FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la staragarda » 23 jun 2015, 00:42

znaci,za sad...
Skahic....velez
Ordagic...Zvijezda
Kostic...Borac
Stjepanovic...Rudar-Velenje
jos nam po mom misljenju hvale bek i krilo i ovo je ekipa za top 5
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2015, 04:55

staragarda je napisao/la:znaci,za sad...
Skahic....velez
Ordagic...Zvijezda
Kostic...Borac

bek , krilo i jos jedan napadac :)..Krpica nema ne mozemo ostat sa 2 napadaca pa brate protiv Sarajeva nismo imali ni jednog napadaca na klupi zbog kartona i povreda ..trebal nam se to opet desit :)

ovako Stanic(Lazar Marijanovic),Bilbija(Mesanovic), Zeljkovic to je to i ja bi bio zadovoljan
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 jun 2015, 12:38

SaltCityAttack je napisao/la:
staragarda je napisao/la:znaci,za sad...
Skahic....velez
Ordagic...Zvijezda
Kostic...Borac

bek , krilo i jos jedan napadac :)..Krpica nema ne mozemo ostat sa 2 napadaca pa brate protiv Sarajeva nismo imali ni jednog napadaca na klupi zbog kartona i povreda ..trebal nam se to opet desit :)

ovako Stanic(Lazar Marijanovic),Bilbija(Mesanovic), Zeljkovic to je to i ja bi bio zadovoljan
Pa sta ti je Mujic dragi Dado? Husref ga forsira na krilu (gdje je dobro odigrao), ali njegova prirodna pozicija je spic-napadac. Mersudin, Krpic i on po potrebi na toj poziciji, uz jos jedno KVALITETNO krilo je sasvim ok.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2015, 15:06

Da li je Mujic uopste igrao protiv Sarajeva ? Hestp se ne mogu sjetiti ali et
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 jun 2015, 16:24, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 jun 2015, 15:10

Nije, igrao Krpic u napadu sam ,Mujic bio povrijedjen a Ahmetovic suspendovan.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2015, 16:19

Zodiac je napisao/la:Nije, igrao Krpic u napadu sam ,Mujic bio povrijedjen a Ahmetovic suspendovan.
Pa ja zato i kazem u toj utakmici nismo imali nikog na klupi..da nam se ne desi opet bice ba kartona i povreda nesaj boze
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 jun 2015, 17:05

SaltCityAttack je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Nije, igrao Krpic u napadu sam ,Mujic bio povrijedjen a Ahmetovic suspendovan.
Pa ja zato i kazem u toj utakmici nismo imali nikog na klupi..da nam se ne desi opet bice ba kartona i povreda nesaj boze
Treba jos jedan napadac u svakom slucaju jer imamo Ahmetovica do Novembra dok ne pocnu problemi sa sinusima :lol:

samo Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jun 2015, 18:33

Koji **** ce nam taj crnogorac kao zamjena za Fejzica, kad imamo svoj podmladak. Nemoj Azmire iz krajnosti u krajnost ici i bacati pare gdje ne treba, neka ti Casimiro bude pouka.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 23 jun 2015, 19:06

Batva je napisao/la:Koji **** ce nam taj crnogorac kao zamjena za Fejzica, kad imamo svoj podmladak. Nemoj Azmire iz krajnosti u krajnost ici i bacati pare gdje ne treba, neka ti Casimiro bude pouka.
Potpis prijatelju

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 jun 2015, 20:22

Batva je napisao/la:Koji **** ce nam taj crnogorac kao zamjena za Fejzica, kad imamo svoj podmladak. Nemoj Azmire iz krajnosti u krajnost ici i bacati pare gdje ne treba, neka ti Casimiro bude pouka.
Pirija nema punih 19 godina nas junior jos manje. Ti bi u sezonu krenuo sa tako mladom kombinacijom i da se Pirija povrijedi na golu bi stavio momka od 16-17 godina da brani ?

samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jun 2015, 20:25

merak je napisao/la:
Pirija nema punih 19 godina nas junior jos manje. Ti bi u sezonu krenuo sa tako mladom kombinacijom i da se Pirija povrijedi na golu bi stavio momka od 16-17 godina da brani ?

Nasa djeca :urnebes: ...a kad bi primilo to djete neki pacerski go,j e b a l i bi mu od do :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jun 2015, 20:28

vidis da ljudi lupetaju stavio bi djete bez minute seniorskog fudbala na gol :urnebes: pa bi dobio novog Tinu Divkovica koji se plasio vlastite sjene na golu a bio najtalentovanije dijete i mladi reprezentativac :!:
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2015, 20:32

Nasa djeca eno pogledajte kod Dedica Slika kad lik kaze da je sve trojici Sarajevo u srcu kao i Bekicu nasem i jedino Bekic like hhaha..jos me Bekic iz prijatelja izbrisao jer sam rekao da nasa djeca i oni koji bakjaju kao Beic koji su dobili priliku ipak Slobodi okrenu ledja..pogledajte samo Mesanovic,Bekic jedan i drugi..ne moze mi niko reci da nisu dobili sansu i sta su nam uradili?...dosta mi je vise toga i ako svi mi zelimo da imamo nasu djrcu ali mnogi su nam okrenuli ledja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jun 2015, 20:36

Eto vi biste samo trosili i trosili, da biste se mogli kurciti po forumima kako se ima tudjih para. Sigurno da nas i taj crnogorac nece ispasti jeftinije od Pirica ili jos nekolicine igraca. Ok, treba misliti i na moguce povrede, ali jbg mozda se imalo i jeftinijih opcija... iako ne znamo uslove ugovora, ako je taj golman najbolji bio u 1. F. ligi sumnjam i da ce biti kod nas za 1000KM platu.

Staragarda - popusti malo druze, mislim, nisam ti ja Pastrmka. Ja cu psovati samo onom igracu koji se ne bori na terenu, ni u kojem drugom slucaju.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jun 2015, 20:40

Batva je napisao/la:Eto vi biste samo trosili i trosili, da biste se mogli kurciti po forumima kako se ima tudjih para. Sigurno da nas i taj crnogorac nece ispasti jeftinije od Pirica ili jos nekolicine igraca. Ok, treba misliti i na moguce povrede, ali jbg mozda se imalo i jeftinijih opcija... iako ne znamo uslove ugovora, ako je taj golman najbolji bio u 1. F. ligi sumnjam i da ce biti kod nas za 1000KM platu.

Staragarda - popusti malo druze, mislim, nisam ti ja Pastrmka. Ja cu psovati samo onom igracu koji se ne bori na terenu, ni u kojem drugom slucaju.
Batva druze...opusti se, nemoj se brinuti za Azmira i njegov novac....zna covjek sta radi.....ovo je samo uvertira koga ce sve Azmir dovoditi.....covjek ima dugorocan plan, okupio je ekipu ljudi oko sebe koji su sposobni pretvoriti san u javu.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jun 2015, 20:45

Skver je napisao/la:
Batva je napisao/la:Eto vi biste samo trosili i trosili, da biste se mogli kurciti po forumima kako se ima tudjih para. Sigurno da nas i taj crnogorac nece ispasti jeftinije od Pirica ili jos nekolicine igraca. Ok, treba misliti i na moguce povrede, ali jbg mozda se imalo i jeftinijih opcija... iako ne znamo uslove ugovora, ako je taj golman najbolji bio u 1. F. ligi sumnjam i da ce biti kod nas za 1000KM platu.

Batva druze...opusti se, nemoj se brinuti za Azmira i njegov novac....zna covjek sta radi.....ovo je samo uvertira koga ce sve Azmir dovoditi.....covjek ima dugorocan plan, okupio je ekipu ljudi oko sebe koji su sposobni pretvoriti san u javu.
Opusten sam ja brate, uzivam i ja u dovodjenju dobrih igraca, ali me lagano iritira kurcenje nas samih. I jos kad spomenem kako bih volio da se dadne sansa i nasim juniorima koji marljivo treniraju i nadaju se seniorskom pozivu, pocnu podjebavanja nasa djeca bla, bla...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jun 2015, 20:54

Batva je napisao/la:Opusten sam ja brate, uzivam i ja u dovodjenju dobrih igraca, ali me lagano iritira kurcenje nas samih. I jos kad spomenem kako bih volio da se dadne sansa i nasim juniorima koji marljivo treniraju i nadaju se seniorskom pozivu, pocnu podjebavanja nasa djeca bla, bla...
Ja cu uvijek biti prvi za to....ali mora se puno toga promijeniti pocev od omladinskog pogona koji u principu nije nas, pro forme je zbog takmicenja Slobode u PL...evo Sloga ne moze u visi rang jer nije imala mladje kategorije u takmicarskom rangu....sve ce se to dovesti u red uskoro sa potpisom reprograma duga i odblokiranjem racuna.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 23 jun 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2015, 20:55

Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 23 jun 2015, 21:11

:clap:
merak je napisao/la:

Pirija ima 21 godinu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 jun 2015, 21:14

SaltCityAttack je napisao/la:Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
Ma svi u klubu bi volili pruzati sansu mladim igracima ali trenutno nije pogodna situacija za njih jer se klub dize, cak i ovi iskusniji koji su bili standardni polako ispadaju jer dolaze bolji.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.