FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Cccc,šta je ba ovo?Posjed lopte 95%
,Schalke nije napravio 3 dodavanja,šteta za promasaje Ole i Roba,ocekujem u nastavku Francka da je rijesimo utakmicu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- rob do bagro
- Kontakt:
Losa utakmica, nije zanimljiva, Bayern je napadao, stvarao je prilike i imali su dvije 100% sanse od strane Olica i Robbena koji su morali iskoristit te prilike. Salke nista, slabo skroz osim onog suta nisu vise nista napravili. Uglavnom ocekujem barem jedan pogodak sa nase strane.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
imamo ih, gol mora pasti. samo ne produzeci, u ovakvom gustom programu to bas ne bi bilo pozeljno.
robe, meni je bas zanimljiva. osjecam tu moc bayerna.
robe, meni je bas zanimljiva. osjecam tu moc bayerna.
Vom Jäger zum Gejagten
talijani igraju bunker ali ovo sto schalke igra je gore od toga mislim da ni jedna italijanska momcad neigra ovakav bunker,,ovo je nevjerovatno,,,nadam se da ce sada da udje Bilal Ribery umjesto Olica i da ce mo rijesiti drugrih 45 min u svoju korist
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Sto se tice prvog poluvremena igrom sam prezadovoljan ali realizacija nije kakva bi trebala da bude.<Njima nismo nista dozvolili pred nasim golom bili su forsirani da sutaju iz daljine te smo u tom segmentu odlicni .Nadam se da ce se u drugom poluvremenu i realizacija popravit i da cemo nastavit ovako u odbrani igrat.Dosad smo mogli komotno 2,3 razlike da vodimo ali nema veze sad ce Klose da se raspuca (bar se nadam)

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakve samo sanse za Olica i Robbena. Robbenova mozda jos i bolja, sam pred golmanom, ali Neuer opet pokazuje da je jedan od najboljih golmana sto se tice situacije 1 na 1.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Ona odbrana je bas bila ono "Kahnovska"omerbavarac je napisao/la:Kakve samo sanse za Olica i Robbena. Robbenova mozda jos i bolja, sam pred golmanom, ali Neuer opet pokazuje da je jedan od najboljih golmana sto se tice situacije 1 na 1.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
samo sto se kahn znao vise "raskrebaciti".roy_makaay je napisao/la:Ona odbrana je bas bila ono "Kahnovska"omerbavarac je napisao/la:Kakve samo sanse za Olica i Robbena. Robbenova mozda jos i bolja, sam pred golmanom, ali Neuer opet pokazuje da je jedan od najboljih golmana sto se tice situacije 1 na 1..
nisam ono oklijevanje ocekivao od robbena.
Vom Jäger zum Gejagten
Da je Felixu Dzeko,Miske i Grafite vidio bi bunker kao i prosle godine.Cirka petica.Ali ovako mu preostaje da vas drugim oruzjem ''ubije''isakovich je napisao/la:talijani igraju bunker ali ovo sto schalke igra je gore od toga mislim da ni jedna italijanska momcad neigra ovakav bunker,,ovo je nevjerovatno,,,nadam se da ce sada da udje Bilal Ribery umjesto Olica i da ce mo rijesiti drugrih 45 min u svoju korist
VOLIM BAYERN
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Produzeci ! Spasava ih ovaj Neuer
Lagano idemo prema penalima koje sam najavio 
- rob do bagro
- Kontakt:
Sta rece Gero ne bih voleo produzetke, kojih ni nema uopste
Idemo sada na lutrenzi, nadam se par odbrana Butta
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pa jesu li penali ili produzeci

Bice da je Gero upravu a da ti... blago receno pricas neprovjereno...rob do bagro je napisao/la:Sta rece Gero ne bih voleo produzetke, kojih ni nema uopste![]()
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- rob do bagro
- Kontakt:
Aa vidi produzeci, pa sta ovaj konj govori elfmetarshisen 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
''Njeko'' ce ga prije penala zabiti,to mi moj isaret kaze.ribery je napisao/la:Lagano idemo prema penalima koje sam najavio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Aa ti budala povjerovorob do bagro je napisao/la:Aa vidi produzeci, pa sta ovaj konj govori elfmetarshisen
ljudi, ribery postaje vidovit.
necu vam reci sta predvidja u duelu sa vragolancicima.
jel dovolnjo ako kazem...dabogda ovako nastavio sa prognozama.
ovi nastavci nam nisu trebali, ali sta je tu je. ovi jesu fizicki prejaki, hoce li to odluciti?
...ili mozda neko od nasih kingova.
ps: jao sto volim sto ovo king ovog foruma prati.
ko ce biti taj "njeko?
jel dovolnjo ako kazem...dabogda ovako nastavio sa prognozama.
ovi nastavci nam nisu trebali, ali sta je tu je. ovi jesu fizicki prejaki, hoce li to odluciti?
...ili mozda neko od nasih kingova.
ps: jao sto volim sto ovo king ovog foruma prati.
Vom Jäger zum Gejagten
a dosade od utakmice u peecku materinu.....dvaput sam zasp'o