Njegov karakter nije upitan. Brine me znanje, sa Slobodom je imao jednu sjajnu polusezonu, drugu nakon destak kola dobio otkaz. Opet naša liga nije mjerodavna, mada je moj favorit bio Barba(a za njega otvorenih vrata u savezu nema), a poslije njega možda Jović...Principatus je napisao/la:XtH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Nije istina,ali s takvim tvojim pristupom samo i one malobrojne koji su ostali siliš da im kako kažeš susjedi budu na prvom mjestu,zapitaj se da možda takav stil koji mnogi koriste i tjera igrače od vas muslimana.Ja sam bio oduvijek samo za BIH.
A ovo za Glavasa:
Nemam neki detaljni uvid u njegov rad i kvalitet, ali meni je licno uvjek djelovao kao korektan i dobar tip.
Sjecam se jos utakmice u Belgiji gdje je Vlatko bio tu u emisiji prije i poslije utakmice, i na stvari koje je izjavio, uopste koliko je bio radostan zbog naseg uspjeha. Mislim ipak da ce biti jako motivisan u svom radu za U21, ako uopste dobije tu poziciju i mi ne budemo suspendovani.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Zovu Glavasa a ovi iz RSFS gotovo javno potvrdili da ce glasati za suspenziju u slobodnom prevodu.
Hebo lud,zbunjenog.
P.S Ako Glavas nema znanja kao dugogodisnji pomocnik i u repci.A bio je i u klupcicima Fildzan lige.
Kako onda Barba tu moze biti favorit.Pricamo o znanju kao trener.
Hebo lud,zbunjenog.
P.S Ako Glavas nema znanja kao dugogodisnji pomocnik i u repci.A bio je i u klupcicima Fildzan lige.
Kako onda Barba tu moze biti favorit.Pricamo o znanju kao trener.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kod nas samo kruze isti ljudi...
ma dobro 'ajde nisam mislio u tom kontekstu ali vjeruj da nije toliko prinicipijelan koliko sam ga smatrao nažalost to se osjetilo za njegovo vrijeme provedeno u Tuzli, ali opet kažem nisam mislio da osporim to što je učinio za repku i samu državu ali danas je malo onih koji su zadržali dostojanstvo i obraz ma šta bili u prošlostiCartman je napisao/la:Cuj ista je to bagra. Ko si ti da nazivas Glavasa bagrom? Jedan od rijetkih ne-bosnjaka koji je od pocetka igrao za BiH. Uvijek je bio korektan, i mislim da ce uradit puno bolji posao od Tulica.brazzo je napisao/la:ako se to desi ništa se u biti neće promijeniti, ista je to bagraPrincipatus je napisao/la:Izgleda da Tulicu nece biti produzen ugovor, uz to Vlatko Glavas bi mogao biti novi trener U21.agonija

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ako stvari ostanu onakve kakve su danas u selekciji U-21 onda se ne bi imali cemu nadati da sami sebi napravimo grupu. Ukoliko se stvari posloze onda ova grupa i nije neki bauk posebno ako bi se islo na drugo mjesto pa da se preko baraza izbori prolaz.
Prvo nam treba selektor. Po meni to mora biti neko ko ima autoritet kod mladje "raje". neko ko je njima bio idol dok su bili djeca kad su pocinjali igrat fudbal. Po meni je Barbarez u kombinaciji sa Bolom, ili Konjicem idealno rjesenje. Prvo svima su bili idoli. Drugo Barba je vani, i sigurno bi privolio masu nase djece koja igra vani (pogotovu zna ove iz Njemacke) da igraju za reprezentaciju. Ubijedjen sam da bi za njega momci ginuli na terenu i "stranci" a i igraci iz domace lige.
Drugi preduslov uspjeha je djelimicno vec objasnjen gore. Treba okupit sve igrace i talente koje imamo unutra a posebno vani. To do sad ni jedan selektor U-21 nije napravio (pod izgovorom da se u mladoj trebaju forsirat domace snage a ustvari zbog talova sa menadzerima). Kod Barbe recimo ne bi bilo nikakvih talova 100%. Igrali bi najbolji ili on ne bi vodio ekipu.
Ako bi to uspjeli imali bi fakat beton ekipu... Besic, Bicakcic, Sudic, Hajrovic stariji, Subasic, Handzic, itd itd itd a dodas im Pjanica u najbitnijim utakmicama ili u barazu (kao sto je recimo Rakitic igrao za Hrvatsku)
Prvo nam treba selektor. Po meni to mora biti neko ko ima autoritet kod mladje "raje". neko ko je njima bio idol dok su bili djeca kad su pocinjali igrat fudbal. Po meni je Barbarez u kombinaciji sa Bolom, ili Konjicem idealno rjesenje. Prvo svima su bili idoli. Drugo Barba je vani, i sigurno bi privolio masu nase djece koja igra vani (pogotovu zna ove iz Njemacke) da igraju za reprezentaciju. Ubijedjen sam da bi za njega momci ginuli na terenu i "stranci" a i igraci iz domace lige.
Drugi preduslov uspjeha je djelimicno vec objasnjen gore. Treba okupit sve igrace i talente koje imamo unutra a posebno vani. To do sad ni jedan selektor U-21 nije napravio (pod izgovorom da se u mladoj trebaju forsirat domace snage a ustvari zbog talova sa menadzerima). Kod Barbe recimo ne bi bilo nikakvih talova 100%. Igrali bi najbolji ili on ne bi vodio ekipu.
Ako bi to uspjeli imali bi fakat beton ekipu... Besic, Bicakcic, Sudic, Hajrovic stariji, Subasic, Handzic, itd itd itd a dodas im Pjanica u najbitnijim utakmicama ili u barazu (kao sto je recimo Rakitic igrao za Hrvatsku)
badboy je napisao/la:Ako stvari ostanu onakve kakve su danas u selekciji U-21 onda se ne bi imali cemu nadati da sami sebi napravimo grupu. Ukoliko se stvari posloze onda ova grupa i nije neki bauk posebno ako bi se islo na drugo mjesto pa da se preko baraza izbori prolaz.

It was turned around so that right looked wrong
Bogami veoma losa grupa da se proba doci do baraza.Nemci ce nakon neuspeha i neplasmana na ovogodisnje EP,morati svim silama da zapnu,da se nebi ponovo obrukali.
Belorusi su me ove godine iznenadili plasmanom na zavrsnu smotru,no skoro pola igraca ako ne i vise im izlazi iz U21 tako da se mora krenuti u ozbiljnije menjanje tima i tu treba da se trazi sansa.
Grci imaju sjajnu generaciju U21 po imenima,i po talentima,ali Grci su uvek imali problema da na ovome prelazu izgrade ekipu za najvece domete,bojim se da tako ne bude i ovaj put,no Kostas,Kyriakos,Savvas,Panagiotis mogu da donesu EP.
Sto se tice Cypra njih sam gledao kada su bili u grupi sa Srbijom,i apsolutno nisu nista pokazali u dve tekme,a BIH u najjacem sastavu ne bi smela imati problema,bas kao i protiv San Marina.
Sve zavisi ko ce biti selektor(nisam video da je novi izabran),ali mislim da je realna situacija u ovoj grupi neka borba za trece mesto sa Belorusima.
Belorusi su me ove godine iznenadili plasmanom na zavrsnu smotru,no skoro pola igraca ako ne i vise im izlazi iz U21 tako da se mora krenuti u ozbiljnije menjanje tima i tu treba da se trazi sansa.
Grci imaju sjajnu generaciju U21 po imenima,i po talentima,ali Grci su uvek imali problema da na ovome prelazu izgrade ekipu za najvece domete,bojim se da tako ne bude i ovaj put,no Kostas,Kyriakos,Savvas,Panagiotis mogu da donesu EP.
Sto se tice Cypra njih sam gledao kada su bili u grupi sa Srbijom,i apsolutno nisu nista pokazali u dve tekme,a BIH u najjacem sastavu ne bi smela imati problema,bas kao i protiv San Marina.
Sve zavisi ko ce biti selektor(nisam video da je novi izabran),ali mislim da je realna situacija u ovoj grupi neka borba za trece mesto sa Belorusima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hajrovic s......sudic.......bicakcic......kvesic(bevab)
haurdic........besic......cajic........hajrovic i
.............???????.....????????
stavio sam samo igrace iz inostranstva jer na ove domace, fakat , se ne moze racunati iako, nazalost, tesko da cemo vidjeti nesto ovako.
stavio sam samo igrace iz inostranstva jer na ove domace, fakat , se ne moze racunati iako, nazalost, tesko da cemo vidjeti nesto ovako.
Sent from my Commodore 64
- legenda reala
- Kontakt:
ja mislim da će većina od ovih igrati Bešić,Bičakčić,Čajić,Haurdić,Sudić,I.Hajrović,Bevab ,za mlađeg Hajrovića nisam siguran mislim da neće igrati ,a ovog Kvesića ne znamnihco je napisao/la:hajrovic s......sudic.......bicakcic......kvesic(bevab)
A ima i ovaj Krpić ,a kakav je ovaj Jasmin Šćuk može li on igrati kakav je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Visca , Seferovic , Bilbija , Galesic , Bunoza ,Subasic ovdje nedostaju . Mozda jos Vranjes i jos par nekih igraca. Iako neznam da li mogu svi igratinihco je napisao/la:hajrovic s......sudic.......bicakcic......kvesic(bevab)
Ja mislim da ce Bilbija da bude glavni napadac,a takodje mislim da ce Visca da se ugura u prvu,a da onda Haurdic igra nekog second strikera.
@bavarian Bunoza 22 godine,Galesic puni 22 ne moze igrati,Subasic takodje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Ma dobro , kazem da neznam da li svi mogu igrati . Uglavnom to je to ... Iako mislim da Sejad Hajrovic nece igrati jos za nas . Seferovic također nevjerujem ali ima jos par igraca koji mogu igrati a bili bi odlicna pojacanja za repkuDevil je napisao/la:Ja mislim da ce Bilbija da bude glavni napadac,a takodje mislim da ce Visca da se ugura u prvu,a da onda Haurdic igra nekog second strikera.

nemam pojma, radi se o igracima koji, cini mi se, nisu debitovali za seniore ili bar ne ozbiljno, kao i seferovic idrugi. tesko da ce igraci iz juniorskih piogona dobiti sansu.legenda reala je napisao/la:ja mislim da će većina od ovih igrati Bešić,Bičakčić,Čajić,Haurdić,Sudić,I.Hajrović,Bevab ,za mlađeg Hajrovića nisam siguran mislim da neće igrati ,a ovog Kvesića ne znamnihco je napisao/la:hajrovic s......sudic.......bicakcic......kvesic(bevab)
A ima i ovaj Krpić ,a kakav je ovaj Jasmin Šćuk može li on igrati kakav je
bilbija i i stevanovic su redovno igrali u vojvodini. mozda oni mogu pomoci u napadu.
onteresantno, napad nam jew problem i pored velikog potencijala. jos nisu realizovali
Izbacite Sudica jer je vec igrao za U21 Svedsku ali nisam siguran moze li igrati u drugom ciklucu jer u istom ne bi mogao sigurnonihco je napisao/la:hajrovic s......sudic.......bicakcic......kvesic(bevab)
u napadu bi mogao Djuric iz Italije,Bibija i Stevanovic(Vojvodina),
od domacih Visca,K Handzic,Mujic,Durak...
ovde dolazi u obzir 1990 godiste i mladje
Zadnja izmjena: santos, dana/u 03 feb 2011, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
ja mislim da bi s hajrovic mogao igrati u u21. standardan je u arsenalovim rezervam i deru sve po redu. to nesto znaci s obzirom da mu je 17.
-
- Kontakt:
Ima tu jos par imena iz U19 koje bi mogli prikljuciti u U21 kao Popara i Zakaric . Popara za klupe ako bude Hajrovica , ako ne , mozda cak i u prvu postavu.
odigrao je , cini mi se , 1-2 tekme ali prijateljske. ne bi trebalo biti problem. i ovaj djuric izgleda tone.......santos je napisao/la: Izbacite Sudica jer je vec igrao za U21 Svedsku ali nisam siguran moze li igrati u drugom ciklucu jer u istom ne bi mogao sigurno
u nase nikako nemam povjerenja, mozda, sto kazes, visca ali ostali, nisam siguran. u21 je ozbiljan nivo iogre. interesantno bi bilo vidjeti koliko uopste ima u21 igraca, u Pl da su standardni , jer ako ovdje nisu standardni.......
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 03 feb 2011, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Hajrovic je juce bio kapiten ars. rezervi,gladao sam drugo pol.,poceo na beku a zavrsio kao stoper
Sudic je igrao prosle godine i kvalifikacijsku protiv Kazahstana(5:1) a prijateljsku protiv Danskenihco je napisao/la:odigrao je , cini mi se , 1-2 tekme ali prijateljske. ne bi trebalo biti problem. i ovaj djuric izgleda tone.......santos je napisao/la: Izbacite Sudica jer je vec igrao za U21 Svedsku ali nisam siguran moze li igrati u drugom ciklucu jer u istom ne bi mogao sigurno
u nase nikako nemam povjerenja, mozda, sto kazes, visca ali ostali, nisam siguran. u21 je ozbiljan nivo iogre. interesantno bi bilo vidjeti koliko uopste ima u21, u Pl da su standardni , jer ako ovdje nisu standardni.......