ExchangeOffice je napisao/la: ↑02 jul 2023, 12:03
Al ako nista, nek im je drago sto samo o njima mislimo i pisemo
Ipak je to najbitnije

ExchangeOffice je napisao/la: ↑02 jul 2023, 12:03
Ipak je to najbitnije
Selam brate mojPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:00Mi smo vam se za umanjenje pondera odužili.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 13:19Imate Statut super
Al mu svake dodine fali novca iz budzeta opcine Centar.Grada Sarajeva i KS
Vasi milijarderi treba da se ostave budzeta
Otet nam je ponder 2 ima nas gladnih u KS
Platili korištenje stadiona, doveli Tre Penne u glavni grad, doveli AZ Alkmaar, dolazilo nas u hiljadama i trošili svoje pare.
Znaš li koliko se ćevapa samo pojelo tih dana![]()
![]()
Koliko se sjećam stupanjem na snagu zakona Sarajevu je ponder sa 2 otišao na 1,5. Te bi se svake naredne smanjivao za 0,1 dok ne dođe na 1,3 i tu bi trebalo stati.gruezi je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:31Koliki je sada ponder sarajeva? 1.6? Jeli cijelih 0.4 otislo na tuzlu ili je nesto otislo I u krajinu?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:00Mi smo vam se za umanjenje pondera odužili.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 13:19Imate Statut super
Platili korištenje stadiona, doveli Tre Penne u glavni grad, doveli AZ Alkmaar, dolazilo nas u hiljadama i trošili svoje pare.
![]()
let3 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:39ExchangeOffice je napisao/la: ↑02 jul 2023, 12:03
Ipak je to najbitnije![]()
Nema šta, znate napraviti pare čak i kad se ne plasirate u Evropu.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:41Selam brate mojPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:00Mi smo vam se za umanjenje pondera odužili.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 13:19Imate Statut super
![]()
Tako je brate moj
Zahvaljuju Vam se gradani KS i gradani opcine NS na upumpavanju izvan kantonalnog novca direktno u KS istog
To je sposobnost Zeljine uprave da modernizacijom svoje imovine na nivo Europskog standarda irenta svoju imovinu i direktno uveca budzet KS i opcine NS
GOLEM SI ZELJO
nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:43Zeljo zadnje kolo igrao na svom terenu protiv Veleza i odlucivali su sami o sebi, i popusili 2 0. Krivo im Sarajevo, kriv Vico, kriva korona, kriv Velez, kako su krenuli bice i Sloboda iz samo njima znanih razloga, al pazi cuda samo oni nisu krivi![]()
Istina imate ponudu za Gulasa, Velez trazi posudbu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:22Zar se moze Zilkic prodat ili Renan,Gulas? Nas nase kone uputile,edukovale da se niko prodat nece.VictoriasFikret je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:20Prodaja Ziljkića bi mogla značiti povratak Duljevića.
Neće Ziljkić ići za male pare sigurno jer je ponuda iz Turske od 400.000 eura glat odbijena još je uključivala i neke procente i bonuse,vjerujem da će Mirvić vući pametne poteze jer treba i zaraditi a imati i konkurentan timzeljovolimte je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:46Istina imate ponudu za Gulasa, Velez trazi posudbu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:22Zar se moze Zilkic prodat ili Renan,Gulas? Nas nase kone uputile,edukovale da se niko prodat nece.VictoriasFikret je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:20Prodaja Ziljkića bi mogla značiti povratak Duljevića.
Jel Bgt neko od vas ubjedjen da za 600.000€ prodajte Ziljkica Partizanu? Na osnovu cega ga bi ga neko kupio? Odigrao neku top utakmicu? Mlad, perspektivan?
Ponuda je puno manja, vjerovatno ce vasi to malo vise prikazati... a evo i gore ti @Anex objasnio da se ponuda mora pojacati.
Mi bi ga prodali jer nemamo para, ali vi koji imate tolika sredstva pravo je cudo da za tako mizerne pare prodajete igrace.. ili daj sta das?
Prvo cekamo da prodate Dala Anderlehtu ili Bohumu.. ne letite pred rudu.
Dulja je WC za Ziljkica.
Nemoj se brinuti kume,puknuce ti cir. Za Gulasa se nemoj brinuti kao sto sam rekao,takodje ni za Ziljkica,ima covjek odlicne ponude,dvije vec odbijene a ti ovdje naprdjuj jel star,kakva mu je statistika i slicne stvari. Sto se nas tice,nikoga da ne prodamo nama je dobro,nego sam ti se nadovezao da smo pojam za vas sto se prodaje tice. Imali smo i za Mulalica ponude,Ziljkica,Dala. Kad te vec zanima Gulisa ide na posudbu da mu dignemo cijenu jos vise. Drago mi je da si upravu da smo sve fulili sa pojacanjima,zamisli tek za Renana i Francisa ponude dva kloca hahzeljovolimte je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:46Istina imate ponudu za Gulasa, Velez trazi posudbu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:22Zar se moze Zilkic prodat ili Renan,Gulas? Nas nase kone uputile,edukovale da se niko prodat nece.VictoriasFikret je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:20Prodaja Ziljkića bi mogla značiti povratak Duljevića.
Jel Bgt neko od vas ubjedjen da za 600.000€ prodajte Ziljkica Partizanu? Na osnovu cega ga bi ga neko kupio? Odigrao neku top utakmicu? Mlad, perspektivan?
Ponuda je puno manja, vjerovatno ce vasi to malo vise prikazati... a evo i gore ti @Anex objasnio da se ponuda mora pojacati.
Mi bi ga prodali jer nemamo para, ali vi koji imate tolika sredstva pravo je cudo da za tako mizerne pare prodajete igrace.. ili daj sta das?
Dulja je WC za Ziljkica.
Nemoj ga svega ti,vidis da mu je muka na spomen da mozemo nekog prodatiAnex je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:19Guliša se mogao prodati ali cifra nije zadovoljavajuća i nije ni razmatrana prodaja,Mulalić je također imao ponudu iz Austrije koja je također odbijena zbog cifre (200.000e),Ziljkića je trenutno najlakše prodati jer ima više ponuda ali mislim da osim Dala i Dizdarevića neće niko ići
Jarane, tebi bilo najbolje da ohanes malo od foruma i sporta...zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:46Istina imate ponudu za Gulasa, Velez trazi posudbu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:22Zar se moze Zilkic prodat ili Renan,Gulas? Nas nase kone uputile,edukovale da se niko prodat nece.VictoriasFikret je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:20Prodaja Ziljkića bi mogla značiti povratak Duljevića.
Dulja je WC za Ziljkica.
Izvini drug ali bezveze ti je komentar,niko se ne razbacuje,prvi put smo došli u situaciju da platimo obeštećenje i da ne moramo prodati igrača za 100.000 jer nam gori i da igrač hoće da ide po svaku cijenu.To je za pohvalu i treba ljestvicu podići što je više moguće za dobrobit prije svega našeg kluba a onda i cijele ligeExchangeOffice je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:26Al se i mi razbacujemo evrima, nude ljudi a mi se ufurali pa necemo. Mislimo prvaci svjeta, vec prekucali ligu, titula u rukama u Augustu...
Gori ste vi što se sa njima prepirete, popustite jer pametniji popušta.Vanja8 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:45Jarane, tebi bilo najbolje da ohanes malo od foruma i sporta...zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:46Istina imate ponudu za Gulasa, Velez trazi posudbu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:22
Zar se moze Zilkic prodat ili Renan,Gulas? Nas nase kone uputile,edukovale da se niko prodat nece.
Dulja je WC za Ziljkica.
Fakat, kako je krenulo dohakace ti FKS, prelazni rok, dovodjenje igraca, igra, prodaja...
Iskreno i drugarski, cuvaj se matere ti...![]()
Ja se uopste ne prepirem, ja sam covjeku skrenuo paznju da cuva zdravlje...fks74 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:54Gori ste vi što se sa njima prepirete, popustite jer pametniji popušta.Vanja8 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:45Jarane, tebi bilo najbolje da ohanes malo od foruma i sporta...zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:46
Istina imate ponudu za Gulasa, Velez trazi posudbu.
Dulja je WC za Ziljkica.
Fakat, kako je krenulo dohakace ti FKS, prelazni rok, dovodjenje igraca, igra, prodaja...
Iskreno i drugarski, cuvaj se matere ti...![]()
Ironican sam bio burazAnex je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:50Izvini drug ali bezveze ti je komentar,niko se ne razbacuje,prvi put smo došli u situaciju da platimo obeštećenje i da ne moramo prodati igrača za 100.000 jer nam gori i da igrač hoće da ide po svaku cijenu.To je za pohvalu i treba ljestvicu podići što je više moguće za dobrobit prije svega našeg kluba a onda i cijele ligeExchangeOffice je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:26Al se i mi razbacujemo evrima, nude ljudi a mi se ufurali pa necemo. Mislimo prvaci svjeta, vec prekucali ligu, titula u rukama u Augustu...
markica po markica 101 markicaExchangeOffice je napisao/la: ↑02 jul 2023, 20:18Ironican sam bio burazAnex je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:50Izvini drug ali bezveze ti je komentar,niko se ne razbacuje,prvi put smo došli u situaciju da platimo obeštećenje i da ne moramo prodati igrača za 100.000 jer nam gori i da igrač hoće da ide po svaku cijenu.To je za pohvalu i treba ljestvicu podići što je više moguće za dobrobit prije svega našeg kluba a onda i cijele ligeExchangeOffice je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:26Al se i mi razbacujemo evrima, nude ljudi a mi se ufurali pa necemo. Mislimo prvaci svjeta, vec prekucali ligu, titula u rukama u Augustu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.