FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
znaci,za sad...
Skahic....velez
Ordagic...Zvijezda
Kostic...Borac
Stjepanovic...Rudar-Velenje
jos nam po mom misljenju hvale bek i krilo i ovo je ekipa za top 5
Skahic....velez
Ordagic...Zvijezda
Kostic...Borac
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:znaci,za sad...
Skahic....velez
Ordagic...Zvijezda
Kostic...Borac
bek , krilo i jos jedan napadac
ovako Stanic(Lazar Marijanovic),Bilbija(Mesanovic), Zeljkovic to je to i ja bi bio zadovoljan
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Pa sta ti je Mujic dragi Dado? Husref ga forsira na krilu (gdje je dobro odigrao), ali njegova prirodna pozicija je spic-napadac. Mersudin, Krpic i on po potrebi na toj poziciji, uz jos jedno KVALITETNO krilo je sasvim ok.SaltCityAttack je napisao/la:staragarda je napisao/la:znaci,za sad...
Skahic....velez
Ordagic...Zvijezda
Kostic...Borac
bek , krilo i jos jedan napadac..Krpica nema ne mozemo ostat sa 2 napadaca pa brate protiv Sarajeva nismo imali ni jednog napadaca na klupi zbog kartona i povreda ..trebal nam se to opet desit
ovako Stanic(Lazar Marijanovic),Bilbija(Mesanovic), Zeljkovic to je to i ja bi bio zadovoljan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Da li je Mujic uopste igrao protiv Sarajeva ? Hestp se ne mogu sjetiti ali et
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 jun 2015, 16:24, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije, igrao Krpic u napadu sam ,Mujic bio povrijedjen a Ahmetovic suspendovan.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa ja zato i kazem u toj utakmici nismo imali nikog na klupi..da nam se ne desi opet bice ba kartona i povreda nesaj bozeZodiac je napisao/la:Nije, igrao Krpic u napadu sam ,Mujic bio povrijedjen a Ahmetovic suspendovan.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Treba jos jedan napadac u svakom slucaju jer imamo Ahmetovica do Novembra dok ne pocnu problemi sa sinusimaSaltCityAttack je napisao/la:Pa ja zato i kazem u toj utakmici nismo imali nikog na klupi..da nam se ne desi opet bice ba kartona i povreda nesaj bozeZodiac je napisao/la:Nije, igrao Krpic u napadu sam ,Mujic bio povrijedjen a Ahmetovic suspendovan.
samo Sloboda
Koji **** ce nam taj crnogorac kao zamjena za Fejzica, kad imamo svoj podmladak. Nemoj Azmire iz krajnosti u krajnost ici i bacati pare gdje ne treba, neka ti Casimiro bude pouka.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
joksimovic
- Kontakt:
Potpis prijateljuBatva je napisao/la:Koji **** ce nam taj crnogorac kao zamjena za Fejzica, kad imamo svoj podmladak. Nemoj Azmire iz krajnosti u krajnost ici i bacati pare gdje ne treba, neka ti Casimiro bude pouka.
Pirija nema punih 19 godina nas junior jos manje. Ti bi u sezonu krenuo sa tako mladom kombinacijom i da se Pirija povrijedi na golu bi stavio momka od 16-17 godina da brani ?Batva je napisao/la:Koji **** ce nam taj crnogorac kao zamjena za Fejzica, kad imamo svoj podmladak. Nemoj Azmire iz krajnosti u krajnost ici i bacati pare gdje ne treba, neka ti Casimiro bude pouka.
samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nasa djecamerak je napisao/la:Pirija nema punih 19 godina nas junior jos manje. Ti bi u sezonu krenuo sa tako mladom kombinacijom i da se Pirija povrijedi na golu bi stavio momka od 16-17 godina da brani ?Batva je napisao/la:Koji **** ce nam taj crnogorac kao zamjena za Fejzica, kad imamo svoj podmladak. Nemoj Azmire iz krajnosti u krajnost ici i bacati pare gdje ne treba, neka ti Casimiro bude pouka.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
vidis da ljudi lupetaju stavio bi djete bez minute seniorskog fudbala na gol
pa bi dobio novog Tinu Divkovica koji se plasio vlastite sjene na golu a bio najtalentovanije dijete i mladi reprezentativac 
Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nasa djeca eno pogledajte kod Dedica Slika kad lik kaze da je sve trojici Sarajevo u srcu kao i Bekicu nasem i jedino Bekic like hhaha..jos me Bekic iz prijatelja izbrisao jer sam rekao da nasa djeca i oni koji bakjaju kao Beic koji su dobili priliku ipak Slobodi okrenu ledja..pogledajte samo Mesanovic,Bekic jedan i drugi..ne moze mi niko reci da nisu dobili sansu i sta su nam uradili?...dosta mi je vise toga i ako svi mi zelimo da imamo nasu djrcu ali mnogi su nam okrenuli ledja
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eto vi biste samo trosili i trosili, da biste se mogli kurciti po forumima kako se ima tudjih para. Sigurno da nas i taj crnogorac nece ispasti jeftinije od Pirica ili jos nekolicine igraca. Ok, treba misliti i na moguce povrede, ali jbg mozda se imalo i jeftinijih opcija... iako ne znamo uslove ugovora, ako je taj golman najbolji bio u 1. F. ligi sumnjam i da ce biti kod nas za 1000KM platu.
Staragarda - popusti malo druze, mislim, nisam ti ja Pastrmka. Ja cu psovati samo onom igracu koji se ne bori na terenu, ni u kojem drugom slucaju.
Staragarda - popusti malo druze, mislim, nisam ti ja Pastrmka. Ja cu psovati samo onom igracu koji se ne bori na terenu, ni u kojem drugom slucaju.
Batva druze...opusti se, nemoj se brinuti za Azmira i njegov novac....zna covjek sta radi.....ovo je samo uvertira koga ce sve Azmir dovoditi.....covjek ima dugorocan plan, okupio je ekipu ljudi oko sebe koji su sposobni pretvoriti san u javu.Batva je napisao/la:Eto vi biste samo trosili i trosili, da biste se mogli kurciti po forumima kako se ima tudjih para. Sigurno da nas i taj crnogorac nece ispasti jeftinije od Pirica ili jos nekolicine igraca. Ok, treba misliti i na moguce povrede, ali jbg mozda se imalo i jeftinijih opcija... iako ne znamo uslove ugovora, ako je taj golman najbolji bio u 1. F. ligi sumnjam i da ce biti kod nas za 1000KM platu.
Opusten sam ja brate, uzivam i ja u dovodjenju dobrih igraca, ali me lagano iritira kurcenje nas samih. I jos kad spomenem kako bih volio da se dadne sansa i nasim juniorima koji marljivo treniraju i nadaju se seniorskom pozivu, pocnu podjebavanja nasa djeca bla, bla...Skver je napisao/la:Batva druze...opusti se, nemoj se brinuti za Azmira i njegov novac....zna covjek sta radi.....ovo je samo uvertira koga ce sve Azmir dovoditi.....covjek ima dugorocan plan, okupio je ekipu ljudi oko sebe koji su sposobni pretvoriti san u javu.Batva je napisao/la:Eto vi biste samo trosili i trosili, da biste se mogli kurciti po forumima kako se ima tudjih para. Sigurno da nas i taj crnogorac nece ispasti jeftinije od Pirica ili jos nekolicine igraca. Ok, treba misliti i na moguce povrede, ali jbg mozda se imalo i jeftinijih opcija... iako ne znamo uslove ugovora, ako je taj golman najbolji bio u 1. F. ligi sumnjam i da ce biti kod nas za 1000KM platu.
Ja cu uvijek biti prvi za to....ali mora se puno toga promijeniti pocev od omladinskog pogona koji u principu nije nas, pro forme je zbog takmicenja Slobode u PL...evo Sloga ne moze u visi rang jer nije imala mladje kategorije u takmicarskom rangu....sve ce se to dovesti u red uskoro sa potpisom reprograma duga i odblokiranjem racuna.Batva je napisao/la:Opusten sam ja brate, uzivam i ja u dovodjenju dobrih igraca, ali me lagano iritira kurcenje nas samih. I jos kad spomenem kako bih volio da se dadne sansa i nasim juniorima koji marljivo treniraju i nadaju se seniorskom pozivu, pocnu podjebavanja nasa djeca bla, bla...
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 23 jun 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pirija ima 21 godinu.merak je napisao/la:Pirija nema punih 19 godina nas junior jos manje. Ti bi u sezonu krenuo sa tako mladom kombinacijom i da se Pirija povrijedi na golu bi stavio momka od 16-17 godina da brani ?Batva je napisao/la:Koji **** ce nam taj crnogorac kao zamjena za Fejzica, kad imamo svoj podmladak. Nemoj Azmire iz krajnosti u krajnost ici i bacati pare gdje ne treba, neka ti Casimiro bude pouka.
- ASD
- Kontakt:
Ma svi u klubu bi volili pruzati sansu mladim igracima ali trenutno nije pogodna situacija za njih jer se klub dize, cak i ovi iskusniji koji su bili standardni polako ispadaju jer dolaze bolji.SaltCityAttack je napisao/la:Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.