FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: FIFA 14
Bil mogao par slika ovih jačih timova BiH da vidim rostere?
znate li u čemu je problem, svako malo mi se igrica ruši prilikom karijere, možda svakih pola sata-sat. što je najgore, ne mogu igrati utakmicu, teren bude kompletno crn sa zelenim linijama terena. pokušam pomijerati igrače ili pucati ali ne mogu.
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 28 nov 2013, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
Možel neko pomoci ? Udjem u igru, sve ok radi, ali kad izabrem timove i krenem ono play game, samo izbaci iz igre. Prvo mi je izbacilo onaj Firewall i ja sam kliknuo allow acces, i ušlo je jednom u utakmicu. Sad kad hocu igrati, nikako ne može.
Belmin6 je napisao/la:Možel neko pomoci ? Udjem u igru, sve ok radi, ali kad izabrem timove i krenem ono play game, samo izbaci iz igre. Prvo mi je izbacilo onaj Firewall i ja sam kliknuo allow acces, i ušlo je jednom u utakmicu. Sad kad hocu igrati, nikako ne može.
Mogla mi je igra,instalirao sam Moddingway mod 1.0.1. i sad poslije one Messijeve slike na početku me izbaci iz igre. Pomažite molim vaas 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
tu ti pomoci nemaalacious je napisao/la:Mogla mi je igra,instalirao sam Moddingway mod 1.0.1. i sad poslije one Messijeve slike na početku me izbaci iz igre. Pomažite molim vaas

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
nista izbrisi fifu, pa je ponovo instaliraj bez tog moda. Ja nikako da rijesim svoj problem..alacious je napisao/la:Mogla mi je igra,instalirao sam Moddingway mod 1.0.1. i sad poslije one Messijeve slike na početku me izbaci iz igre. Pomažite molim vaas

Zna li netko rješenje famoznog problema :S
po mojoj nekoj logici ako ti je krekovana igra, nemoj joj dovoljavat spavanje na net
ja mislim da je tako, probaj cancel 

www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager
BiH site, posvecen igrici Football Manager
pomagajte ljudi.AeGon099 je napisao/la:znate li u čemu je problem, svako malo mi se igrica ruši prilikom karijere, možda svakih pola sata-sat. što je najgore, ne mogu igrati utakmicu, teren bude kompletno crn sa zelenim linijama terena. pokušam pomijerati igrače ili pucati ali ne mogu.

Odlazi Safete.
Isključi Firewall ili dodaj FIFA-u na list programa koje dopušta Firewall.
Control Panel/System and Security/WindowsFirewall
Control Panel/System and Security/WindowsFirewall
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
može neko link u pp za fifu,plsss?
Moguce je, smece, igraj Seginbagrcavi je napisao/la:Jel moguće da još nema FIFA MANAGER 14 na torrentu?

Max Allegri
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ko igra karijeru nek kupi Bakkalia iz PSV-a i Marquinhosa iz PSGa. Obojica ce kasnije nakucati po 88-90.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa u game settings<controller settings...DesimaL je napisao/la:Kako da napravim kontrole
A za desni analog imas youtube<right analog fix(trazi klip gdje se caprka u registryu , to je meni radilo).
To kad igraš sa nekim jačim klubovima pa možeš da se izvališ par milionaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko igra karijeru nek kupi Bakkalia iz PSV-a i Marquinhosa iz PSGa. Obojica ce kasnije nakucati po 88-90.

Evo lista najtalentovanijih igrača čiji OVRL drastično poraste tokom par sezona. Većinu možete dovesti za cifru manju od jednog miliona, neki su možda malo skuplji.
http://www.futwiz.com/en/career-mode/pl ... wth&s=desc" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
pitaj ukucane svoje jel im dobarOtelo je napisao/la:jel ti dobar (zgodan)?forumas01 je napisao/la:moze li u pp link za fifu da je dobar
http://prntscr.com/24jbip" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.