PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Probisvjet
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Probisvjet » 09 jun 2015, 22:45

staragarda je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nema pastrmke? Izgleda da opci. Mozda mu je u apartman dosao kakav senegalac, oabala slonovcanin ili sl., pa gleda da uzme sta para. :mrgreen:
ma kakvi to...ceka neko strasno pojacanje da potpise za evropski velez pa da ovdje podijeli pljuske ....suska se da su vrlo blizu realizacije transfera nekog maksuma iz branitelja..jos je valjda ostalo da dogovore smjestaj za malog...pastrmka daje apartman u prizemlju al bez upotrebe klime u satima kad je skupa struja te dorucak i veceru..mali insistira na 3 obroka i 2 holandzanke ili u najgorem slucaju 1 madjarica i da mu pastrmka navece uz uzglavlje prica o hiljadama ludih navijaca,prevrtanju i rusenju Tuzle,Splita i ostalih gradova...na kraju,kad raja sad navali na vrapcice arenu da vidi evropski velez...pppfffffff
Mnogi se varaju kada je u pitanju Velez. Uskoro ces vidjeti pojacanja vrijedna pomena. "Sampion iz sjene" polako izlazi iz sjene.
Dolazi im Skemablo Abid, Ljorimi Luvo i Pleskavica Avdo. Svi odrasli na bodljikavoj zici i staklenoj vuni. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 09 jun 2015, 22:45

Probisvjet je napisao/la:Nema pastrmke? Izgleda da opci. Mozda mu je u apartman dosao kakav senegalac, oabala slonovcanin ili sl., pa gleda da uzme sta para. :mrgreen:
ma kakvi to...ceka neko strasno pojacanje da potpise za evropski velez pa da ovdje podijeli pljuske ....suska se da su vrlo blizu realizacije transfera nekog maksuma iz branitelja..jos je valjda ostalo da dogovore smjestaj za malog...pastrmka daje apartman u prizemlju al bez upotrebe klime u satima kad je skupa struja te dorucak i veceru..mali insistira na 3 obroka i 2 holandzanke ili u najgorem slucaju 1 madjarica i da mu pastrmka navece uz uzglavlje prica o hiljadama ludih navijaca,prevrtanju i rusenju Tuzle,Splita i ostalih gradova...na kraju,kad raja sad navali na vrapcice arenu da vidi evropski velez...pppfffffff
Ti se potrudio druze da bude smijesno,kad ono smori opsirno na mrtvo :eh: :eh:
#musvdg

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 09 jun 2015, 22:45

bagrcavi je napisao/la:Jeko Damir? Ma jok ja, šta ću na utakmicama, nema wc, sve hAligani na stadiJonima, da gledam nekakve Mladosti, Slobode i šta ti ja znam. Ja samo za Juventus i Inter iz Zaprešića navijam :rol:
Izvini sto sam iznio ime tvoje :P Haj drago mi je zbog tebe sto ponekad ides na utakmice, zdravo je izlaziti van. Ali onaj tvoj haver Virtual me ozbiljno zabrinuje... Pozdravi ga :wave:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jun 2015, 22:50

Zabrinuje? :tokralju: :rol: :rol: :rol: Ti si mene bracika zamjenio sa nekim, al' nisi prvi, bio je još jedan hajvan koji me uvjeravao da sam ja neki tamo dečko.
Ma odakle ti da idem na utakmice? A budalice pa ima na TV da se pogleda, šta ću na utakmici Boga ti. :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 jun 2015, 22:54

Onaj osjecaj kad Tuzlacici zezaju Velez iz ovih ili onih razloga a zadnjih par godina ih nema ni na mapi :shhh: :lolno:
ZZ

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 jun 2015, 22:57

Eno Leotar vam opet namjesta, pomozite braci, dokazite da su nevini :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2015, 22:59

1922VFC1981 je napisao/la:
Ti se potrudio druze da bude smijesno,kad ono smori opsirno na mrtvo :eh: :eh:
e jbg,probat cu sutra opet ;) :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2015, 23:03

moj uzor-S.G je napisao/la:Onaj osjecaj kad Tuzlacici zezaju Velez iz ovih ili onih razloga a zadnjih par godina ih nema ni na mapi :shhh: :lolno:
ovo za tuzlacici :urnebes: ...jel to majke ti vama u naviku preslo od VRAPCICI da sve u jedan kos stavljate....tuzlacici,sarajcici,banjalucici,bihacici :urnebes: :urnebes: :urnebes:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jun 2015, 23:16

Zakljucajte ovu temu dok se tata ne vrati ,smoriste tugom,glupostima i nedostatkom kreativnosti :plac:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 09 jun 2015, 23:30

Ne zovi ga živ bio sad će o "bilin čarapin", kako je lovio pastrvu od 2 tone i međuvremenu guzio šveđanku, japanku i neku crnu ne zna odakle je... i to nije sve jer je bocu domaće šljive na eks :D
I have a dream

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 jun 2015, 23:33

moj uzor-S.G je napisao/la:Onaj osjecaj kad Tuzlacici zezaju Velez iz ovih ili onih razloga a zadnjih par godina ih nema ni na mapi :shhh: :lolno:
ovo za tuzlacici :urnebes: ...jel to majke ti vama u naviku preslo od VRAPCICI da sve u jedan kos stavljate....tuzlacici,sarajcici,banjalucici,bihacici :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja sam ti hordas inace, al neukusno mi ovo sa vase strane Boga mi.
ZZ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2015, 23:36

moj uzor-S.G je napisao/la:
ozbiljno,a ukusno ti sa njihove strane :roll: :roll: ....i segacimo se...sta je problem :D :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2015, 23:36

moj uzor-S.G je napisao/la:
Tema je napravljena za stvari za koje se na drugim temama dobija ban. Ko nije spreman ovdje za niske udarce i prcanje nek ne dolazi.. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2015, 23:39

rodjenisa je napisao/la:Zakljucajte ovu temu dok se tata ne vrati ,smoriste tugom,glupostima i nedostatkom kreativnosti :plac:
tacno vam je tata...inace, svi razmisljate ko da vas je jedan k u r a c pravio :lol: :lol: :urnebes:
P.S. a i kad odete svi sa teme nista se ne sikirajte....imaju vazda tu ovi iz doline mumijevih da vas odbrane nekom slikom iz 97.godine :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ..onaj jedan strumf postavio sliku gostovanja RAje jos dok im je istok u upotrebi bio i to bez one nakarade od voza koji je u medjuvremenu zahrdzao pa ti sad skontaj koja je to godina :urnebes: :urnebes:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 jun 2015, 23:45

ja sam cuo da je Pastrva jednog jutra vidjen, kako na obali Neretve tura kozi i u isto vrijeme jede staklenu vunu od bijesa :tokralju:
Sloboda Tuzla

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 09 jun 2015, 23:46

rodjenisa je napisao/la:Zakljucajte ovu temu dok se tata ne vrati ,smoriste tugom,glupostima i nedostatkom kreativnosti :plac:
tacno vam je tata...inace, svi razmisljate ko da vas je jedan k u r a c pravio :lol: :lol: :urnebes:
P.S. a i kad odete svi sa teme nista se ne sikirajte....imaju vazda tu ovi iz doline mumijevih da vas odbrane nekom slikom iz 97.godine :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ..onaj jedan strumf postavio sliku gostovanja RAje jos dok im je istok u upotrebi bio i to bez one nakarade od voza koji je u medjuvremenu zahrdzao pa ti sad skontaj koja je to godina :urnebes: :urnebes:
Jao pa gdje samo nalaziš tako dobree fore :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Stvarno si legenda najjači lik na forumu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jun 2015, 23:48

Ovako ti je kad macke nama ,misevi kolo vode :lol:
I to zet Mostarski najbucniji :rol: :rol:
Pratice ga rodjeni do kraja zivota :urnebes: :urnebes:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jun 2015, 23:52

Koliko je meni presmijesno sto rodjenisa drka po pastrmki.Ima smisao za humor al ne moras ga u svakom svom postu spominjati i na svaki njegov post odgovoriti sa 'jooooj nemoj ih vise,ubi ih ti :urnebes: :urnebes: ' i sl.
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2015, 23:53

rodjenisa je napisao/la:Ovako ti je kad macke nama ,misevi kolo vode :lol:
I to zet Mostarski najbucniji :rol: :rol:
Pratice ga rodjeni do kraja zivota :urnebes: :urnebes:
ja,bolan bolan :D :D :D ..al svima kazem da je iz capljine :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jun 2015, 23:57

pinoglavi je napisao/la:Koliko je meni presmijesno sto rodjenisa drka po pastrmki.Ima smisao za humor al ne moras ga u svakom svom postu spominjati i na svaki njegov post odgovoriti sa 'jooooj nemoj ih vise,ubi ih ti :urnebes: :urnebes: ' i sl.
mozda su topla braca,mozda kod pastrmke u apartmanima,kada im dosade cehinje,poljakinje,snimaju filmove..
recimo CMAR BROTHERS
ILI CMAR WARS :urnebes: :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.