Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Tako ti je to Vaya moj.... a i ne valja ti misljenje 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
Ma opet imamo viska temu, dvije a ni na jednoj se ne piše..
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Dvije teme nisu kontradiktorne, obje imaju svoju svrhu i postojanje jedne ne sprječava nikog da piše u drugoj. Dešavalo se i prije sa samo jednom temom i nije ni prvi ni zadnji put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Druga tema je zlo, bolje da ste kakve ljepotice juventine stavili, više bi se komentarisalo.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ramiral je napisao/la:Druga tema je zlo, bolje da ste kakve ljepotice juventine stavili, više bi se komentarisalo.
Brate tigre@ ova druga tema je razvodnila temu Juve i nikom se neda pisati na obje
Slazem se sa bratom JuventinoVero@ tesko ovdje sta mozes napisati a da te neko ne napadne
Zato ova starija garda Pogba,Sarajlija....... rijetko pisu
Od starije garde ostali su samo Tigar@ L'Avvocato@ i ja
Nekad se ovdje dnevno pisalo po stotinjak postova raspravljalo se normalno bez napadanja ikog
Na mladima svijet ostaje, pusite ga stara gardo, yebo vas Rampula. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- L'Avvocato
- Kontakt:

Ma druga tema je potpuno bespotrebna, al' hajde gdje ces protiv sistema

★★★
Yebo tebe Lord BendiGefufna je napisao/la:Na mladima svijet ostaje, pusite ga stara gardo, yebo vas Rampula.

Bez starca nema udarca...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- bianconeros
- Kontakt:
Ako zelimo doci prvi u grupi onda moramo dobiti ovo veceras. Sevilla ima zagreb x2 i to ce dobiti i onda im idemo mi u gostima. Zatp 3 boda veceras se zlatna vrijedna..
Higuain zabija
Higuain zabija
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Ako te čuje Fabio Pecchia naje.bao siGefufna je napisao/la:Na mladima svijet ostaje, pusite ga stara gardo, yebo vas Rampula.

"Starija garda" je pisala 2009 i 2010, a ne 2012-13.Yucca je napisao/la:ramiral je napisao/la:Druga tema je zlo, bolje da ste kakve ljepotice juventine stavili, više bi se komentarisalo.
Brate tigre@ ova druga tema je razvodnila temu Juve i nikom se neda pisati na obje
Slazem se sa bratom JuventinoVero@ tesko ovdje sta mozes napisati a da te neko ne napadne
Nekad se ovdje dnevno pisalo po stotinjak postova raspravljalo se normalno bez napadanja ikog
I niko vam ne brani da pisete. Gdje cete bolju priliku za argumentovanu raspravu. Kritikujte prelazni rok i upravu, kritikujte njihove poteze povodom Pogbe, Comana, Higuaina i sl.. Ili sad i nemate bas argumenata za to ??

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Italia je napisao/la:"Starija garda" je pisala 2009 i 2010, a ne 2012-13.Yucca je napisao/la:ramiral je napisao/la:Druga tema je zlo, bolje da ste kakve ljepotice juventine stavili, više bi se komentarisalo.
I niko vam ne brani da pisete. Gdje cete bolju priliku za argumentovanu raspravu. Kritikujte prelazni rok i upravu, kritikujte njihove poteze povodom Pogbe, Comana, Higuaina i sl.. Ili sad i nemate bas argumenata za to ??
Starija garda je bila banovana tj obrisani nam accounti jer smo otisli sa ovog foruma pa smo svi ponovno pravili accounte i vratili se
Nemoj me ubuduce citirati niti komentarisati moje postove
Kad budes ozbiljno diskutovao onda mozemo razgovarati
Stara garda se odnosilo na godine nase a ne na registrovanje na forum ali i po tome smo stara garda
Mislio sam se pozdraviti sa vama poslije tekme ali sad cu to uraditi,posto imam nekih privatnih obaveza i bicu na putu necu biti u mogucnosti da pisem na forumu
Pozdrav mojoj braci L'Avvocato@,Tigru@,chi3llo@,Marvin@,Gefufna@,bianconeros@,akisarajevo92@,jasko_juve@,Mig_Mig@,10DelPiero@,ultrasstyle_tz@,Peace@,Sissoko@, Burberry46@,JuventinoVero@,Andrej@Nedved@,VelaHavle@.......
Izvinjavam se ako sam koga zaboravio ima nas puno pa ne zamjerite
Pozdrav i bratu IlCapitano@ mada je on ljut zbog nekih nasih rasprava nemoj zamjeriti
Naravno i braci i Pogbi@ Sarajevo1946@
Poseban pozdrav ide bratu Lacialu Chinaglia@
Da mi budete zivi i zdravi i da Juve osvaja trofeje

Pozdrav mojoj braci L'Avvocato@,Tigru@,chi3llo@,Marvin@,Gefufna@,bianconeros@,akisarajevo92@,jasko_juve@,Mig_Mig@,10DelPiero@,ultrasstyle_tz@,Peace@,Sissoko@, Burberry46@,JuventinoVero@,Andrej@Nedved@,VelaHavle@.......

Pozdrav i bratu IlCapitano@ mada je on ljut zbog nekih nasih rasprava nemoj zamjeriti
Poseban pozdrav ide bratu Lacialu Chinaglia@

Da mi budete zivi i zdravi i da Juve osvaja trofeje

- Burberry46
- Kontakt:
Pozdrav druze i kad budes u mogucnosti pisi opetYucca je napisao/la:Mislio sam se pozdraviti sa vama poslije tekme ali sad cu to uraditi,posto imam nekih privatnih obaveza i bicu na putu necu biti u mogucnosti da pisem na forumu
Pozdrav mojoj braci L'Avvocato@,Tigru@,chi3llo@,Marvin@,Gefufna@,bianconeros@,akisarajevo92@,jasko_juve@,Mig_Mig@,10DelPiero@,ultrasstyle_tz@,Peace@,Sissoko@, Burberry46@,JuventinoVero@,Andrej@Nedved@,VelaHavle@.......![]()
![]()
![]()
Poseban pozdrav ide bratu Lacialu Chinaglia@![]()
Da mi budete zivi i zdravi i da Juve osvaja trofeje![]()
1946
Nemoj Prazina, izdrzi, ne cini glupost, ne napustaj nas. 

- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Daj nam da glasamo hocemo li dvije teme ili jednu 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Slazem se sa kolegom iznad, malo demokratije ne bi bilo na odmet 

Don't believe the hype.
Da ova tema ima samo dasak demokratije ko ona Junajtedova, eh... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.