Mislim da stranka nije nikom na pameti osim tebi i boli me neka stvar ko je kriv i ko je koliko uzeo i ko je koja stranka, samo hocu da gledamo Bosnu i dalje.
Nabijem i stranke i Dine i Nihade i Bukve i sve ostale na...
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Bosna proizvela Musu? jeste ali Bosna xxl iz Bihaca i Kos iz Sarajevafico je napisao/la:Je li argument da je Bosna proizvela Musu?
Je li argument da je Bosna proizvela Seada Sehovica?
Je li argument za njegovu sposobnost da je pare trosio na polovnjake iz Srbije umjesto da je ulagao u Omladinski pogon?
Je li argument sto je u ovako siromasnoj drzavi imao 3.500 maraka platu?
Je li argument sto Bosna u sezoni kojoj je pocela padati nije dobila marke od marketinskog prostora jer su te pare isle u Dinin novcanik?
Sve je ovo on naveo u intervjuu, nisu to moje izmisljotine. Isto kao sto je on unistavao Bosnu, tako je njegov imenjak Selimovic unistavao FK Sarajevo, tako su njegove kolege iz SDA unistile Celik... Moja zelja je da sportskim klubovima i savezima vladaju strucnjaci i sportisti a ne pijuni stranaka. Ne samo pomenute stranke vec i svih drugih. A sto se tice pomoci Bosne, mogu oni nju spasiti ali ako ne budu imali viziju za duzi vremenski period onda bolje nek je ne spasavaju. Ja zelim Bosnu koja ce godinama, decenijama biti stabilan klub a ne da bude hit 3-4 godine pa opet raspad.
Pa znam. Dino je rekao da je Bosna xxl bila prijateljski klub sa KK Bosnom i da je on, kao direktor omogucio Musi da se bavi kosarkom.Chstal je napisao/la:Bosna proizvela Musu? jeste ali Bosna xxl iz Bihaca i Kos iz Sarajevafico je napisao/la:Je li argument da je Bosna proizvela Musu?
Je li argument za njegovu sposobnost da je pare trosio na polovnjake iz Srbije umjesto da je ulagao u Omladinski pogon?
Je li argument sto Bosna u sezoni kojoj je pocela padati nije dobila marke od marketinskog prostora jer su te pare isle u Dinin novcanik?
Sve je ovo on naveo u intervjuu, nisu to moje izmisljotine. Isto kao sto je on unistavao Bosnu, tako je njegov imenjak Selimovic unistavao FK Sarajevo, tako su njegove kolege iz SDA unistile Celik... Moja zelja je da sportskim klubovima i savezima vladaju strucnjaci i sportisti a ne pijuni stranaka. Ne samo pomenute stranke vec i svih drugih. A sto se tice pomoci Bosne, mogu oni nju spasiti ali ako ne budu imali viziju za duzi vremenski period onda bolje nek je ne spasavaju. Ja zelim Bosnu koja ce godinama, decenijama biti stabilan klub a ne da bude hit 3-4 godine pa opet raspad.
Klubove trebaju voditi privrednici, sportisti su obicno pijuni stranaka, imamo mali milion primjera u BiH gdje klupske legende rade protiv kluba.fico je napisao/la:Je li argument da je Bosna proizvela Musu?
Izvini, gdje si to vidio?KK_Bosna je napisao/la:fiba je dala bossni produzenje roke na jos dvije sedmice da se nadje spoazum sa vucurovicem...
a sto se tice teme o dini i sda, mnogi izgleda zaboravljaju da nije bilo sda bosna ne bi ni prismrdila jadranskoj ligi, niti bi imala para za povratak markovica itd.
imam svoje izvoreMortemHz je napisao/la:Izvini, gdje si to vidio?KK_Bosna je napisao/la:fiba je dala bossni produzenje roke na jos dvije sedmice da se nadje spoazum sa vucurovicem...
a sto se tice teme o dini i sda, mnogi izgleda zaboravljaju da nije bilo sda bosna ne bi ni prismrdila jadranskoj ligi, niti bi imala para za povratak markovica itd.
da nije bilo SDA imali bi državu, a ne zajednicu vojvodstva, županije i begovataKK_Bosna je napisao/la:fiba je dala bossni produzenje roke na jos dvije sedmice da se nadje spoazum sa vucurovicem...
Ja koliko znam, da nije SDA Bosna bi imala potpisan ugovor s MTel-om na milion vise nego sto je to nudio BHT, koji je gle cuda, SDA pa Bosna odbi MTelKK_Bosna je napisao/la:imam svoje izvoreMortemHz je napisao/la:Izvini, gdje si to vidio?KK_Bosna je napisao/la:fiba je dala bossni produzenje roke na jos dvije sedmice da se nadje spoazum sa vucurovicem...
a sto se tice teme o dini i sda, mnogi izgleda zaboravljaju da nije bilo sda bosna ne bi ni prismrdila jadranskoj ligi, niti bi imala para za povratak markovica itd.bice sutra u svim medijima, dok procitaju ovdje prvo
Izaslo boga miKK_Bosna je napisao/la:imam svoje izvoreMortemHz je napisao/la:Izvini, gdje si to vidio?KK_Bosna je napisao/la:fiba je dala bossni produzenje roke na jos dvije sedmice da se nadje spoazum sa vucurovicem...
a sto se tice teme o dini i sda, mnogi izgleda zaboravljaju da nije bilo sda bosna ne bi ni prismrdila jadranskoj ligi, niti bi imala para za povratak markovica itd.bice sutra u svim medijima, dok procitaju ovdje prvo
Da, pazi argumenta, SDA omogucio igranje Jadranske lige.nerminh74 je napisao/la:da nije bilo SDA imali bi državu, a ne zajednicu vojvodstva, županije i begovataKK_Bosna je napisao/la:fiba je dala bossni produzenje roke na jos dvije sedmice da se nadje spoazum sa vucurovicem...
Da nije bilo SDP-a danas bi imali KK Bosnunerminh74 je napisao/la:da nije bilo SDA imali bi državu, a ne zajednicu vojvodstva, županije i begovataKK_Bosna je napisao/la:fiba je dala bossni produzenje roke na jos dvije sedmice da se nadje spoazum sa vucurovicem...
E kada bi ovo pojasnioIlProfessore je napisao/la:Da nije bilo SDP-a danas bi imali KK Bosnunerminh74 je napisao/la:da nije bilo SDA imali bi državu, a ne zajednicu vojvodstva, županije i begovataKK_Bosna je napisao/la:fiba je dala bossni produzenje roke na jos dvije sedmice da se nadje spoazum sa vucurovicem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.