Real-pm2 2.87ed1nw je napisao/la:Mozete li mi napisati 2-3 najsigurnija para danas manje kvote, gledam ovaj tottenham nije mi nesto sigurno.. Hvala unaprijed!
Ronaldo gol 1.70
Bale gol 2.75
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Real-pm2 2.87ed1nw je napisao/la:Mozete li mi napisati 2-3 najsigurnija para danas manje kvote, gledam ovaj tottenham nije mi nesto sigurno.. Hvala unaprijed!
dobit ce i ovako i onako e sada hoce li dobiti po guzovima ili pak dobiti utakmicu ostaje da se vidi mada befici trebaju bodovi za odvajanje a ovima za opstanak benfica winnharqe je napisao/la:cekam benficu za stoju, sta mislite ocel dobit, da se branim ili da ostavim?
a ovisi za koliko para čekaš, ako je veći dobitak ja bih gradio, ne vjerujem da će lako dobiti ako dobije uopće, lako mogu kiksati, mislim da ide under 2.5 tu, ma da opet u formi je samo što je domaćin tvrda ekipa i teško primaju golove, pogotovo sad kad će parkirati bus pred 16mharqe je napisao/la:cekam benficu za stoju, sta mislite ocel dobit, da se branim ili da ostavim?
oj diego lopezu je... li ti sve po spisku golmansko ciju kcerku iz reala on gu.i ..bala mu sveZAZA je napisao/la:Real-pm2 2.87ed1nw je napisao/la:Mozete li mi napisati 2-3 najsigurnija para danas manje kvote, gledam ovaj tottenham nije mi nesto sigurno.. Hvala unaprijed!
Ronaldo gol 1.70
Bale gol 2.75

Prodje u zadnjih 10 minuta od 0:1 do 2:1zgmiky je napisao/la:eintracht-stuttgart oba daju 1.55
eintracht-stuttgart oba daju i 3+ 2.00
Stuttgartova obrana je smiješna, primaju sa svih strana, domaćin ima solidnu ekipu, ispali su iz europe i sad će se baciti na borbu za ostanak, gosti također brinu te brige i koliko god su loši gol će zabiti, trebali bi bar.
Očekujem da prođe već do poluvremena, ako ništa u nastavku bi trebalo
Proslo sve, nadam se da je neko uzeo bilo koji pargolub je napisao/la:
:

idemo dalje:truts je napisao/la:Langenthal - Basel 1,5+ u prvoj trećini - 1,60
Washington - Philly over 5 golova - 1,40
igrao finale lige kupa ...Titova-Juga je napisao/la:Je li City uopće igrao danas ?
ma kakvi samo kladionice igrale prelaz dzeko sampion by element importaneTitova-Juga je napisao/la:Je li City uopće igrao danas ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.