Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Brate @Yucca sretan put i sve najbolje, da opet pisemo ovdje nakon podignutog klempe 2017
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bianconeros
- Kontakt:
Yucca brate sretno i navrati ponovo kad podignemo klempu uskoro abd ...
Idemo po 3 bobe...
Forza Juventus
Idemo po 3 bobe...
Forza Juventus
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- bianconeros
- Kontakt:
Tako jeeeeeee... veoma vazna pobjeda...
Buffon ..nr 1 svi vremena..
Buffon ..nr 1 svi vremena..
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Yucca, neces ti moci ni bez nas ni bez Juventusa. Al eto barem obecaj da ces navratiti ovdje nakon osvojenog finala LP
Sretno !

Max Allegri
Statistički, izgleda da je skoro pa ne bitno ove godine biti prvi ili drugi u LŠ u našoj grupi. (psihološki, mentalno itd pa malo i finansijski naravno da je bitno) ali...
- Ako završimo prvi, dolazi nam jedan od 7 vice prvaka grupe.
A u 4 od 7 grupa će drugi biti užasno težak, teži od ostala tri prvaka grupe a te teške grupe su:
A (psg,arsenal)
C (barca,city)
D (atl.m, bayern)
F (real,dortmund).
Znači čak 57% je šansa da ćemo naletit na nagaznu čak i ako budemo prvi!!
- Ako završimo drugi, s druge strane, može se reći da je čak 43% šansa da ćemo dobiti prvaka jedne od ostalih grupa koji su slabiji od drugoplasiranih iz ostalih grupa (ovdje ima AKO a to je da napoli ne bude prvak grupe, čini mi se da se u 1/8 ne mogu iz iste zemlje sastajat ?)
Mislim, ovo je ono šbbkbb, ali činjenica je da ove četiri grupe gore nabrojane potpuno relativiziraju to naše mjesto u grupi, a ostale grupe to samo potvrđuju jer nema "opasnih" protivnika na prvim mjestima koje bi potpuno umanjili vrijednost drugog mjesta u našoj grupi.
Ono, svi hoće reći, ne bitno je s kim igraš, sa svakim treba igrati...ali pustimo mi tu priču, žrijeb je jbno bitan u ovom takmičenju.
Ps. Ne može nama ni jedan igrač kojeg bi kupili u augustu ili januaru pomoći košto nam može pomoći da se marcha vrati u neku odličnu formu,jer je očigledno da samo on može igrati tu poziciju. da nije tako, ne bi mi gledali hernanesa i leminu, nego bi gledali tu khediru ili pjanića a ostali bi pokrivali ostale pozicije.
očigledno je pirlo podigao ljestvicu i sada su sve oči uprte u marchu koji je jedini dolazano to mogao pokriti, možda do pojave veratija...
Forza Juve
- Ako završimo prvi, dolazi nam jedan od 7 vice prvaka grupe.
A u 4 od 7 grupa će drugi biti užasno težak, teži od ostala tri prvaka grupe a te teške grupe su:
A (psg,arsenal)
C (barca,city)
D (atl.m, bayern)
F (real,dortmund).
Znači čak 57% je šansa da ćemo naletit na nagaznu čak i ako budemo prvi!!
- Ako završimo drugi, s druge strane, može se reći da je čak 43% šansa da ćemo dobiti prvaka jedne od ostalih grupa koji su slabiji od drugoplasiranih iz ostalih grupa (ovdje ima AKO a to je da napoli ne bude prvak grupe, čini mi se da se u 1/8 ne mogu iz iste zemlje sastajat ?)
Mislim, ovo je ono šbbkbb, ali činjenica je da ove četiri grupe gore nabrojane potpuno relativiziraju to naše mjesto u grupi, a ostale grupe to samo potvrđuju jer nema "opasnih" protivnika na prvim mjestima koje bi potpuno umanjili vrijednost drugog mjesta u našoj grupi.
Ono, svi hoće reći, ne bitno je s kim igraš, sa svakim treba igrati...ali pustimo mi tu priču, žrijeb je jbno bitan u ovom takmičenju.
Ps. Ne može nama ni jedan igrač kojeg bi kupili u augustu ili januaru pomoći košto nam može pomoći da se marcha vrati u neku odličnu formu,jer je očigledno da samo on može igrati tu poziciju. da nije tako, ne bi mi gledali hernanesa i leminu, nego bi gledali tu khediru ili pjanića a ostali bi pokrivali ostale pozicije.
očigledno je pirlo podigao ljestvicu i sada su sve oči uprte u marchu koji je jedini dolazano to mogao pokriti, možda do pojave veratija...
Forza Juve
Veoma bitno zbog balansa je bilo da imamo još jednog kvalitetnog veznjaka (Witsel, Matuidi) koji može biti glavna rola i prevaga u trkačkom smislu, snaga i sigurnost, zbog povreda i eventualnih kartona.
Ima sreće ali sreću se mora zaslužiti.
Ima sreće ali sreću se mora zaslužiti.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- bianconeros
- Kontakt:
Sinoc smo igrali pa haman s najacom postavom osim Marchisia al opet nismo ni jedne sanse stvorili kako treba u prvi 45 ? Malo zabrinujuci..
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
@Yucca druze sretno!
Ovoj ekipi fali WC veznjak. Kratko i jasno. Bez takvog igraca se krpimo i trpimo kloceve koji naizmjenicno kiksaju.
I naravno da se prestane izmisljati topla voda kao sinoc. Alves u vezi,Dybala i Khedira ko bekovi/krila,Pjanic ofanzivni veznjak,Lemina dirigent itd a na klupi Cuadrado koji je jos prosle godine pokazao da je Licht za starog gvozdja pored njega,a Alves pored fantasticnog cesntarsuta za sada nije neko pojacanje.

Ovoj ekipi fali WC veznjak. Kratko i jasno. Bez takvog igraca se krpimo i trpimo kloceve koji naizmjenicno kiksaju.
I naravno da se prestane izmisljati topla voda kao sinoc. Alves u vezi,Dybala i Khedira ko bekovi/krila,Pjanic ofanzivni veznjak,Lemina dirigent itd a na klupi Cuadrado koji je jos prosle godine pokazao da je Licht za starog gvozdja pored njega,a Alves pored fantasticnog cesntarsuta za sada nije neko pojacanje.
O ovome smo sinoc bas komentarisali uz tekmu,skoro da i nije bitno sa koje pozicije otisli dalje.dinoo je napisao/la: Znači čak 57% je šansa da ćemo naletit na nagaznu čak i ako budemo prvi!!
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Bitno je , sa prvog mjesta imas nagaznu Bayern/Atletico a sa drugog imas Barcelonu,Real,Bayern/Atletico. Ostale timove mozemo proci na dvomec i jaci smo.
Yucca sretno i cujemo se opet. Forum ce bit tu uvijek samo se nemoj sikirat, zivio.
Aljegri, out!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma meni je tako mrsko ulazit na obje teme to je nevjerovatno, nekad se na ovoj sve moglo naci i prodiskutovati po potrebi a sad skoro sve se pise tamo tako da sam slabo ukljucen. Ja nikad nisam ni bio za otvaranje druge teme, ideja nije losa sto se tice glasanja i biranja igraca utakmice ali neka onda samo to bude na toj temi a sve ostalo nek se ovdje pise kao i prije analize, kritike itd.
@Yucca cujemo se
@Yucca cujemo se

Alessandro Del Piero !
- bianconeros
- Kontakt:
Slazem se.. nekako ova tema gubi onaj sjaj. Slabo ko da vise pise..10DelPiero je napisao/la:Ma meni je tako mrsko ulazit na obje teme to je nevjerovatno, nekad se na ovoj sve moglo naci i prodiskutovati po potrebi a sad skoro sve se pise tamo tako da sam slabo ukljucen. Ja nikad nisam ni bio za otvaranje druge teme, ideja nije losa sto se tice glasanja i biranja igraca utakmice ali neka onda samo to bude na toj temi a sve ostalo nek se ovdje pise kao i prije analize, kritike itd.
@Yucca cujemo se
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da se tolika frka pravi oko obicne teme. Juventusov je podforum i nebitno na kojoj se temi pise. Kao da niko nikad nije bio na drugim forumima gdje ima milion tema za svaku utakmicu, svakog igraca itd...
Ako vam je mrsko ulaziti na drugu temu da pisete, kako vam nece biti mrsko ulaziti tamo da samo glasate, ista stvar. Kad smo tek poceli niko se nije bunio, sad ko djeca.
Ali kako god hocete, briga me. Eto anketa pa glasajte.
Ako vam je mrsko ulaziti na drugu temu da pisete, kako vam nece biti mrsko ulaziti tamo da samo glasate, ista stvar. Kad smo tek poceli niko se nije bunio, sad ko djeca.
Ali kako god hocete, briga me. Eto anketa pa glasajte.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mislim, rjesenje je jednostavno... ovo sto se tice dvije teme.
Ko hoce samo bojkotuje onu temu i pise na ovoj bez obzira bila tekma ili ne. Sto se tice zakljucavanja ove teme tokom trajanja tekme, ako cemo cjepidlaciti, to nije u skladu sa pravilima foruma.
Dakle, rjesenje je jednostavno ako zelis jednostavno.
Ali qrac, lakse je balkanlijama napisat na obje teme kako mu se ne svidja sto ima izbor pisanja na dvije teme i da zeli samo jednu.
Necemo anketu, hocemo temu da mozemo i pisati hocemo li dvije teme, ko si ti da me ogranicavas na samo DA ili NE, nisam ti ja ovca za referendusovanje.
Ko hoce samo bojkotuje onu temu i pise na ovoj bez obzira bila tekma ili ne. Sto se tice zakljucavanja ove teme tokom trajanja tekme, ako cemo cjepidlaciti, to nije u skladu sa pravilima foruma.
Dakle, rjesenje je jednostavno ako zelis jednostavno.

Ali qrac, lakse je balkanlijama napisat na obje teme kako mu se ne svidja sto ima izbor pisanja na dvije teme i da zeli samo jednu.

Necemo anketu, hocemo temu da mozemo i pisati hocemo li dvije teme, ko si ti da me ogranicavas na samo DA ili NE, nisam ti ja ovca za referendusovanje.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Dobro, idemo najjednostavnije. Brisemo anketu, nema glasanja, ostaju dvije teme i za vrijeme utakmica se pise samo na onoj temi.
Nema vise rasprave o tome. Jednostavnije je, preglednije i to je to. Ja se driblam sa anketama, uvodom i statistikama. Lakse mi je prelistati 50 stranica kad nesto trazim nego 4000 stranica.
Na ovoj temi se ne pise jer se nema sta pisati o transferima, samo utakmice se igraju. Bitno je da se pise o Juventusu, koja je tema nebitno je. O utakmici se tamo pise, ovdje i dalje ostaju sve druge rasprave.
Nema vise rasprave o tome. Jednostavnije je, preglednije i to je to. Ja se driblam sa anketama, uvodom i statistikama. Lakse mi je prelistati 50 stranica kad nesto trazim nego 4000 stranica.
Na ovoj temi se ne pise jer se nema sta pisati o transferima, samo utakmice se igraju. Bitno je da se pise o Juventusu, koja je tema nebitno je. O utakmici se tamo pise, ovdje i dalje ostaju sve druge rasprave.
Evo nas kao na referendumu... gdje je vise ponudjenih odgovora? Samo da ili ne....
Gdje je mozda ili tako jos neki odgovor koji ce nam dati vecu slobodu izbora...
No salu na stranu... nase je da pisemo... pa kakve god teme bile... ali bez pljuvanja jer ako je neki podforum uvijek to krasilo to je bio ovaj... ili nekih glupih rasprava i svadja...
Ja sam glasao za jednu temu ali nije da mi smeta i da ostane ovako... nek vecina odluci...
Dok ovo napisa ukinu nam Capitano demokratski referendum... jedini dasak demokratije...
On kao Izet Fazlinovic na LZN... saziva sastanke a uvijek sam donosi odluke...
Sretno @Yucca i vrati nam se brzo...
Gdje je mozda ili tako jos neki odgovor koji ce nam dati vecu slobodu izbora...
No salu na stranu... nase je da pisemo... pa kakve god teme bile... ali bez pljuvanja jer ako je neki podforum uvijek to krasilo to je bio ovaj... ili nekih glupih rasprava i svadja...
Ja sam glasao za jednu temu ali nije da mi smeta i da ostane ovako... nek vecina odluci...
Dok ovo napisa ukinu nam Capitano demokratski referendum... jedini dasak demokratije...
On kao Izet Fazlinovic na LZN... saziva sastanke a uvijek sam donosi odluke...

Sretno @Yucca i vrati nam se brzo...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Ideja kao ideja da imamo dvije teme je dobra, ono glasanje za MoTM te pisanje o tekmama na onoj temi a ovdje pisanje o ostalom je isto super. Medjutim, ovdje dosta ima clanova koji su navikli na jednu temu i sada ne mogu da se naviknu na dvije teme pa tako moramo postovati i njih.
Do moderacije je kako ce urediti podforum ali cilj im treba da bude da se sto vise pise na forumu, e sad kako god da odrade mi to moramo postovati
Do moderacije je kako ce urediti podforum ali cilj im treba da bude da se sto vise pise na forumu, e sad kako god da odrade mi to moramo postovati

- BlueBosnian
- Kontakt:
Svi bi voljeliramiral je napisao/la:Grande Gigi.
Nekad mi ovaj naš vezni red djeluje da mu fali balansa, širine i fizike. Bojim se kako bi to izgledalo u velikim bitkama sa nekim od četvorke Barca, Bayo, Real ili Atletico.
Volio bih nekad vidjeti ovo :
Buffon
Alves Barzagli (Benatia) Bonucci (Chiellini) Sandro
Khedira Pjanić Marchisio
Cuadrado Higuain Dybala

Trenutnom veznom redu fali svašta nešta, da se ne lažemo..
Gigi (Neto)
Benatia - Bonucci - Chiellini (Barza, Rugani... kad zaškripi uvijek može uletit' Evra, pa i Sturaro - kojeg bi ja prekomandovao na poziciju desnog štopera)
Alves - Marcha - Pjanić - Matuidi (jer takav tip igrača treba, nikakav Witsel) - Sandro (Cuadrado, Sturaro, Bentancur/Tielemans :p , Lemina, Sturaro, Asa, Evra)
Dybala - Higuain (Pjaca, Mandžo, i krilni igrač, koji po potrebi može igrat' i kao napadač (Lavezzi/Tevez tip igrača), s tim da mora bit' zadovoljan minutažom jer će rijetko igrat' obzirom na formaciju koju preferira Allegri

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- IlCapitano
- Kontakt:
Navikavanje je najmanji problem. Opet, nikom nije prvi put da pise na vise tema. Bili ste na drugim forumima koji imaju puno vise tema. Na ovom forumu pisete na puno drugih tema, ne na samo jednoj. Svaki podforum ima vise tema.
To sto se ne pise na podforumu nema veze sa dvije teme. I da imamo samo jednu opet bi se malo pisalo, samo na ovoj temi.
Meni kao moderatoru je jednostavnije sa dvije teme, puno preglednije. Ako hocete jednu temu brisemo onu skroz i nema vise glasanja. Ja se necu driblati sa 4000 stranica.
To sto se ne pise na podforumu nema veze sa dvije teme. I da imamo samo jednu opet bi se malo pisalo, samo na ovoj temi.
Meni kao moderatoru je jednostavnije sa dvije teme, puno preglednije. Ako hocete jednu temu brisemo onu skroz i nema vise glasanja. Ja se necu driblati sa 4000 stranica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.