ESPN NBA: Zach Randolph on Blake Griffin: "Banged up? My ankle is as big as a balloon. It's the playoffs."

Zach is ready.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ESPN NBA: Zach Randolph on Blake Griffin: "Banged up? My ankle is as big as a balloon. It's the playoffs."
"What the fu" Cini mi se da je to rekaoGreivis je napisao/la:ESPN NBA: Zach Randolph on Blake Griffin: "Banged up? My ankle is as big as a balloon. It's the playoffs."
Zach is ready.
I izbacio svoju ekipu totalno iz ritma cijelo poluvrijeme...Usput,evo ti dokaz onog sto sam ti pisao veceras...U igri su vam dva visoka igraca,njihova zona i primate 2 trojke...JHam je napisao/la:Htjeo je da podigne publiku na noge, nista vise..
igrali smo s 2 centra, ne sa Fariedom...**** sudije mater svoju u 1 minutu su mu dali 3 licne i onda nam nista ne sviraju....NEZALAGANJE je napisao/la:I izbacio svoju ekipu totalno iz ritma cijelo poluvrijeme...Usput,evo ti dokaz onog sto sam ti pisao veceras...U igri su vam dva visoka igraca,njihova zona i primate 2 trojke...JHam je napisao/la:Htjeo je da podigne publiku na noge, nista vise..
Ma nije bitno,pa to se zove visoka postava...Inace,svaki je faul bio sto su svirali,samo je onaj na Barnesu upitan i mislim da on nije bio...JHam je napisao/la:igrali smo s 2 centra, ne sa Fariedom...**** sudije mater svoju u 1 minutu su mu dali 3 licne i onda nam nista ne sviraju....NEZALAGANJE je napisao/la:I izbacio svoju ekipu totalno iz ritma cijelo poluvrijeme...Usput,evo ti dokaz onog sto sam ti pisao veceras...U igri su vam dva visoka igraca,njihova zona i primate 2 trojke...JHam je napisao/la:Htjeo je da podigne publiku na noge, nista vise..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.