Da. http://www.nfsbih.net/pdf/18kolo2012.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:Jel sigurno ovo da Velež-Sarajevo igraju u nedjelju u 15:00![]()
Velež-Sarajevo 15:00, 25.3.12
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Da. http://www.nfsbih.net/pdf/18kolo2012.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:Jel sigurno ovo da Velež-Sarajevo igraju u nedjelju u 15:00![]()
legenda reala je napisao/la:Šta ovo gosti, će morati čekati nedjelju za potvrdu rezultata![]()
Valjda nam taj meč neće ništa značiti
Ovo je derbi kao Zeljo-Sarajevo.deyo je napisao/la:Povodom Najveceg Derbija SS Lige (mogu svi pricati sta hoce),a naletio sam na ovaj spot navijaca buducnosti,a idealno opisuje pripreme moje ekipe protiv Delfina,pa pogledajte....[youtube][/youtube]
Samo bih da pozdravim tu odluku, te da dodam da bih ja bio prezadovoljan sa 2 para nase lige, al' eto kad ste vec usitnili dosta je i 1.123456 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Šta ovo gosti, će morati čekati nedjelju za potvrdu rezultata![]()
Valjda nam taj meč neće ništa značiti
legendo ja sam postavljao ponude i stavio sam nasu ligu samo da mi Edo ne zvoca vise.Eh posto ja zaista ne znam gdje da provjerim za nasu ligu kad se igra dali subotu ili nedjelju ja sam stavio ta dva para kao najzanimljivija.Nije problem sto ce se cekati Nedjelja.Nije prvi a ni zadnji put
Pa zar se toliko mrzimoEdin TM87 je napisao/la: A sto je tice najveceg derbija, Dragonsi - Backspace kao West ham - Millwall.
A smijesni polulegenda je bio direktni posrednik sa svojim dobro poznatim zakulisnim radnjama.Bosco je napisao/la:PoluDragonsi - BackSpace Utd je definitivno najveći derbi ikada na bilo kojem forumu samo u zadnje vrijeme se rijetko sastajemo jer su nas zle duše izbacile iz Cvajte.
Ama polulegendo kakve zakulisne radnje, niko iz sadašnjeg prvog tima nije tad bio umiješan u klub odnosno njegov prvi tim jer smo mi tad bili u podmladku odnosno juniori i osvojili smo juniorsku ss.ba ligu. Mi smo ti trenutno najmlađi tim, ovo nam je prva sezona i to odmah nakon ispadanja iz Cvajte.legenda reala je napisao/la:Javili se ovi iz Mafija Uniteda, oni i njihove zakulisne radnje![]()
![]()
Mi zasad 2 gola, znaci 3:2.*p!p!t@* je napisao/la:Kako sam upratio nekom mini analizom mi smo dali 3 gola za sada, Delfini vi ?
A je li ti iznenadjenje da je sad 4-4?Monolog je napisao/la:Ganjaši vode rezultatom 3:0.Dobro, to i nije neko iznenađenje. Ali, iznenađenje je što Messi ove lige (@Miky_Hz) nije zabio nijedan gol.
Ma jock bola, nego mi mrsko gledat' i vaše paroveBIHfan je napisao/la:Mi zasad 2 gola, znaci 3:2.*p!p!t@* je napisao/la:Kako sam upratio nekom mini analizom mi smo dali 3 gola za sada, Delfini vi ?![]()
![]()
Jesi pomislio da je gotovo?
Jos su vase utakmice zavrsile izgleda, a mi imamo jos 2.
Unitedovska DNA je u pitanju ipak.Cartman je napisao/la:A je li ti iznenadjenje da je sad 4-4?Monolog je napisao/la:Ganjaši vode rezultatom 3:0.Dobro, to i nije neko iznenađenje. Ali, iznenađenje je što Messi ove lige (@Miky_Hz) nije zabio nijedan gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.