I ja mislim da je ovo gotova priča...Znači da Miske već pakuje ''kufere'' put Ruhra, ali u GelsenkirchenOmerbavarac je napisao/la:http://www.lancenet.com.br/noticias/10- ... -wolfsburg
Navodno bi se transfer vec danas trebao objaviti.![]()
VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: VFL Wolfsburg
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hoce li mozda dobiti debut protiv Hannover?Hare_BvB je napisao/la:I ja mislim da je ovo gotova priča...Znači da Miske već pakuje ''kufere'' put Ruhra, ali u GelsenkirchenOmerbavarac je napisao/la:http://www.lancenet.com.br/noticias/10- ... -wolfsburg
Navodno bi se transfer vec danas trebao objaviti.![]()
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Diego stigao u Wolfssburg na lijecnicki pregled,danas potpisuje na 4 godine! Mislim da ce on biti veliko pojacanja njemcima,ipak je Diego prije 2 godine ,uz Riberija i Dzeku bio najbolji igrac Bundeslige..
- Los*Blancos
- Kontakt:
Eh sad neka Miske ode u S04 i vidjece koliko su izgubilik_c je napisao/la:Diego stigao u Wolfssburg na lijecnicki pregled,danas potpisuje na 4 godine! Mislim da ce on biti veliko pojacanja njemcima,ipak je Diego prije 2 godine ,uz Riberija i Dzeku bio najbolji igrac Bundeslige..
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- majestic24
- Kontakt:
Wolfsburg je napravio strasan posao. Ovo da Diego odigra jednu dobru utakmicu od 3 su gluposti. Pa covjek je bio najbolji u Bundesligi dok je igrao. Talijanski nogomet mu jednostavno nije odgovarrao. Sad cete vidjeti kako Dzeko zabija golove. Meni je Diego 10 x bolji od Misketa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ma ti nisi pri sebi,miske je BR.1. VEZNI u njemackoj a to je pokazao vec u prvom kolu za 45 minuta kada je viceprvake evrope vodo po terenu ko telad!majestic24 je napisao/la:Wolfsburg je napravio strasan posao. Ovo da Diego odigra jednu dobru utakmicu od 3 su gluposti. Pa covjek je bio najbolji u Bundesligi dok je igrao. Talijanski nogomet mu jednostavno nije odgovarrao. Sad cete vidjeti kako Dzeko zabija golove. Meni je Diego 10 x bolji od Misketa
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
travnicanin
- Kontakt:
složio bi se sa tobom, i ako je Miske naš, Diego je bolji i mlađi, uz to doveli su odličnog Kjera, Mandžukića, Fridricha, sad imaju kvalitetan tim, možda da dovedu još koje kvalitetno krilo, imaju dobrog golmana, Josue je solidan zadnji veznimajestic24 je napisao/la:Wolfsburg je napravio strasan posao. Ovo da Diego odigra jednu dobru utakmicu od 3 su gluposti. Pa covjek je bio najbolji u Bundesligi dok je igrao. Talijanski nogomet mu jednostavno nije odgovarrao. Sad cete vidjeti kako Dzeko zabija golove. Meni je Diego 10 x bolji od Misketa
Miske bolji od Diega
= rijeci bosanca 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Diego jest bolji ali Miske se bolje uklapa u ekipi tako da odmah otpada to DIEGO BOLJI,u svakom slucaju je greska ako puste Misketa//
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
ovo je istina.. Diegu najbolje pasu i jedino pasu igraci koji imaju veliku brzinu.. a Dzeko nije tako brz kao oni sto odgovaraju Diegu..van gall je napisao/la:Diego jest bolji ali Miske se bolje uklapa u ekipi tako da odmah otpada to DIEGO BOLJI,u svakom slucaju je greska ako puste Misketa//
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAH
Diego je u napadu imao Rosenberga, Pizzara, Almeydu. Jesu li oni dovoljno brzi za DIEGA? Majko moja, šta se sve neće pročitati na forumu.
Diego je u napadu imao Rosenberga, Pizzara, Almeydu. Jesu li oni dovoljno brzi za DIEGA? Majko moja, šta se sve neće pročitati na forumu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Italia je napisao/la:ovo je istina.. Diegu najbolje pasu i jedino pasu igraci koji imaju veliku brzinu.. a Dzeko nije tako brz kao oni sto odgovaraju Diegu..van gall je napisao/la:Diego jest bolji ali Miske se bolje uklapa u ekipi tako da odmah otpada to DIEGO BOLJI,u svakom slucaju je greska ako puste Misketa//
Ko je to u Werderu imao veliku brzinu?? Pizzaro,Rosenberg,Klose????
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
ako valjas ,valjas gdje god da igras ....diego u juveu nista...diego je sebican igrac ... sve asistencije su mu ccentarsutevi i malo dize lopte...polako vidjet cete kolko ce dzeko zivaca sa njim izgubiti 
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Realno Diego je veliko pojacanje za Wolfsburg..volio bi da ostane i Miske,mislim da bi njih dvojica mogli zajedno igrati u veznom redu..mada Miske 99% odlazi... Steta sto je Fridrih povrijedjen,kad se vrati bice veliko pojacanje vukovima....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Realno, Miske i Diego ne mogu zajedno igrati ali ko zna. To tek ostaje da se vidi, nećemo nagađati. 
Nije brz,e svastaItalia je napisao/la:ovo je istina.. Diegu najbolje pasu i jedino pasu igraci koji imaju veliku brzinu.. a Dzeko nije tako brz kao oni sto odgovaraju Diegu..van gall je napisao/la:Diego jest bolji ali Miske se bolje uklapa u ekipi tako da odmah otpada to DIEGO BOLJI,u svakom slucaju je greska ako puste Misketa//
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako bih volio da Misimovic i Dzeko napuste Wolfsburg , a da wolf preseli u 2. ligu uh 
Prvi trening sa Vukovima.

Schalke je doveo Deaca, žele i van der Vaarta, tako da će teško doći do Misketovog prelaska u Gelsenkirchen.
Više puta je ponovio da mu se ne ide iz Njemačke, pogotovo ne u Tursku odakle stižu najbolje ponude (Galata).
Ko zna, možda ovaj Stevan planira sa obojicom.

Schalke je doveo Deaca, žele i van der Vaarta, tako da će teško doći do Misketovog prelaska u Gelsenkirchen.
Više puta je ponovio da mu se ne ide iz Njemačke, pogotovo ne u Tursku odakle stižu najbolje ponude (Galata).
Ko zna, možda ovaj Stevan planira sa obojicom.
Vom Jäger zum Gejagten
- NoName
- Kontakt:
Bit će ovdje belaja. Džeko i Diego nisu baš pri živcima, samo je pitanje kome će od njih dvojice brže da popuste. Pogotovo ako Diego bude razlog da Miske ne bude u prvom timu a ne bude kvalitetno hranio Edina loptama, neko bi mogao otići u 3PM
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma, ja vjerujem da će to sve biti u redu.
Wolfsburg bi danas trebao ostvariti prve bodove u Bundesligi. Nadam se novim golovima Džeke i, naravno, dobrim igrama naših.
Sigurno će McClaren uvrstiti Diega od prve, a Misketa sumnjam da će biti u sastavu. Bit će, uostalom, interesantno pratiti današnji duel sa Mainzom.
Wolfsburg bi danas trebao ostvariti prve bodove u Bundesligi. Nadam se novim golovima Džeke i, naravno, dobrim igrama naših.
Sigurno će McClaren uvrstiti Diega od prve, a Misketa sumnjam da će biti u sastavu. Bit će, uostalom, interesantno pratiti današnji duel sa Mainzom.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.