Hvala majstoretopnik1 je napisao/la:http://atdhe.fm/handball/stream-3a49c3- ... vs-tunisia" onclick="window.open(this.href);return false; nije neka slika ali se moze gledatikupus army je napisao/la:Imal neko link za Tunis-Austrija??
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- kupus army
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Da. Sačekaćemo kraj ovog meča pa ćemo onda vidjeti na čemu smo. Iako Austrija ima meč sa Makedonijom gdje se mogu vaditi ako večeras izgube.DukeOfWellington je napisao/la:Dakle, ako se zatvori krug od tri reprezentacije sa po jednom pobjedom i porazom najbolje mjesto će zauzeti ona reprezentacija koja računajući samo utakmice među tim reprezentacijama ima najbolju gol razliku. Ukoliko je ta gol razlika ista tek onda se gleda ukupna gol razlika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
@virtual/legendo,je li ovo onaj sudijski par sa SP u BIH?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Primjecujem da su i Terza i Prce jako ljuti zbog neodgovornosti pojedinaca. Malo ce se zakuhati i u svlacionici, siguran sam. Mozda i treba...Peric ce biti odlican igrac, ali ne mogu da vjerujem da niko ne vidi njegove velike greske. Pa on je pogrijesio na 18 18 sa dva igraca vise. Prije datog gola, on ima izgubljenu loptu..itd. Ali eto, mlad je...
Krivite Vrazalica i Ovcinu, a ne vidite koliko minuta su igrali u ove tru utakmice??? I u fazi odbrane i napada...I pri dodajte tome njihovu ogranicenost, normalno da ce ovako lose odigrai. Danas stvarni nije trebao forsirati Nikolu P. Nije mogao nista...pa cak ni asistencije koje je radio prekjucer..Celica je zasluzio vecu minutazu...
Krivite Vrazalica i Ovcinu, a ne vidite koliko minuta su igrali u ove tru utakmice??? I u fazi odbrane i napada...I pri dodajte tome njihovu ogranicenost, normalno da ce ovako lose odigrai. Danas stvarni nije trebao forsirati Nikolu P. Nije mogao nista...pa cak ni asistencije koje je radio prekjucer..Celica je zasluzio vecu minutazu...
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 19 jan 2015, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Šta reći,opet sami sebe pobijedili...I dalje kad imamo igrača više jednostavno ne znamo napraviti višak,a kad i napravimo Vražalić promaši ključne lopte.Umjesto da zabijem 2,mi primamo 2 gola i nismo ni zasluzili pobjedu nakom toga.Burić na golu odličan.Sad nadati da će Tunis izgubiti,iako se jako dobro drže protiv Austrije.Glavu gore,još imamo jednu šansu prekosutra,ako nju ne iskoristimo realno nismo zasluzili drugi krug.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Prce ima pravo biti ljut na nekogVedad87 je napisao/la:Primjecujem da su i Terza i Prce jako ljuti zbog neodgovornosti pojedinaca. Malo ce se zakuhati i u svlacionici, siguran sam. Mozda i treba...Peric ce biti odlican igrac, ali ne mogu da vjerujem da niko ne vidi njegove velike greske. Pa on je pogrijesio na 18 18 sa dva igraca vise. Prije datog gola, on ima izgubljenu loptu..itd. Ali eto, mlad je...

Na koga se Prce ima ljutiti ??Vedad87 je napisao/la:Primjecujem da su i Terza i Prce jako ljuti zbog neodgovornosti pojedinaca. Malo ce se zakuhati i u svlacionici, siguran sam. Mozda i treba...Peric ce biti odlican igrac, ali ne mogu da vjerujem da niko ne vidi njegove velike greske. Pa on je pogrijesio na 18 18 sa dva igraca vise. Prije datog gola, on ima izgubljenu loptu..itd. Ali eto, mlad je...
Neka od sebe prvo krene, neka sam sa sobom malo zakuha i pogleda koliko je ocajan danas bio.
Šta će Prce biti ljut, prvo treba sebe pogledati, on me je najviše razočarao od svih.Vedad87 je napisao/la:Primjecujem da su i Terza i Prce jako ljuti zbog neodgovornosti pojedinaca. Malo ce se zakuhati i u svlacionici, siguran sam. Mozda i treba...Peric ce biti odlican igrac, ali ne mogu da vjerujem da niko ne vidi njegove velike greske. Pa on je pogrijesio na 18 18 sa dva igraca vise. Prije datog gola, on ima izgubljenu loptu..itd. Ali eto, mlad je...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja tu vise krivim Marku sto ga nije na klupu stavio prije, jer vidi se da ne moze. pa poceo trenirati nekoliko dana prije pcoetka prvenstva. On nema snage za 15 minuta, a igra 30...ma dajtuzlak1987 je napisao/la:A Prce ima pravo biti ljut na nekogVedad87 je napisao/la:Primjecujem da su i Terza i Prce jako ljuti zbog neodgovornosti pojedinaca. Malo ce se zakuhati i u svlacionici, siguran sam. Mozda i treba...Peric ce biti odlican igrac, ali ne mogu da vjerujem da niko ne vidi njegove velike greske. Pa on je pogrijesio na 18 18 sa dva igraca vise. Prije datog gola, on ima izgubljenu loptu..itd. Ali eto, mlad je...
Krivite Vrazalica i Ovcinu, a ne vidite koliko minuta su igrali u ove tru utakmice??? I u fazi odbrane i napada...I pri dodajte tome njihovu ogranicenost, normalno da ce ovako lose odigrai. Danas stvarni nije trebao forsirati Nikolu P. Nije mogao nista...pa cak ni asistencije koje je radio prekjucer..Celica je zasluzio vecu minutazu...Par puta krene sam i ispadne mu lopta samo, probijanja, na kraju zasladi sa one dvije minute i drugim penalom koji pravi
p.s. mislim da je Celica zasluziio zbog prve tekme da dobije vecu mintuazu ogotovo nakon sto je Prce katastrofalan bio

Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 19 jan 2015, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Evo i Tunis sam sebe pobijediva 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vjerujem da Austrija uzima slično kao i protiv nas.Virtu4l je napisao/la: Da. Sačekaćemo kraj ovog meča pa ćemo onda vidjeti na čemu smo. Iako Austrija ima meč sa Makedonijom gdje se mogu vaditi ako večeras izgube.
Računao sam da smo u stanju da dobijemo najmanje jednu od ove tri utakmice. I sad računam tako.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba pokusati i sa Buricem i Toromanovicem pa kud puklo da puklo, ionako sve idu kroz sredinu. Prce je sposoban da podvali pas kroz sredinu, danas je par puta mislim mu to proslo...Vedad87 je napisao/la:Ja tu vise krivim Marku sto ga nije na klupu stavio prije, jer vidi se da ne moze. pa poceo trenirati nekoliko dana prije pcoetka prvenstva. On nema snage za 15 minuta, a igra 30...ma dajtuzlak1987 je napisao/la:A Prce ima pravo biti ljut na nekogVedad87 je napisao/la:Primjecujem da su i Terza i Prce jako ljuti zbog neodgovornosti pojedinaca. Malo ce se zakuhati i u svlacionici, siguran sam. Mozda i treba...Peric ce biti odlican igrac, ali ne mogu da vjerujem da niko ne vidi njegove velike greske. Pa on je pogrijesio na 18 18 sa dva igraca vise. Prije datog gola, on ima izgubljenu loptu..itd. Ali eto, mlad je...
Krivite Vrazalica i Ovcinu, a ne vidite koliko minuta su igrali u ove tru utakmice??? I u fazi odbrane i napada...I pri dodajte tome njihovu ogranicenost, normalno da ce ovako lose odigrai. Danas stvarni nije trebao forsirati Nikolu P. Nije mogao nista...pa cak ni asistencije koje je radio prekjucer..Celica je zasluzio vecu minutazu...Par puta krene sam i ispadne mu lopta samo, probijanja, na kraju zasladi sa one dvije minute i drugim penalom koji pravi
p.s. mislim da je Celica zasluziio zbog prve tekme da dobije vecu mintuazu ogotovo nakon sto je Prce katastrofalan bio
Meni je jedino krivo sto Burici nemaju jos barem dva brata.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
A Prce ima pravo biti ljut na nekog
Par puta krene sam i ispadne mu lopta samo, probijanja, na kraju zasladi sa one dvije minute i drugim penalom koji pravi[/quote]
Ja tu vise krivim Marku sto ga nije na klupu stavio prije, jer vidi se da ne moze. pa poceo trenirati nekoliko dana prije pcoetka prvenstva. On nema snage za 15 minuta, a igra 30...ma daj
[/quote]
Treba pokusati i sa Buricem i Toromanovicem pa kud puklo da puklo, ionako sve idu kroz sredinu. Prce je sposoban da podvali pas kroz sredinu, danas je par puta mislim mu to proslo...[/quote]
Sto da ne...Celica...dva pivota...bilo koja rotacija...a ne gledati kako ti se najbolji igrac pati jer ne moze da dodje do daha i ti ga i dalje drzis na terenu...

Ja tu vise krivim Marku sto ga nije na klupu stavio prije, jer vidi se da ne moze. pa poceo trenirati nekoliko dana prije pcoetka prvenstva. On nema snage za 15 minuta, a igra 30...ma daj

Treba pokusati i sa Buricem i Toromanovicem pa kud puklo da puklo, ionako sve idu kroz sredinu. Prce je sposoban da podvali pas kroz sredinu, danas je par puta mislim mu to proslo...[/quote]
Sto da ne...Celica...dva pivota...bilo koja rotacija...a ne gledati kako ti se najbolji igrac pati jer ne moze da dodje do daha i ti ga i dalje drzis na terenu...
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:mali se loži na ivana, vidi se iz aviona, njegove finte, dodavanja na pivota čak i finta šutaalan_kardec je napisao/la:Rola onog malog Perića za svaku pohvalu.![]()
Skroz suprotno za Vražalića i Ovčinu, pogotovo ovog drugog.
nek se loži na koga god hoće kad se vidi da dečko ima šlifa. 2 gola, 3 asistencije čini mi se (jedna dosta srećna). Onaj prvi gol je prava majstorija

problem je kad neko umisli da je Ivano lično (ili Jordan, Ronaldo, Bodiroga...), a zapravo je kloc. Takvih je danas mnogo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- BoskoAntic
- Kontakt:
Format je napisao/la:Meni je jedino krivo sto Burici nemaju jos barem dva brata.

U INAT SVIMA 1946
- kupus army
- Kontakt:
Ja kakvo je krilo ovaj Veber,strasan igrac.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Gledam ovaj Tunis i vjerujem da ce nas i oni pobjedit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sad ovaj komentator (englez) govori kako u dvorani Bosanci navijaju glasno za Tunis jer im vise odgovara da izgubi Austrija 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.