalu bio sa 17-18 godina.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Pa dobro jarane,ali nabroj koje je to igraca izbacila Milanova škola u zadnjih 15 godina??_forzamilan_ je napisao/la:uz svo dužno poštovanje ali ti druže nemaš pojma! gore sam ti naveo da imaju jaku školu, možda ne jaku kao ajaxova ili barcelonina ali uz juventus i parmu najjaču u italiji. borriello, antonini, sammarco, brocchi, costacurta najboljeg stopera/libera svih vremena franca baresija, najboljeg lijevog beka ikad paola maldinija, albertini, paloschi. ima tu i mnogo mladin potencijalnih zvijezda kao de vito, strasser, hottor, zigoni itd itd i glupo je upoređivati barcinu školu sa milanovom jer španci nesumnjivo trenutno najviše ulažu u mlade igrače uz arsenal. što nisi uporedio interovu školu, manchesterovu, realovu ili chelseavu sa milanovom pa bi onda vidio da baš to i nije tako kako ti pričaš? komotno možeš i pata staviti pod milanovu školu jer je u milan došao sa 17 godina, messi je bio nešto mlađi kada je iz newell's old boys prešao u barcu. zatim milanello je najopremljeniji i najbolji sportski kompleks na svijetu i nema boljeg mjesta na svijetu za razvoj mladih talenata.drop je napisao/la:Ali buraz Barca ima produkciju svojih igraca,svoju školu (u koju ulaže fine pare i kadrove) i zaista izbacuje redovno kvalitetne mlade igrace koji konkurišu za prvi tim - što je za današnji Milan misaona imenica...ali oni su realno procjenili da ni to nije dovoljno da bi bili konkuretni na evropskoj sceni - mislim na LP...zato i Barca non-stop trguje, i to kupuje gotove igrace za one pozicije gdje im trebaju, i placuju ih opasne pare...iako imaju vrhunsku sopstvenu školu,to definitivno nije dovoljno da bi bili dominantni u španiji a kamoli dalje,oni znaci moraju non stop kupovati igrace da bi bili konkurencija Čelziju,Realu,Manchesteru itd.tony-mortale je napisao/la:@drop pa pratiš ti milan vidim jajer sve si rekao, ti svi što si ti nabrojao + gatuzo i ambrozini još 2 godine će i ostati u milanu, par mladih igrača je već kupljeno, neki su u primaveri neki na posudbama, i kao što forzamilan reče treba dovesti još 3-4 vrhunska igrača ne više, a to što svi forsirate kako vlasnici klubova trebaju samo trošiti i dovoditi je totalno pogrešno, al neću ponovo o tome jer već je bilo par puta riječi o tome(nemoguće je vječno trošiti više nego što se zaradi-i uefa će kad tad tome stati u kraj zato svi klubovi bi trebali početi o tome razmišljati, najlakše je sad dovesti bogataša x u klub y i u njega skršiti milijardu eura i napraviti dream team, ali s takvim razmišljanjem će onda klubovi a,b,c,d,e,f.... propasti a ne vjerujem da je to ikome u cilju, znači recept je poznat, nešto svojih igrača, dovesti nešto mladih talentovanih i kupiti par provjerenih svjetskih klasa-to je najbolje pokazala barsa u zadnjih par sezona
Ima li ijedan u današnjem timu??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- _forzamilan_
- Kontakt:
u današnjem timu iz milanove škole nalaze se borriello, abate, antonini, oddo, zigoni, di gennaro (posudba), paloschi (posudba), darmian (posudba), braća aubameyang (posudba) itd. ne mogu se sjetiti više kasno je.drop je napisao/la: Pa dobro jarane,ali nabroj koje je to igraca izbacila Milanova škola u zadnjih 15 godina??
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
objektivno je da je Milan imao sem 2 gola mnogo vise sanssi za postizanje drugih , Mancho osim golova nije imao gotovo nista , to ej u 1 ruku odlicna stvar sto pokazuje samo velicinu Manche 1 netreba im puno , Kaznjavaju tudje izlive ! Taj potez navedeni moze uradite pola igraca svijeta , ali kazem da ova 2 urade to previse tehnicki lijepo , Ronaldo je igrac na silu i nista vise , njegovi folovi se ne mogu preodedit sa Dinhovim ! Ronaldo dodoej do linije i uradi nesta vrati loptu , a Dinho uradi nesto i slomi 2 igraca !Neznam nisam siguran ali kada je pogrijesio Scoles i Dinho 1 na 1 sa Riom , Slomio ga je samo tako i da onaj nije postavio nogu ono bi bilo 2:0 za milan ! Sudija nije nista sudio a fino se vidio kontakt po lijevoj Dinhovoj nozi ! Ja vjerovatno jesam malo subjektivan jer volim Dinha ! ALi on je velicina i svaka ekipa bi mogla samo duplo jaca bit sa njim nego bez njega !Isnar je napisao/la:Bice da vise mrzis United... ja sam uporedio njih dvojicu, i dobro, nisu oni ista pozicija, ali ako bi me neko pitao kojeg cu u tim, onda je to bez sumnje Fletcher... osim toga, taj potez moze izvesti i Cristiano Ronaldo, ali ti on vjerovatno nije drag, pa ga nisi uzeo u obzir... ja nisam niti rekao da je on smijesan igrac, drukcije sam se izrazio, ali dobro, ja tebe necu vrijedjati, necu ni Barcu, barem si bio posten i rekao da mrzis United... a takvih je ionako vecina... velika vecina... ocito da je United preuzeo do Reala titulu najomrazenije ekipe...Andres je napisao/la:Mrzim oba tima , bit cu objektiva m postuje moba tima zbog velicine !
Milan je bio bolji jedno 80 minuta utakmice ! Mancho sto je osuto uslo je , onaj go Scholesa je smjesna go , jer ono prvo DIda debil moro uhvatit ,a drugo frajer nije suto nego jednostavno eto pogodila ga lopta u pogresnu nogu !
Milan je imao odlicne prilike ,posebno 1 poluvrijeme !
Ovo sad malo je za plakat al neko kaze da Ronaldinho smjesan igrac ! Stvarno stvarno ovo je ponizavajuce za tebe !
On je najveci carobnjak u nogometu !onog Ferdinanda mutavim pravio citavu utakmicu , onaj potez kad 2 igraca izbaci promjenom smjera je nesto sto moze samo on , Iniesta i Xavi !
On je osario ali je i dalje jedan jedini Dinho !
Fletcher je meni odlicar igrac , ali poredit njega sa Dinhom je ko poredit mrvu i hljeb !
Nezasluzena je po meni pobjeda Manche , al jebga vise srece ljudi imali , i na kraju imali Ružnog koji je dokazo sto je najbolji napadac svijeta
Stvarno ne znam kako si ovo zakljucio. Kako neko moze mrziti United vise od Reala, a da nije navijac Reala?Isnar je napisao/la:ocito da je United preuzeo do Reala titulu najomrazenije ekipe...

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ovo je pobjeda fergusona , manutd je igrao tipicnu talijansku tekmu pusti protivnika da igra i pobjedi ga iz kontre , mada se milan sinoc trudio i bio vecinu tekme bolji tim ni jednog trenutka manutd nije bio bez kontrole , dosli su sa ciljem i ostvarili ga ,
Sta je bilo sa Jankulovskim, zasto on nije igrao??? Da je Antonini igrao desno a Jankulovski lijevo vjerovatno bi bilo bolje. Ako milan bude igrao sa Bonerom i Favalijem na bokovima lose ce proci u Mancesteru. Nadam se da ce se neko do uzvrata oporaviti (Zambrota, Odo, Antonini).
potpisujem! Upravo to, i naravno iskustvo Fergusona u odnosu na Leonarda!materazzi je napisao/la:ovo je pobjeda fergusona , manutd je igrao tipicnu talijansku tekmu pusti protivnika da igra i pobjedi ga iz kontre , mada se milan sinoc trudio i bio vecinu tekme bolji tim ni jednog trenutka manutd nije bio bez kontrole , dosli su sa ciljem i ostvarili ga ,
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Pa eto, ocito da moze... cim je Real blago receno prop'o, sad je United na tapetu, od ljubomornih mozes cuti samo najgore... industrijski fudbal... mislim da ovdje neko ima licnih problema sa Unitedom...Trasimaco je napisao/la:Stvarno ne znam kako si ovo zakljucio. Kako neko moze mrziti United vise od Reala, a da nije navijac Reala?Isnar je napisao/la:ocito da je United preuzeo do Reala titulu najomrazenije ekipe...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
inace mnogo bitni igraci i igraci koji imaju vrhunsku karijeru_forzamilan_ je napisao/la:u današnjem timu iz milanove škole nalaze se borriello, abate, antonini, oddo, zigoni, di gennaro (posudba), paloschi (posudba), darmian (posudba), braća aubameyang (posudba) itd. ne mogu se sjetiti više kasno je.drop je napisao/la: Pa dobro jarane,ali nabroj koje je to igraca izbacila Milanova škola u zadnjih 15 godina??

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.