To je najbolji dokaz da aktuelni svjetski prvak ima u svojim redovima nekoliko igrača sa izrazito niskom inteligencijom.Pensioner26 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 22:56Ahahahah. I Everton slavi na Trashfordu sa igračem manje od 13.minute, samo mi ne mozemo
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
A po kvaliteti komentara....I navijacaTheShed je napisao/la: ↑24 nov 2025, 23:07To je najbolji dokaz da aktuelni svjetski prvak ima u svojim redovima nekoliko igrača sa izrazito niskom inteligencijom.Pensioner26 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 22:56Ahahahah. I Everton slavi na Trashfordu sa igračem manje od 13.minute, samo mi ne mozemo
To što je prosječan igrač nije spriječilo Manchester da ga debelo pretplate glavno da si Nizozemac ili da od tamo dolaziš.
Malacia, De Ligt, Anthony, Martinez, Zirkzee.. možda s nekim i pogode.
A ni ovi bekovi iz Italije Dorgu i Diallo nisu daleko valjda od 30 puta 29 su krenuli u sredinu nitko ne zna razvući obranu pogotovo kad imaš igrača više.
Ovako samo smetaju jedni drugima.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Upravo to. Bilo je naznaka, ali ovdje doživiti blackout i 75 min igrati sa igračem više i ništa postići…, nema opravdanja.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svi boldirani Ten Haagova kupovina. Jedino De Light, te Martinez (u rijetkim trenucima kad je zdrav). Ostalo, smeće.jozinho je napisao/la: ↑24 nov 2025, 23:10To što je prosječan igrač nije spriječilo Manchester da ga debelo pretplate glavno da si Nizozemac ili da od tamo dolaziš.
Malacia, De Ligt, Anthony, Martinez, Zirkzee.. možda s nekim i pogode.
A ni ovi bekovi iz Italije Dorgu i Diallo nisu daleko valjda od 30 puta 29 su krenuli u sredinu nitko ne zna razvući obranu pogotovo kad imaš igrača više.
Ovako samo smetaju jedni drugima.
Sta je Amorim nocas kriv? mnogi igraci jednostavno nisu prisutni bili u utakmici a to se desava iskljucivo kada United ima sansu za top4- oni se izgube.
Pritisak je bio prevelik i on je kljucan za ove igrace slabog iq i mentaliteta i to se desavalo prije ove tekme.
Sredina terena i Wbekovi su hitni da se dovedu na zimu a nocas mi je jasno zasto je Zirk bez minutaze.
TH je kostao United,trebat ce vremena za oporavak koliko je on bio u klubu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kad su me ovdje strucnjaci koji sada pljuju Bruna ubjedjivali da je klasa 
isto je bilo i za budućeg osvajača baluna FodenaJayCatwright je napisao/la: ↑25 nov 2025, 00:22Kad su me ovdje strucnjaci koji sada pljuju Bruna ubjedjivali da je klasa![]()
Brate, vaša fan baza se prepucava sa svim ostalim ovdje. Tako da je prvo pitanje glupost, a drugo također jer radi se o tome da nema smisla podsjećati nekog da je tvoj klub trofejniji i da ga ljuti rival sigurno neće preći u narednih 30-40 godina. Kako onda razmišljaju navijači manje trofejnih klubova?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:16koja je tebi logika da se ukljucujes u prepucavanja londonskih ekipa? kakve veze liverpool sad ima s ovom diskusijom? omeksali ste, od perioda kad ste bili jedni od najjacih zajebanata na forumu i pisali ovdje uprkos neosvajanju titule 30 godina, do mekusaca koji nestaju nakon tri poraza zaredom i ljubljenja sa simpatizerima citya i chelsea![]()
![]()
Ne znam o čemu pričaš, ja sam tu oduvijek, ne pišem većinom u ljetnom periodu ili kad vi Gunneri krenete da ozbiljno spamate ovu temu (čak idete i u ozbiljan off-topic). Vi ste uništili ovu temu u zadnje 3-4 godine i zato se sad može naći jedan konstruktivan post na tri stranice. U zadnje 3-4 godine ubili ste želju svakome da normalno diskutuje na ovoj temi, prvo ste se šalili na račun užasnih rezultata Arsenala i išli i u off-topic sa glupostima, a tek sad vas niko ne može podnijet jer se strašno brukate sa nekim teorijama zavjere da PGMOL i FA imaju nešto protiv Arsenala i cmizdrite na svaku pa i logičnu odluku ponekad. Toliko je u nekim trenucima bilo smiješno da sam mislio da namjerno trolate i da to ne mogu biti istine (što ste pisali). Zbog vas kao fan baze bi ovdje 90% ljudi radije vidjeli City kao prvaka nego Arsenal.
Arsenal kao Arsenal je zaslužio titulu, Arteta je izgradio čvrstu ekipu, vlasnici su ga ispoštovali ovo ljeto i sa dovođenjem Ezea sam lično rekao da je to to, da je ova sezona vaša. Trenutni Arsenal ima 4-5 povređenih prvotimaca i +7 tako da stvarno ovaj put ne znam šta se mora desit da ne osvoje. Sad da li je puno za očekivat da se napadne i Liga Prvaka, vjerovatno jest jer to je takmičenje u kojem moraš imat dosta sreće.
Za početak ajmo proći s onim što je Amorim pogriješio nakon crvenog kartona.Anoniman je napisao/la: ↑24 nov 2025, 23:43Sta je Amorim nocas kriv? mnogi igraci jednostavno nisu prisutni bili u utakmici a to se desava iskljucivo kada United ima sansu za top4- oni se izgube.
Pritisak je bio prevelik i on je kljucan za ove igrace slabog iq i mentaliteta i to se desavalo prije ove tekme.
Sredina terena i Wbekovi su hitni da se dovedu na zimu a nocas mi je jasno zasto je Zirk bez minutaze.
TH je kostao United,trebat ce vremena za oporavak koliko je on bio u klubu.
Ostao je sa tri stopera protiv niskog bloka.
Krila/wb nisu širili igru da izvuku igrača evertona i probaju napraviti razliku nego su ulazili u sredu praveći gužvu svojim igračima.
Zamjene su redom bile pogrešno tempirane i ako je Licha mogao igrati barem 20 minuta morao je biti na terenu zbog igre nogom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.