dobre ti informacije, imaš li još kakvu pouzdanu?Cautinho je napisao/la:U Hrvatskoj po mojim informacijama još nišu izašle sličice.

btw, sličice su u Hrvatskoj krenule istovremeno kao i kod nas
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
dobre ti informacije, imaš li još kakvu pouzdanu?Cautinho je napisao/la:U Hrvatskoj po mojim informacijama još nišu izašle sličice.
Ne bih rekao,uostalom,sam se uvjerijestamaji je napisao/la:dobre ti informacije, imaš li još kakvu pouzdanu?Cautinho je napisao/la:U Hrvatskoj po mojim informacijama još nišu izašle sličice.![]()
btw, sličice su u Hrvatskoj krenule istovremeno kao i kod nas
Slab, sa njima, a isto i sa Holandezimadarker10 je napisao/la:Kakvi ste s Brazilcima i Spancima.Imam preko 100 svih ostalih,a nisam dobio jos nijednog od njih.Cudo jedno.
To nije najgore, to je najbolje, najgore je kad misliš da nije to taj, a kad otvoriš album vidiš da je duplikat, evo sad sam se iznervir'o dok ovo pišem.brzitesanj je napisao/la:Najgore što su svi isti kad otvoris paketic miliš da je duplikat tek kad otvoriš album uvidiš da je to drugi igrac.
2,50KM.krmak je napisao/la:Kolko album dode?
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
Imam ja BoatengaGracanicaAA je napisao/la:Izgleda da cu prije skupit NJemacku nego BiH
Neuer danas idemo dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.