Ja sam na Elenuharry_90 je napisao/la:Evo uplatio sam 10 km da ce Soderling biti pobjednik RG.

Uploaded with ImageShack.us
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Ja sam na Elenuharry_90 je napisao/la:Evo uplatio sam 10 km da ce Soderling biti pobjednik RG.

Dementieva predala meč Schiavone.neko_iz_mase je napisao/la:Ja sam na Elenuharry_90 je napisao/la:Evo uplatio sam 10 km da ce Soderling biti pobjednik RG.![]()
Jel se sad racuna kvota 1Willy je napisao/la:Dementieva predala meč Schiavone.neko_iz_mase je napisao/la:Ja sam na Elenuharry_90 je napisao/la:Evo uplatio sam 10 km da ce Soderling biti pobjednik RG.![]()
Koja je kvota na Soderlinga?harry_90 je napisao/la:Evo uplatio sam 10 km da ce Soderling biti pobjednik RG.
4 kvotaWilly je napisao/la:Koja je kvota na Soderlinga?harry_90 je napisao/la:Evo uplatio sam 10 km da ce Soderling biti pobjednik RG.
Daj nam tiket da slavimo...dzekooo93 je napisao/la:Ja igram danas 60 € Na bosnu Kvota 7,10![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neam pojma ako ima sta pouzdani vista ga ovdje pa cu kad dodjem kuci da uplatim.Willy je napisao/la:Jaruga hoćeš igrati nba broj poena nekog igrača?
Eto samo za tvoju dusu 6 eura stavioWilly je napisao/la:Igraj Garnett više od 14,5 poena, valjda je i kod tebe ista granica. Gledaću utakmicu direktno i navijati da ćelo ubaci što više.
Rondo i Bryant bi trebali ići preko. Pierce će biti čuvan od strane Artesta koji ne bira sredstva da zaustavi protivničkog igrača, pa ga ne bi uplatio.Willy je napisao/la:Jaruga hoćeš igrati nba broj poena nekog igrača?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.