Gdje Portilla neces znat, najveci blancos medju vamaMElloo je napisao/la:Kako ja ne znam tog Portilla,koji su mu ostali nickovi na forumima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Gdje Portilla neces znat, najveci blancos medju vamaMElloo je napisao/la:Kako ja ne znam tog Portilla,koji su mu ostali nickovi na forumima
Koga su otjerali?harden je napisao/la:Tek sad vidim da ste uspjeli otjerati čovjeka sa foruma.
Pa Felda. Pogledaj njegov zadnji post.Barbarossa je napisao/la:Koga su otjerali?harden je napisao/la:Tek sad vidim da ste uspjeli otjerati čovjeka sa foruma.
Dva puta sam je svjedočio tjeranjima s forumaharden je napisao/la:Pa Felda. Pogledaj njegov zadnji post.Barbarossa je napisao/la:Koga su otjerali?harden je napisao/la:Tek sad vidim da ste uspjeli otjerati čovjeka sa foruma.
sljivo je napisao/la:Da i ja tebe te parafrazirama sto tebe ili nekog drugog boli qrac sta ja pisem...
sljivo je napisao/la:Da i ja tebe te parafrazirama sto tebe ili nekog drugog boli qrac sta ja pisem...
Kome se vise yebe za tvoje misljenje o Mesiju i planeti Zemlji.Kawhi je napisao/la:Negirati da je Messi najbolji svih vremena je isto kao negirati da je Zemlja okrugla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.