Zaista smatram da sam postavio logicna i prakticna pitanja.fedeltafrotta je napisao/la:posjeti plavi salon pa pitaj ljude iz uprave, ovdje niko nije kompetentan... ustvari vi pitari ste svi pravnici ekonomi i biznismeni pa nam vi dajte odgovore
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pa fino ti kaze da niko od nas nije kompetentan a da ste vi svi ekonomisti i biznismeni tako da ne znam sto pitate uopste kad vi sve znate
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- ficobahtic
- Kontakt:
Evander je napisao/la:A zna li se kolika je vrijednost 51 posto i 49 posto te dvije firme?
Hoce neko da kupi 10 posto jedne i 15 posto druge firme, koliko to kosta pojedinacno?
Isto tako, ako neko ulozi u igraca, kao sto vi kazete, nakon odredjenog vremena dodje ponuda za njega, investitor zeli da se proda, klub ne zeli. Sta onda biva?
Evander je napisao/la: Zaista smatram da sam postavio logicna i prakticna pitanja.
Haj' obrisi nos i idi da se igras...

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Nije taj dio prezentovan bice nekad u budcnosti trebalo bi im 2 dana da traje skupstina da su isli sveobuhvatno.Evander je napisao/la:Zaista smatram da sam postavio logicna i prakticna pitanja.fedeltafrotta je napisao/la:posjeti plavi salon pa pitaj ljude iz uprave, ovdje niko nije kompetentan... ustvari vi pitari ste svi pravnici ekonomi i biznismeni pa nam vi dajte odgovore
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ako je dobit na godisnjem nivou 1000000 zelji ide 51% investitoru 49%
Klasicno.ficobahtic je napisao/la:Evander je napisao/la:A zna li se kolika je vrijednost 51 posto i 49 posto te dvije firme?
Hoce neko da kupi 10 posto jedne i 15 posto druge firme, koliko to kosta pojedinacno?
Isto tako, ako neko ulozi u igraca, kao sto vi kazete, nakon odredjenog vremena dodje ponuda za njega, investitor zeli da se proda, klub ne zeli. Sta onda biva?Evander je napisao/la: Zaista smatram da sam postavio logicna i prakticna pitanja.
Haj' obrisi nos i idi da se igras...
Kad vas dotjeras do zida, ili verbalno vrujedjate ili pokusavate sa djecijim upadicama.
Ok, skreni sa teme, nije problem.
Ovo je cist dokaz da vi kao nesto slavite, nazivate najboljim mogucim sto je iko ikad uradio, a nemate pojma ni sta je to.
Nemate odgovore na najednostavnija pitanja.
Dobro znate sta god da odgovorite da cete se ukopati.
Ako u toj situaciji bude zadnja da klub odluci, zar ce neko ulagati svoje pare a da se ne pita za njih?
A ako odluci investitor, ko tu onda ima vecinski paket dionica?
Toliko rupa da ce i najveci laik vidjeti koliko je ovo suplja prica.
Ali haj, vrijeme ce pokazati, mozda sam u krivi. Samo razmisljam glasno.
Trebo si to isto pitanje postaviti i dini selimovicu ,tan ima vecinu u skupstii i pravo upravljanja a sta je sa dobiti ako je nekad bude jel cijela ide njemu ili ne ide nikako jer ima samo pravo upravljanja ne i vlasnistva ili?Evander je napisao/la:A zna li se kolika je vrijednost 51 posto i 49 posto te dvije firme?
Isto tako, ako neko ulozi u igraca, kao sto vi kazete, nakon odredjenog vremena dodje ponuda za njega, investitor zeli da se proda, klub ne zeli. Sta onda biva?
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Bitno je samo da ne ovisimo o jednom covjeku kao vi, kojem ako se jednom digne qurac i dopizdi mu sve
i ode i vi budete kao bosna danas.
i ode i vi budete kao bosna danas.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Firme su zeljine a ostali mogu investirati u iste i djeliti profit
Opet ti u nedostatku i ne znanju da odgovoris, pravis se pametan..terabajt je napisao/la:Trebo si to isto pitanje postaviti i dini selimovicu ,tan ima vecinu u skupstii i pravo upravljanja a sta je sa dobiti ako je nekad bude jel cijela ide njemu ili ne ide nikako jer ima samo pravo upravljanja ne i vlasnistva ili?Evander je napisao/la:A zna li se kolika je vrijednost 51 posto i 49 posto te dvije firme?
A pametan si samo ovim svojim, a usustini si bas suprotno..
Ako te covjek vec pita, odgovori mu... A ne praviti od sebe sejtana..
Ahh, shvatio sam ja da ti i nisi bas bistar da znas odgovoriti na pitanje..
I mene zanima ovo isto?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
ja ne znam da je iko od nas to tako prenio nego samo mediji, nismo mi poput nekihBitiSrcemVezan je napisao/la: Pa pita momak ovdje zato što vi proglašavate nekakve historijske dane za vas i dane u kojima ,,pitari pucaju od muke" a u stvari ni vi sami ne znate o čemu je tu u principu riječ.

ps. svetinje nisu na prodaju

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pa vec je covjek gore odgovorio da niko od nas nije kompetentan da odgovori na to pitanje to je tek sinoc prestavljeno i usvojeno i u narednom periodu ce da se to vidi sta i kako
.
A eto vidim da si ti pametan pa de mi odgovori kako je kod vas to uredeno ?

Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 05 mar 2015, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sta znaci dijeliti profit?zeljo1974 je napisao/la:Firme su zeljine a ostali mogu investirati u iste i djeliti profit
Ko to kontrolise?
Evo lupam sad. Zeljo od januara do decembra zaradi dva milona maraka. Odluci u decembru potrositi na ekipu, pripreme sta ti ja znam 1 500 000. I dobit mu na kraju godine 500 000. Da li ce se morati konsultovati sa investitorom?
Sta ako se investitor ne slozi sa tim planiranim troskom?
Ko tu sta odlucuje?
Zar nije u intreau investitora da podijele 1 500 000 a potrose 500 000 , a ne obratno.
I opet ponavljam pitanje, dosla ponuda za igraca, investitor zeli da se proda, klub ne. Sta biva tad?
Ili fakat mislite da cete naci budale koje ce dati novac tek onako?

Ako nadjete takve, svaka cast, kapa do poda za vasu upravu!
Posteno?
U pravu si nidje veze suplja s dna kace nego de nam obijasni kako je to u sarajevu rijeseno.Jel Tan dadne iz svog dzepa 1 500 000 ne pripreme i gdje ide zarade recimo gdje je zarada od evrope iz prosle godine kako se dijeli ?Evander je napisao/la:Sta znaci dijeliti profit?zeljo1974 je napisao/la:Firme su zeljine a ostali mogu investirati u iste i djeliti profit
Ko to kontrolise?
Evo lupam sad. Zeljo od januara do decembra zaradi dva milona maraka. Odluci u decembru potrositi na ekipu, pripreme sta ti ja znam 1 500 000. I dobit mu na kraju godine 500 000. Da li ce se morati konsultovati sa investitorom?
Ko tu sta odlucuje?
Zar nije u intreau investitora da podijele 1 500 000 a potrose 500 000 , a ne obratno.
I opet ponavljam pitanje, dosla ponuda za igraca, investitor zeli da se proda, klub ne. Sta biva tad?
Posteno?
Unaprijed hvala na odgovorima !
Kako je kod nas uredjeno, mislim da trenutna situacija u klubu jako dobro daje odg na tvoje pitanje..terabajt je napisao/la:Pa vec je covjek gore odgovorio da niko od nas nije kompetentan da odgovori na to pitanje to je tek sinoc prestavljeno i usvojeno i u narednom periodu ce da se to vidi sta i kako![]()
![]()
.
Nije samo fazon usvojiti statut, to jedan korak od 100 kojih slijedi..
Onda ako ne znate, nemojte nas "strasiti" najavama..

Kopiracu dio tvog posta sa prethodne stranice a to je odgovor na ovaj tvoj post gore :Zip je napisao/la:Kako je kod nas uredjeno, mislim da trenutna situacija u klubu jako dobro daje odg na tvoje pitanje..terabajt je napisao/la:Pa vec je covjek gore odgovorio da niko od nas nije kompetentan da odgovori na to pitanje to je tek sinoc prestavljeno i usvojeno i u narednom periodu ce da se to vidi sta i kako![]()
![]()
.
Onda ako ne znate, nemojte nas "strasiti" najavama..hahah
Ako te covjek vec pita, odgovori mu... A ne praviti od sebe sejtana..
Ahh, shvatio sam ja da ti i nisi bas bistar da znas odgovoriti na pitanje..

Tan ce sigurno poceti naplacivati od Sarajeva jednog dana. Niko nije lud. Vjerovatno ce se nasi navijaci buniti, ali covjek je ulozio svoje pare sa rizikom i naravno da ocekuje zaradu.pile87 je napisao/la:U pravu si nidje veze suplja s dna kace nego de nam obijasni kako je to u sarajevu rijeseno.Jel Tan dadne iz svog dzepa 1 500 000 ne pripreme i gdje ide zarade recimo gdje je zarada od evrope iz prosle godine kako se dijeli ?Evander je napisao/la:Sta znaci dijeliti profit?zeljo1974 je napisao/la:Firme su zeljine a ostali mogu investirati u iste i djeliti profit
Ko to kontrolise?
Ko tu sta odlucuje?
Posteno?
Unaprijed hvala na odgovorima !
Ali tu se sve zna, sve je jasno. Bar meni.
Mozda za pet godina izvuce dvadeset miliona i neka ce ako dodje do toga.
Fudbal je biznis. On u nas nije ulozio zato sto nas voli vec sto ocekuje profit u buducnost.
Naivan je svako ko misli da ce neko dati pare tek onako.
Da su ti ljudi davali, ne bi bili u poziciji da budu investitori

Normalno da ce se investitor pitati za takve stvari ako rezultati ne budu kako su zamisljeni prije investicije isti ce sigurno insistirati na promjeni strucnog staba , zato se spominje u svakoj drug "transparentno" cilj je svima isti profit
De nam bolan reci vidis da mi nista ne znamo kako je to kod vas uredjeno da znamo sta je ispravno!Zip je napisao/la:Kako je kod nas uredjeno, mislim da trenutna situacija u klubu jako dobro daje odg na tvoje pitanje..terabajt je napisao/la:Pa vec je covjek gore odgovorio da niko od nas nije kompetentan da odgovori na to pitanje to je tek sinoc prestavljeno i usvojeno i u narednom periodu ce da se to vidi sta i kako![]()
![]()
.
Onda ako ne znate, nemojte nas "strasiti" najavama..hahah
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Šta ba nije, eto pogledaj malo temu vašu i postove koji su bili na njoj sinoć pa ćeš vidjeti postova, do zla da vam je već Abramović preuzeo tih 49% i da prekosutra krećete sa izgradnjom Istoka na Grbavici.fedeltafrotta je napisao/la:ja ne znam da je iko od nas to tako prenio nego samo mediji, nismo mi poput nekihBitiSrcemVezan je napisao/la: Pa pita momak ovdje zato što vi proglašavate nekakve historijske dane za vas i dane u kojima ,,pitari pucaju od muke" a u stvari ni vi sami ne znate o čemu je tu u principu riječ.![]()
ps. svetinje nisu na prodaju
A ono kad skontaš, tek je urađen prvi korak, koji istini za volju zna biti nekad i najteži ali isto tako on je ipak samo jedan u nizu veoma teških koraka do konačnog dolaska na zelenu granu.
1946
Trenutno korisnika/ca: Hordas1990, nedimmmm1337, PeppermintSA, tutankamon1905 i 33 gosta.