Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja 30 gb plaćam 30 kaemova.
Šta ti treba pomoć bolan ne bio , kud si zavro ?
Ja bi da pratim Primeru, a da ne placam nistaBosco je napisao/la:Ja 30 gb plaćam 30 kaemova.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

- Urban Batalion
- Kontakt:
Jesi mi pomogo, svaka ti castBosco je napisao/la:Malo ćeš teže riješit taj problem, ja Arsenal pratim preko jeebenih streamova jer nemam SK, a BHT ne prenosi.

Vec sam sjebo 7 giga, sad kad bi mi ti samo 3 dana dao pass od neta, bio bi ti duznik cjeloga zivota

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo nas je, al' nas ima.Urban Batalion je napisao/la:Sta ima kod vas ...... hebote nema nikog ....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- sarajlija89
- Kontakt:
samo da dam znak zivota
[youtube][/youtube]
malo neponovljivog i najveceg boema svih vremena na ovim prostorima ....u toploj ramazanskoj noci

[youtube][/youtube]
malo neponovljivog i najveceg boema svih vremena na ovim prostorima ....u toploj ramazanskoj noci

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Urban Batalion
- Kontakt:
Sad furamo Fukare.....Omerbavarac je napisao/la:Malo nas je, al' nas ima.Urban Batalion je napisao/la:Sta ima kod vas ...... hebote nema nikog ....

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
- Kontakt:
Ima li zivih ?
Ja zaglavio na menadzeru vec 3 sata doveo sam boga oca u celzi samo me abramovic iznervirao dao mi 41 milion na raspolaganje
ali eto doveo sam par igraca
Ja zaglavio na menadzeru vec 3 sata doveo sam boga oca u celzi samo me abramovic iznervirao dao mi 41 milion na raspolaganje

Forum zivi 24/7Samo F.K.S !! je napisao/la:Ima li zivih ?
Ja zaglavio na menadzeru vec 3 sata doveo sam boga oca u celzi samo me abramovic iznervirao dao mi 41 milion na raspolaganjeali eto doveo sam par igraca

I ja sam bas sad u nekoj nedoumici,igram soccermanager,tu nista iz virtualnog svijeta ne utice na rejting igraca,nastupi,golovi i to,vec se mijenja rejting u ovisnosti kakve igrac pruza partije u stvarnosti.Sad imam opciju da dovedem Koscienelya,ovog novog stopera Arsenala ili Bonucia,novog stopera Juventusa.Tu su negdje i sa godinama,pa sta mislite koji ce u buducnosti biti bolji ja nemogu da se odlucim,iako me lagano vuce na Bonucia

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Urban Batalion
- Kontakt:
Batalio sam taj manager prije dvije godine.Kako god napravim sastav gube hebes im mater.Dylan Dog je napisao/la:I ja sam bas sad u nekoj nedoumici,igram soccermanager,tu nista iz virtualnog svijeta ne utice na rejting igraca,nastupi,golovi i to,vec se mijenja rejting u ovisnosti kakve igrac pruza partije u stvarnosti.Sad imam opciju da dovedem Koscienelya,ovog novog stopera Arsenala ili Bonucia,novog stopera Juventusa.Tu su negdje i sa godinama,pa sta mislite koji ce u buducnosti biti bolji ja nemogu da se odlucim,iako me lagano vuce na Bonucia![]()

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
- Kontakt:
Vozdra mala raja.....
Ima li sta novo??
Ima li sta novo??
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Smrdo jedan imas obraza da se javis,nakon sto si izdao narod...analiticar_ je napisao/la:Vozdra mala raja.....
Ima li sta novo??
Pozivam forumase da sljedece godine kada bude cimburijada javno lincujemo analiticara i Ahmu

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Hairlija ,ko te goni?
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
- Kontakt:
a lik vec ima 850 postova, ne da se stici nikako...Morat cu uzeti par dana slobodno da ga stignem....Cim sam mu zaprijetio nabio je 100 postova za 2 dana.... 

Ma da hocu prestigao bi i Neutralaanaliticar_ je napisao/la:a lik vec ima 850 postova, ne da se stici nikako...Morat cu uzeti par dana slobodno da ga stignem....Cim sam mu zaprijetio nabio je 100 postova za 2 dana....

-
- Kontakt:
Ne spavas covjece.....Idi odmori, vidis da si umoran....
Hej kad dodjem u Sa, jel vodis u Zelju na peticu??

Naravno jos cu te odvesti na brijanjeanaliticar_ je napisao/la:Ne spavas covjece.....Idi odmori, vidis da si umoran....
![]()

a kupit cu ti i dopunu da imas da mi se javis kako si prosao u putu

-
- Kontakt:
Hahaha nisam navikao da su Sarajlije tako gostoprimljive....Valjda nas i u Zelji dobro docekaju...Ici cemo na peticu u Zeljo 1