ma kakva ba realnost,to je negativno razmisljanje,pa nije bio odsutan 5 godina jbt,bit ce on isti ako ne i bolji zivi bili pa vidjeli.raul-zakon je napisao/la:Vedo se moze oporavit al vise nikad nece bit u onoj formi sa pocetka sezone,zovi me skeptikom il kako god hoces al to je realnost!!!miky_hz je napisao/la:A Vedo nema ga ni na klupi
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- raul-zakon
- Kontakt:
Nema od toga nista,on ce sljedece sezone bit okosnica Liona,a to za Auxerre cista spekulacija!!!zehro je napisao/la:miralem pjanic ide na posudbu u okser..............i umjesto da gazi naprijed on se lagano vraca nazad.......steta....al haj valjda bude fit za armeniju ...nece bit lagan zadatak mijenjat misekta

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
Negativno ili ne,to je tako ostacemo samo sa 2 kvalitetna spica(Dzeko,Muslimovic)i to ti je to,a steta taman ga je bilo krenulo!!!adnan_nanda je napisao/la:ma kakva ba realnost,to je negativno razmisljanje,pa nije bio odsutan 5 godina jbt,bit ce on isti ako ne i bolji zivi bili pa vidjeli.raul-zakon je napisao/la:Vedo se moze oporavit al vise nikad nece bit u onoj formi sa pocetka sezone,zovi me skeptikom il kako god hoces al to je realnost!!!miky_hz je napisao/la:A Vedo nema ga ni na klupi
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- adnan_nanda
- Kontakt:
Pa da je to tako onda smo Bajramovica trebali otpisat prije vise od godinu dana ili svakog igraca koji se povrijedi da ga prekrizimo,a Vedo ima jaku zelju i volju i on mora da nastavi tamo gdje je stao i nemoze me niko ubijedit da tako nece biti!
Izvor??? Zbog dezinformacija se ban dobija.zehro je napisao/la:miralem pjanic ide na posudbu u okser..............i umjesto da gazi naprijed on se lagano vraca nazad.......steta....al haj valjda bude fit za armeniju ...nece bit lagan zadatak mijenjat misekta
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
Onda bi se ovaj site trebao sam banovatiharishp je napisao/la:Izvor??? Zbog dezinformacija se ban dobija.zehro je napisao/la:miralem pjanic ide na posudbu u okser..............i umjesto da gazi naprijed on se lagano vraca nazad.......steta....al haj valjda bude fit za armeniju ...nece bit lagan zadatak mijenjat misekta

al' u svakom slucaju napisi izvor

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Drugo je prenijeti špekulaciju,ali baš sam gledao i nigdje,ama baš nigdje se u istoj rečenici ne spominju Auxerre i Pjanić.Još se radi o našem igraču i dezinformacije stvarno nisu potrebne ,a pogotovo komentari tipa:"umjesto da gazi naprijed on se lagano vraca nazad"bistrikboy je napisao/la:Onda bi se ovaj site trebao sam banovatiharishp je napisao/la:Izvor??? Zbog dezinformacija se ban dobija.zehro je napisao/la:miralem pjanic ide na posudbu u okser..............i umjesto da gazi naprijed on se lagano vraca nazad.......steta....al haj valjda bude fit za armeniju ...nece bit lagan zadatak mijenjat misekta![]()
HEHEHEHEEE ne bih o izvoru moze rijeka potec nedaj Boze......al ev samo cu nagovjestit da je izvor blizak porodici m pjanic ...cak je postojala mogucnost vracanja u metz na doradu gdje ima jos jedan bh multitalenat.......bistrikboy je napisao/la:Onda bi se ovaj site trebao sam banovatiharishp je napisao/la:Izvor??? Zbog dezinformacija se ban dobija.zehro je napisao/la:miralem pjanic ide na posudbu u okser..............i umjesto da gazi naprijed on se lagano vraca nazad.......steta....al haj valjda bude fit za armeniju ...nece bit lagan zadatak mijenjat misekta![]()
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
ti ćeš njega tako dovesti do Olimpika...ali ne onog iz Marseja 

- bosanac723
- Kontakt:
Znam da nije vezano za trenutno reprezentativce, al' me interesuje imal' ko snimak tekme BIH - Danska s koseva?
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ovaj Post sam napisao prije mjesec dana, evo obistinilo se nešto od toga:
''Vjerujte mi na rijeć kad vam kažem da će za predstojeće dvije utakmice, tačnije ovu u Sarajevu protiv selekcije novinara prisustvovati na desetine menadžera iz Europe, evo koji su potvrdili: koliko ja znam za sada dolaze iz: Herte, Kelna,Wisle, Widzeva iz Lodža,Genka,Genta,Trabzona,Teplica itd....
Dva menađera iz Widzeva su mi potvrdili da su došli po jednog igrača kada smo igrali meć sa novinarima, ali nisu htjeli da kažu ime:
Đurić karijeru nastavlja u Poljskoj
Dojučerašnji igrač Zrinjskog Velibor Đurić potpisao je trogodišnji ugovor s novim poljskim prvoligašem Widzew Lódzom.
Podsjetimo, Đurić je bio pred potpisom za belgijski Sint-Truiden, ali do konačnog dogovora nije došlo.
Đurić je protekle četiri godine proveo u mostarskom klubu, a u prošloj sezoni je postigao osam pogodaka.
''Vjerujte mi na rijeć kad vam kažem da će za predstojeće dvije utakmice, tačnije ovu u Sarajevu protiv selekcije novinara prisustvovati na desetine menadžera iz Europe, evo koji su potvrdili: koliko ja znam za sada dolaze iz: Herte, Kelna,Wisle, Widzeva iz Lodža,Genka,Genta,Trabzona,Teplica itd....
Dva menađera iz Widzeva su mi potvrdili da su došli po jednog igrača kada smo igrali meć sa novinarima, ali nisu htjeli da kažu ime:
Đurić karijeru nastavlja u Poljskoj
Dojučerašnji igrač Zrinjskog Velibor Đurić potpisao je trogodišnji ugovor s novim poljskim prvoligašem Widzew Lódzom.
Podsjetimo, Đurić je bio pred potpisom za belgijski Sint-Truiden, ali do konačnog dogovora nije došlo.
Đurić je protekle četiri godine proveo u mostarskom klubu, a u prošloj sezoni je postigao osam pogodaka.
SAMO ŽELJO
Nije valjda istina to za Miralema.I sam je govorio da mu je cilj da izbori mjesto prvotimca!
12.9.2009.
raul-zakon je napisao/la:Negativno ili ne,to je tako ostacemo samo sa 2 kvalitetna spica(Dzeko,Muslimovic)i to ti je to,a steta taman ga je bilo krenulo!!!
Kao prvo, Vedad je kvalitetniji napadač od Muslimovića i nije tip igrača kojeg će povreda izbaciti iz kolosijeka. Vedo puca od samopouzdanja, siguran sam da će nastaviti tamo gdje je stao. Zaboravljaš na Zeca koji će imati sjanu karijeru, pravi strijelac, neumoljiv. Mislim da se o napadu trebamo najmanje brinuti, zabit će oni gol svakome, a koliko ćemo primiti to ostaje vječito pitanje.
Raduje me angažman Spahića, kakav je takav je, bitno je da će igrati. Zašto za godinu dana nebi prešao u Bordeaux, Lyon ili Marseille? Dovoljna je jedna dobra polusezona.
Stvari idu na bolje, stihijski, neprimjetno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislim da nije istina, iz Lyona je otisao Juninho, evo citam i da ce Källström mozda otici u Olympiacos. Znaci dva konkurenta manje za Miralema, a nisam vidio da su doveli nekog novog na toj poziciji. ali mozda se i varam, nisam bas detaljno pratioZEno.T. je napisao/la:Nije valjda istina to za Miralema.I sam je govorio da mu je cilj da izbori mjesto prvotimca!
dobro fergusonu, kako ti kazes tako je 100%raul-zakon je napisao/la:Negativno ili ne,to je tako ostacemo samo sa 2 kvalitetna spica(Dzeko,Muslimovic)i to ti je to,a steta taman ga je bilo krenulo!!!adnan_nanda je napisao/la:ma kakva ba realnost,to je negativno razmisljanje,pa nije bio odsutan 5 godina jbt,bit ce on isti ako ne i bolji zivi bili pa vidjeli.raul-zakon je napisao/la: Vedo se moze oporavit al vise nikad nece bit u onoj formi sa pocetka sezone,zovi me skeptikom il kako god hoces al to je realnost!!!

po tebi, ko da je covjek poginuo a ne da se povrijedio..
Treba samo on imat veliku volju za povratak na teren i bit će aBd sve udure !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma abd imace on istu formu slijedece sezone, ne zaboravlja se davati tako lako golove
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I ja cisto sumnjam da ce Pjanica dati bilo kome...nedavno sam citao na jednoj francuskoj stranici kometare prema kojima Miralem predstavlja buducnost Lyona i ozbiljno racunaju na njega u novoj sezoni..
Generalno, ukoliko ne bude nepredvidjenih stvari, za 2-3 godine ce mali biti jedan od najboljih veznih igraca evrope..bar je takvo moje misljenje
Generalno, ukoliko ne bude nepredvidjenih stvari, za 2-3 godine ce mali biti jedan od najboljih veznih igraca evrope..bar je takvo moje misljenje
Raščić zabio gol za Sandefjord.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- adnan_nanda
- Kontakt:
"Zvonimir Soldo je ponudio za Semira manje od milion eura što je ipak premalo za Lechovu sjajnu četrnaestku pa su to čelnici Lecha glatko odbili ponovo naglasivši da ga neće pustiti za tako male pare jer on sigurno vrijedi više.
Moguće su nove ponude a do tada Štilić ostaje u dresu tima iz Poznana."
a budale pa neigra on u premier ligi BiH pa da ga pokupe za sicu.
Moguće su nove ponude a do tada Štilić ostaje u dresu tima iz Poznana."
a budale pa neigra on u premier ligi BiH pa da ga pokupe za sicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.