Mi smo u svom selu nažalost nismo u Engleskoj,zato u istoj Crnoj Gori ne može Dečić reći da je veći i bolji od BudućnostiSuvorov je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:18I Buducnost je najjaca u Crnoj Gori.Anex je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:59Da ponovimo zbog slijepaca i zlonamjernih,ulaganje Tana i Mirvića nije bacanje para i jedva evropa kako kažu već vidljivi rezultati na svim poljima.Osvojene su titule i kupovi kao i prva dupla kruna znači trofeji su tu,u grad su dovedeni velikani Celtic 2x, Borusija,Atalanta, znači promocija grada i države je tu.Juniori osvojili duplu krunu a i pioniri i kadeti u vrhu znači rezultati akademije nadolaze.Prodali smo dosta igrača Cimirot,Rahmanović,Mujakić,Mihojević,Đokanović,Pidro,Kovačević,Šabanović i još neki znači i tu smo najjači,prvi u ovoj ligi smo počeli plaćati obeštećenja,izgradili smo kamp i trenutno se u njega ulažu dodatna sredstva a radovi na Koševu počinju sutra tako da i u infrastrukturi napredujemo.Znači guramo u svemu samo slijepa i zavidna fukara to ne vidi i lakše mu je biti glup nego vidjeti ono što je lako vidljivo
Dzaba sto si najbolji u selu, ako ti je selo goli ****.
Eno TSC juce osnovan, a prodase Ratkova za iznos kao svi ti nabrojani igraci zajedno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Anex je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:24![]()
![]()
![]()
Možemo nabrajati i vaše uspjehe,naziogu vas Cerić,naziogu vas Diglišić,naziogu vas lažni hadžija,naziogu vas Amaw,titulu sanjate 20 bajrama,imovina pod hipotekom,dužni i bogu i narodu,prodali nikoga,u izlogu nemate nikoga,pušite qrčeve za potpis reprograma za licencu,strani igrači vam prijavljeni kao konobari i kao takvi idu džaba,hoće u evropu a nemaju za prevoz pa mole za promjenu domaćinstva da uštede,dobili humanitarni broj i da slavili x na derbiju kao titulu,uplatnicu nisu popunili,i najveći uspjeh imali bod više od ljutog rivala koji je čitavu sezonu igrao kao gost i kao takav prije obezbijedio evropu...
Smiri se malo, pozlit ce ti...
https://bosnainfo.ba/wp-content/uploads ... 60x800.jpg
Ja nikad mirniji nisam bio a kome će pozliti vidjet ćemoTifo je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:30Anex je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:24![]()
![]()
![]()
Možemo nabrajati i vaše uspjehe,naziogu vas Cerić,naziogu vas Diglišić,naziogu vas lažni hadžija,naziogu vas Amaw,titulu sanjate 20 bajrama,imovina pod hipotekom,dužni i bogu i narodu,prodali nikoga,u izlogu nemate nikoga,pušite qrčeve za potpis reprograma za licencu,strani igrači vam prijavljeni kao konobari i kao takvi idu džaba,hoće u evropu a nemaju za prevoz pa mole za promjenu domaćinstva da uštede,dobili humanitarni broj i da slavili x na derbiju kao titulu,uplatnicu nisu popunili,i najveći uspjeh imali bod više od ljutog rivala koji je čitavu sezonu igrao kao gost i kao takav prije obezbijedio evropu...
Smiri se malo, pozlit ce ti...
https://bosnainfo.ba/wp-content/uploads ... 60x800.jpg

Zadnja izmjena: Anex, dana/u 30 jun 2023, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:24![]()
![]()
![]()
Auu nemoj ih kolega. Nisko nisko.. bolje im je da sute, pametniji su
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Jesi li ti to upravo napisao da je kolumbijska liga jaca od danske, belgijske, austrijske?MortemHz je napisao/la: ↑30 jun 2023, 15:15Pa male su šanse i da ćeš čuti za njega jer mi generalno ne pratimo te lige dole i jer ne igraju europska takmičenja, nisu pokriveni. Uglavnom ova liga je jača od recimo belgijske, austrijske, danske itd.
Mlad je, pokazao je da zna i da može dole pa ćemo vidjeti, na terenu to sve mora dokazati.
Mediji objave da je ''veliko pojačanje'' skoro svaki igrač, veće su šanse da ćeš tako ući i otvoriti članak - mislim da je ovo svima jasno do sad.
Njega je preporučio Diaz iz Liverpula, nadam se da ima razlog za tim.
Ponuda Sarajeva je bila jača od ponude Sheriffa a znaš i sam kakve su igrače oni znali dovoditi i kakvi su im rezultati u Europi.
Veci a Kolumbijaca nije u srpskoj ligi JSL bila standardna.
- MocMahale444
Ona dama iz londona je prekucala. Sramotno, gurabije mi.
Zaboravio si Seju sataru u vipu.

Mislim sve je to oke ali ktonezci vas handre a vi se okupili kao cige oko šatora i navijate Amidza, Amidza.
A sad ovaj vas preko dzimuše poziva na šake, e kuku lele na bretele.
Onaj vam siptar iz bojca kapiten

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Reci brateAnex je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:59Da ponovimo zbog slijepaca i zlonamjernih,ulaganje Tana i Mirvića nije bacanje para i jedva evropa kako kažu već vidljivi rezultati na svim poljima.Osvojene su titule i kupovi kao i prva dupla kruna znači trofeji su tu,u grad su dovedeni velikani Celtic 2x, Borusija,Atalanta, znači promocija grada i države je tu.Juniori osvojili duplu krunu a i pioniri i kadeti u vrhu znači rezultati akademije nadolaze.Prodali smo dosta igrača Cimirot,Rahmanović,Mujakić,Mihojević,Đokanović,Pidro,Kovačević,Šabanović i još neki znači i tu smo najjači,prvi u ovoj ligi smo počeli plaćati obeštećenja,izgradili smo kamp i trenutno se u njega ulažu dodatna sredstva a radovi na Koševu počinju sutra tako da i u infrastrukturi napredujemo.Znači guramo u svemu samo slijepa i zavidna fukara to ne vidi i lakše mu je biti glup nego vidjeti ono što je lako vidljivo

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Eno transfermarkt a mislim da Zuka nas ima u tome prste je vec za novu sezonu FK Sarajevo stavilo na pole position. 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Vremenski uslovi idealni za uzgoj gljiva!
Moram ih po malo podsjetiti na razliku između nas i njih i istine i mitomanijeTrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 jul 2023, 10:47Reci brateAnex je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:59Da ponovimo zbog slijepaca i zlonamjernih,ulaganje Tana i Mirvića nije bacanje para i jedva evropa kako kažu već vidljivi rezultati na svim poljima.Osvojene su titule i kupovi kao i prva dupla kruna znači trofeji su tu,u grad su dovedeni velikani Celtic 2x, Borusija,Atalanta, znači promocija grada i države je tu.Juniori osvojili duplu krunu a i pioniri i kadeti u vrhu znači rezultati akademije nadolaze.Prodali smo dosta igrača Cimirot,Rahmanović,Mujakić,Mihojević,Đokanović,Pidro,Kovačević,Šabanović i još neki znači i tu smo najjači,prvi u ovoj ligi smo počeli plaćati obeštećenja,izgradili smo kamp i trenutno se u njega ulažu dodatna sredstva a radovi na Koševu počinju sutra tako da i u infrastrukturi napredujemo.Znači guramo u svemu samo slijepa i zavidna fukara to ne vidi i lakše mu je biti glup nego vidjeti ono što je lako vidljivo![]()

-
- Kontakt:
Sad ce vam se poceti izvinjavati i uvjeravati vas kako oni misle da je Zrinski i dalje jaci od njihAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 11:25Eno transfermarkt a mislim da Zuka nas ima u tome prste je vec za novu sezonu FK Sarajevo stavilo na pole position.![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Zrinjski je jos uvijek prvi i glavni favorit... 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ExchangeOffice
Koliko ti volis zeljA ?zeljovolimte je napisao/la: ↑01 jul 2023, 12:41Sad ce vam se poceti izvinjavati i uvjeravati vas kako oni misle da je Zrinski i dalje jaci od njihAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 11:25Eno transfermarkt a mislim da Zuka nas ima u tome prste je vec za novu sezonu FK Sarajevo stavilo na pole position.![]()
![]()
NEMA NAZAD
Nipošto. Sarajevo je bosanski Dinamo i kao takav je vječni favorit. Sarajevo pa ostali.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nas nikog nije strah
iako znamo da ima jacih ekipa
Krvit cemo se sa svima
Đe ste, šta ima
iako znamo da ima jacih ekipa
Krvit cemo se sa svima
Đe ste, šta ima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Hajdeee, Hrammm1921, Lavcina, Morpheus, Pantelija, PeppermintSA, Resolute, Rodman, Vanja8, worchester i 61 gost.