SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Koliko daleko idemo na SP?

Ispadamo u grupnoj fazi
29
16%
Ispadamo u osmini finala
34
19%
Ispadamo u četvrtfinalu
53
29%
Samo nebo je granica
64
36%

Ukupno glasova: 180

Consigliere
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Consigliere » 25 okt 2013, 12:45

Bice na standovima kod nas za 15 maraka, izgleda isti, kvaliteta malo manja :mrgreen: Yebes FIFU!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 25 okt 2013, 12:55

zizu1991 je napisao/la:Ako budem kupvao, biće to dres, a za majicu običnu da dajem toliko, ne pada mi na pamet.
Upravo tako! Ovi su smješni s ovolikom cijenom :D

Evo odma dva načina kako doći do iste majice za male novce...

prvi način - kupiš običnu pamučnu ljetnu majicu u boji (plavu ili žutu) za nekih 5KM ma ima i jeftinije po pijaci :mrgreen: , i samo odneseš da ti postave isti ovaj logo i isti natpis tj. iste fontove, ili čak imaš opciju da biraš šta će ti postaviti na majicu (skineš s neta šta želiš vezano za repku i SP2014, bilo da se radi o logo-u, natpisu ili šta već ne)

drugi način - i sigurno onaj koji će mnogi koristiti/izabrati je - kupi na proljeće na pijaci kakvu hoćeš jer će pijačari udarati majicama sa motivima BH i SP2014 :lol: ionako se radi o običnim pamučnim majicama kao što ovi sa FIFA.com prodaju tako da pijaca ili oni neće biti apsolutno nikakve razlike osim one naravno najvažnije po nas, cijene!

Na kraju bi dodao da za ove novce koje oni traže 30$ + razne taxe, za te novce ja mogu kupiti orginal Adidas (ili Nike) majicu bez ikakvih motiva, u BH bojama (žutu ili plavu) i to sa kragnom, gotivnu, deblju majicu, te isto odnijeti da mi preko nje isprintaju šta god želim! Ha ja brate mili, samo treba upaliti malo mozak :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 okt 2013, 13:03

OFF topic je al eto izgleda da smo definitivno nosioci u kvalifikacijama za euro 2016 ... Super vijest

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 25 okt 2013, 13:04

Ajmo otvarajte temu za Kvalifikacije za Europsko 2016, bicemo u prvom šeširu kod izvlacenja grupa :D

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 25 okt 2013, 14:09

daj ba ljudi sta vam je, dzabe se svadjate oko postave.....ovako ce nasa ekipa izgledati u brazilu, zivi bili pa vidjeli:

-----------------LEPI----------------
MUJCA----BICO----KAPETAN----SEO THE BOY
-------------SEJO THE BOY---------------
DJETE, ZA CIJI PASOS SMO SE BORILI-------STAMBUK ZEC-------NEMA SVADBE BEZ SENADA
---------DIJAMANT-----------VEDATOR---------

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 25 okt 2013, 14:11

Alucard je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ako budem kupvao, biće to dres, a za majicu običnu da dajem toliko, ne pada mi na pamet.
Upravo tako! Ovi su smješni s ovolikom cijenom :D

Evo odma dva načina kako doći do iste majice za male novce...

prvi način - kupiš običnu pamučnu ljetnu majicu u boji (plavu ili žutu) za nekih 5KM ma ima i jeftinije po pijaci :mrgreen: , i samo odneseš da ti postave isti ovaj logo i isti natpis tj. iste fontove, ili čak imaš opciju da biraš šta će ti postaviti na majicu (skineš s neta šta želiš vezano za repku i SP2014, bilo da se radi o logo-u, natpisu ili šta već ne)

drugi način - i sigurno onaj koji će mnogi koristiti/izabrati je - kupi na proljeće na pijaci kakvu hoćeš jer će pijačari udarati majicama sa motivima BH i SP2014 :lol: ionako se radi o običnim pamučnim majicama kao što ovi sa FIFA.com prodaju tako da pijaca ili oni neće biti apsolutno nikakve razlike osim one naravno najvažnije po nas, cijene!

Na kraju bi dodao da za ove novce koje oni traže 30$ + razne taxe, za te novce ja mogu kupiti orginal Adidas (ili Nike) majicu bez ikakvih motiva, u BH bojama (žutu ili plavu) i to sa kragnom, gotivnu, deblju majicu, te isto odnijeti da mi preko nje isprintaju šta god želim! Ha ja brate mili, samo treba upaliti malo mozak :D

ma platicu je i 100KM ako treba, jednom je bosna u brazilu, ha ja, nek i FIFA malo zaradi!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 okt 2013, 14:16

Glavni prioritet mi je uzeti originalni dres nase reprezentacije cim izadje (koji vec bude, Adidas, Nike itd..) ;) .

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 okt 2013, 14:16

Kakav epski doppelpack postova.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 25 okt 2013, 14:58

DukeOfWellington je napisao/la:Kakav epski doppelpack postova.

sto?

Maniacs87
Kontakt:

Post Postao/la Maniacs87 » 25 okt 2013, 20:03

Mitar je napisao/la:Slazem se, Seo na lijevi bok a Sejo u vezni red gdje mu je realno i mjesto. Moramo ipak jos jednog veznjaka pronaci jer ono sto pruzaju Medunjanin i Miske nije bad uvjerljivo. Treba nam neko ko ce uz Seju, raditi za malog princa. Treba nam neki novi Zlatan Bajramovic (bez povreda naravno).

Uz pronalazenje veznog igraca, mislim da ce akcent takodjer biti na pronalasku rezervnog napadaca. Treba nam neko za buducnost, Vedi ce u Brazilu biti 30...
A šta je sa Erminom Zecom kakva je njegova forma sad,on se jedno vrijeme vrtio oko reprezentacije?
Željo tebi pjevam ja!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 okt 2013, 20:07

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:daj ba ljudi sta vam je, dzabe se svadjate oko postave.....ovako ce nasa ekipa izgledati u brazilu, zivi bili pa vidjeli:

-----------------LEPI----------------
MUJCA----BICO----KAPETAN----SEO THE BOY
-------------SEJO THE BOY---------------
DJETE, ZA CIJI PASOS SMO SE BORILI-------STAMBUK ZEC-------NEMA SVADBE BEZ SENADA
---------DIJAMANT-----------VEDATOR---------
valjda Rembrandt umjesto Sejo the Boy :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 okt 2013, 20:19

Maniacs87 je napisao/la:A šta je sa Erminom Zecom kakva je njegova forma sad,on se jedno vrijeme vrtio oko reprezentacije?
Standardan je u Genclerbirligiju, kao i prosle sezone. Slabi su, mislim da iz prve lige ispadaju k'o fišek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 okt 2013, 20:27

Consigliere je napisao/la:Bice na standovima kod nas za 15 maraka, izgleda isti, kvaliteta malo manja :mrgreen: Yebes FIFU!
Ma ja, obicna majica, a "flocking" se moze uraditi svugdje.

A dres se naravno mora uzeti, trebao bi biti dobar (nadam se Nike).

Maniacs87
Kontakt:

Post Postao/la Maniacs87 » 25 okt 2013, 20:30

Virtu4l je napisao/la:
Maniacs87 je napisao/la:A šta je sa Erminom Zecom kakva je njegova forma sad,on se jedno vrijeme vrtio oko reprezentacije?
Standardan je u Genclerbirligiju, kao i prosle sezone. Slabi su, mislim da iz prve lige ispadaju k'o fišek.
Onda treba neko iz mlade reprezentacije da eksplodira,mislim da druge nema :(
Željo tebi pjevam ja!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 26 okt 2013, 00:00

slika
kažu da je ovo balun kojim će se igrat u Brazilu
zove se brazuka
a pići ko bazuka
Semper Fidelis

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 okt 2013, 00:38

Cudna lopta nema konaca - vezova, bas puna kugla.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 okt 2013, 03:27

Stilic nije toliko daleko od spiska kao sto neki misle. Ako dobra igra u Turskoj, dovoljno je dobar za spisak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 okt 2013, 04:58

Cartman je napisao/la:Stilic nije toliko daleko od spiska kao sto neki misle. Ako dobra igra u Turskoj, dovoljno je dobar za spisak.
Nemoj mi vise guzicara molim te , po meni je totalno bespotreban nece donjeti nista novo... Jedino da ibricica ne pozovu onda ok neka on bude ionako je bolji od ovog idiota.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 okt 2013, 05:01

grgr je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Stilic nije toliko daleko od spiska kao sto neki misle. Ako dobra igra u Turskoj, dovoljno je dobar za spisak.
Nemoj mi vise guzicara molim te , po meni je totalno bespotreban nece donjeti nista novo... Jedino da ibricica ne pozovu onda ok neka on bude ionako je bolji od ovog idiota.
Ima mjesta za obojicu. Trenutno imamo 3 desna krila, a obicno i ne igramo sa desnim krilom. Kvrzic, pa i Stevanovic u ovakvom stanju ne donose nista vise od Stilica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 okt 2013, 12:33

Cartman je napisao/la:
grgr je napisao/la:
Ima mjesta za obojicu. Trenutno imamo 3 desna krila, a obicno i ne igramo sa desnim krilom. Kvrzic, pa i Stevanovic u ovakvom stanju ne donose nista vise od Stilica.
4 ima i visca XD

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 16 gostiju.